Şimdi Ara

W213 MERCEDES E SERİSİ ANA KONU (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.413
Cevap
44
Favori
134.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sipariş alamıyoruz olayına çok takılıyorum.
    Arkadaş özel sipariş almama sebebin ne olabilir ki?
    Konfigüratörden kaldırmışlar güncel E’yi, makyajlıyı koyacaklar galiba.
    Ben yarın kullandığım C’yi servise götüreceğim. O arada da yeni E için konuşacağım bakalım ne diyecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrtkn -- 5 Temmuz 2020; 23:41:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrtkn

Sipariş alamıyoruz olayına çok takılıyorum.
    Arkadaş özel sipariş almama sebebin ne olabilir ki?
    Konfigüratörden kaldırmışlar güncel E’yi, makyajlıyı koyacaklar galiba.
    Ben yarın kullandığım C’yi servise götüreceğim. O arada da yeni E için konuşacağım bakalım ne diyecekler.
    Konuştunuz mu acaba nasıl bir cevap verdiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • l3ytrapper kullanıcısına yanıt
    Konuştum.
    Bayidekilerin de sözde bir haberi yok.
    Çelişkili cevaplar veriyorlar.
    Net ne zaman geleceği belli değil.
    Eylül Ekim gibi bekliyoruz ama uzayabilir dediler.
    Fiyat filan da yok.

• emrtkn E kullanıcısına yanıt
    avrupada ağustosta başlayacak teslimatlar bize ekime ancak gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

avrupada ağustosta başlayacak teslimatlar bize ekime ancak gelir.
    Bu araçların gelmesiyle 2. El araç piyasası normale döner belki 2018 50bin km üstü e180 leri 550 den koyuyorlar 2020 0 dizel araçlar 610 bin tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l3ytrapper -- 10 Temmuz 2020; 2:56:47 >
  • Beyler maktajlı E serisi yakın zamanda sipariş veren/verebilen, ya da aracı yolda gelecek olan var mı?
  • 848.000 makyajlı exclusive
    761.000 makyajsız exclusive

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autograph -- 2 Eylül 2020; 22:14:58 >
  • autograph A kullanıcısına yanıt
    Arada bir sürü ekstra donanım var. Onlar zaten 70k civarı tutuyor. Üstelik kasa da güncellendi. Fark normal bence. Ama fiyat ANORMAL

• Donanım farkını bilmiyordum, dediğiniz gibiyse fiyatlar kabaca eşir sayılabilir. O durumda tercihi belirleyecek olan estetik algı...
  • Herkese Merhaba, 03.09.2020 tarihinde Mengerler Davutpaşa dan 877 bin tl ödeyerek aldığım Makyajlı yeni e serisi aracımın cam fitillerinden çıtırtı sesleri geliyor.
    Aracı davutpaşa Mengerler servise götürdüğümde test yapan usta bu sesleri duymazlıktan geldiği gibi normal olduğunu söyledi halbuki sesler bariz duyuluyor...

Ben de bunun üzerine bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bugün aracı beylikdüzü has otomotive götürdüm, usta teste çıkar çıkmaz sesleri fark etti ve üst cam fitillerindne geldiğini, söküp bakmaları gerektiğini ifade etti, daha yeni aldığım sıfır aracın sökülmesi pek içime sinmiyor, öte yandan bu paraları ödeyip aldığım bir aracın böyle çıkması gücüme gidiyor Bu segmentte bir araç için kabul edilebilir değil.

Bu durumda sizler ne yapmamı önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagmusic -- 11 Eylül 2020; 1:10:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagmusic

Herkese Merhaba, 03.09.2020 tarihinde Mengerler Davutpaşa dan 877 bin tl ödeyerek aldığım Makyajlı yeni e serisi aracımın cam fitillerinden çıtırtı sesleri geliyor.
    Aracı davutpaşa Mengerler servise götürdüğümde test yapan usta bu sesleri duymazlıktan geldiği gibi normal olduğunu söyledi halbuki sesler bariz duyuluyor...

Ben de bunun üzerine bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bugün aracı beylikdüzü has otomotive götürdüm, usta teste çıkar çıkmaz sesleri fark etti ve üst cam fitillerindne geldiğini, söküp bakmaları gerektiğini ifade etti, daha yeni aldığım sıfır aracın sökülmesi pek içime sinmiyor, öte yandan bu paraları ödeyip aldığım bir aracın böyle çıkması gücüme gidiyor Bu segmentte bir araç için kabul edilebilir değil.

Geçmiş olsun, çok keyif kaçıran bir durum. Aynı üretim kalitesizliğini W212 FL'de cam tavan-tavan sacı montajındaki cıvatanın gevşemesi kaynaklı tavan gıcırtısında da görebiliyoruz.

Mercedes'in bu tip şikayetler alması marka algısı açısından sorun oluşturabilir.

Benim arac ekim sonu teslim

• quote:

Orijinalden alıntı: cagmusic

Herkese Merhaba, 03.09.2020 tarihinde Mengerler Davutpaşa dan 877 bin tl ödeyerek aldığım Makyajlı yeni e serisi aracımın cam fitillerinden çıtırtı sesleri geliyor.

Hocam öncelikle fitil bakım spreyi sıkıp bir deneyin.
    www.hepsiburada.com
    Henkel Teroson Kauçuk, Fitil Bakım Spreyi 300 ml. Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/henkel-teroson-kaucuk-fitil-bakim-spreyi-300-ml-p-OTBKK503

Babamın Peugeot Traveller da dayanılmaz fitil sesi vardı bu ürün mucizevi bir şekilde tamamen geçirdi.Ben geçirmez diye bant falan bile almıştım hatta.

Eğer geçmezse servis çözsün tabii ki. BMM f30lardaki soruna benziyor anlattığınız kadarıyla.

• Ne zaman sipariş vermiştiniz?

3 ay oldu

• Hayırlı olsun.
    Ben de 2 hafta önce verdim E200d AMG özel sipariş.
    Kasım teslim dediler, bakalım daha üretime girmedi henüz.

Hayirli olsun hangi bayiden siparis verdiniz

• Bursa Mengerler.

• Hocam merhaba.
    Geldi mi aracınız, gecikme var mı?

Merhaba kasim ilk hafta teslim olacagi soylendi

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.