Şimdi Ara

W3 ten offline downloada üyeyim, tavsiye ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay kullandım, 5 tl karşılığında bana şifre çözücü programlarınıda yolladılar, tavsiye ederim. tüm güncel film, oyun... (200GB) dosyaları alıyorsunuz. bu cuma yeni dönem başlıyor, Türk arkadaşlarla Medhi isimli güvenilir bir arkadaş ilgileniyor, türkçesi çok iyi hatta Türkiyeden üye olacaklar için forumda özel bölümde var. Aşağıdaki linkten bağlantı kurabilirsiniz
    https://tak-warez.com/forum/showthread.php?5024-Offline-Download-Yapmak-i%C3%A7in-T%C4%B1klay%C4%B1n%C4%B1z&p=41830#post41830

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tivac -- 11 Ağustos 2010; 22:08:59 >

• Hocam olayı biraz daha detaylı anlatabilirmisin??? bende düşünüyorum ama olayla ilgili hiç bir fikrim yok
  • Dosyalar rastgele geliyor ama üye olunca nasıl bir avantajı oluyor sıralar misin
  • işten güçten fırsat bulursam ayrıntılı açıklama yazıcam, merak etmeyin aklımdasınız
  • şimdi kısaca anlatıyorum
    dvb kart
    w3 (digitürk) uydusuna ayarlı çanak
    donanım olarak bunlar yeterli.

skynet programını çalıştırarak w3 uydusundan internetten download yapar gibi dosyaları indirebiliyorsunuz.

bu dosyaların bazıları şifresiz olduğu gibi bazılarıda bu uydu ile anlaşma yapıp güncel film, oyun, program... indiren gruplara ait dosyalar oluyor. Bu gruplardan Takoffline' ın 11. download dönemi yarın başlıyor. Mesela ilk gün ineceklerin listesi şöyle

Tekken (2010) DVDRiP
    The Final (2010) 480p BRRip XviD AC3-LEGi0N
    The Back-Up Plan (2010) 480p BRRip XviD AC3-ViSiON
    Dark Relic 2010 480p HDTVRip XviD AC3-ViSiON
    Nine Dead (2010) DVDRip.XviD-ViSiON
    The Woman That Dreamed About A Man 2010 DVDRiP XViD-RCDiVX
    Leap Year [2010] DvDrip-aXXo
    Legion (2010) 480p BRRip XviD AC3-ViSiON
    2001 Maniacs Field of Screams 2010 DVDRiP
    Weeds Season1
    secret diary of a call girl season 01
    The wire season 1

her dönem de 200 gb lık dosya iniyor bilgisayarımıza

• nasıl bir avantajı olduğuna gelince, takoffline nın sitesine üye olduğunuzda sizde göreceksiniz donanımhaber gibi bir site. Burada öneriler bölümü var, en çok öneriyi alan dosyalar yollanıyor ve bizde öneri verebiliyoruz. Güncel film veya diğer dosyalarda öneriye gerek duyulmadan hemen yollanıyor. Dosyaları indirebileceğiniz resmi skynet dosyasını yolluyorlar. Downloadın başlangıç ve bitiş saati belli, hatta Türkiye'den üye olanlar diye bir bölümleri dahi var, bizimle türkçe bilen azeri bir arkadaş ilgileniyor.
    diğer bir avantajıda mesela biz 4 gb kotalı internete 30 TL bayılıryoruz, film indirmeyi bıraktım facebook ta bile video izlemeye korkuyoruz kota yüzünden. Bu inen yaklşık 200 gb lık arşivi açabilmemiz için yaklaşık 5 TL ücret karşılığında şifre çözücü programı alabiliyorsunuz, ödediğimiz tek meblağ bu. hatta dosyaları bilgisayarınıza indirip biriktirdikten birkaç ay sonra dahi üyelik alıp şifre programını alıp rar dosyalarını açabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tivac -- 22 Ağustos 2010; 0:54:34 >

• korsanlar denizi bırakmış uzaya çıkmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • programı nerden indirebiliriz ? dosyalar iniyor adamlar rar şifresini çözmek içinmi program satıyorlar 5tlye ? :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.