Bildirim
w550i acılmıyo lutfen yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
@ farukkk dan alıntıdır
SETOOL; XS++ vb hiçbi pro telefonu tanımıyor işlem yapmıyor ise işte önce açıklama sonra çözüm :
Açıklama:
Kırmızı ışığın yanıp sönmesi; bunun sonunda telefon açılmaması ve programlarla işlem yapamamanın bilinen 2 sebebi vardır..
1- Pil zayıf olmasada; düşük pilde telefon kendini başlatamaz..
2- EROM sorunu: Extended Rom; bazı zamanlar genel olarak telefonlarımızı flashladığımız zamanlardan sonra Bazı hatalara sebebiyet verebilir ya da erom ölmüş olabilir..
NOT: db2020 cid52 ( dahil) lere kadar olan telefonlar içindir. cid53 ile setoolda henüz işlem yapılamamaktadır !
Çözüm :
+ Öncelikle %100 dolu bir batarya ile telefonu açmayı deneyin..
Eğer açılmazsa ;
Setool v1.11 programını çalıştırın..
Phone Type 'da telefon modelinizi seçin..
IDENTIFY tuşuna basın..
C tuşu yerine 2ve5 tuşuna aynı anda basıp telefonu PC ye bağlayın.
Telefon bilgileri ekrana gelecektir.
Daha sonra programdan çıkıp telefonu açmayı deneyin..
Eğer setool telefonu tanıdığı halde daha sonra açmaya çalıştığınızda açılmıyor ise;
Dolu batarya ile TELEFONU ONARACAKSINIZ !
Bunun için ;
1-Setool'u çalıştırın.
2- UNLOCK/REPAIR tuşuna basın
3- Pili yeniden takın ( çıkartıp takınız)
4- 2ve5 tuşuna aynı anda basarak telefonu bağlayınız.
5- Setool telefonu onaracaktır. İşlem tamamlanana kadar bekleyiniz.
-
eger hakla görmüyor ise usb yapacak başka işlem yok
eger görür ise telefona yazılım atarak telefonu çalışır hale getirebilirz
yazılım dosyaları main fs custom yazılım atma programlarıda imzamda mevcut -
Faruk abı saol oncelıkle telefonu goruyor
W550_R4CB020_FS_EUROPE_2
W550_R4CB020_MAIN_EU_EMEA
W550i_Custom
bunları yukledım 1 kere acıldı sarj bıttı kapandı yenı dolu sarj taktım sımdı acılmıyor ne sorunu olabılır -
quote:
Orjinalden alıntı: xxxxxs
Faruk abı saol oncelıkle telefonu goruyor
W550_R4CB020_FS_EUROPE_2
W550_R4CB020_MAIN_EU_EMEA
W550i_Custom
bunları yukledım 1 kere acıldı sarj bıttı kapandı yenı dolu sarj taktım sımdı acılmıyor ne sorunu olabılır
açılmıyorsa sorunun donanımsal olabilir -
Abi baska yapılacak bırsey yokmu telefonu goruyor yuklemeyı yapıyor bu ıslemlerın hepsını yaptım 1 kere acıldı saj bıttı gıttı telefon baska yapabılecıgım bırsey varmı -
quote:
Abi baska yapılacak bırsey yokmu telefonu goruyor yuklemeyı yapıyor bu ıslemlerın hepsını yaptım 1 kere acıldı saj bıttı gıttı telefon baska yapabılecıgım bırsey varmı
Hocam başka batarya ile işlemini devam ettir , batarya boş ise işlem yapamazsın -
quote:
Abi baska yapılacak bırsey yokmu telefonu goruyor yuklemeyı yapıyor bu ıslemlerın hepsını yaptım 1 kere acıldı saj bıttı gıttı telefon baska yapabılecıgım bırsey varmı
başka yapabileceğin işlem yok arkadaşım -
debın o kırmızı ısık yandı 1-2 kere sondu hala acılmıyo telefonu kendım yapamassam uzun vadede yaptıramıycam :( içini soksem bişey yapabılırmıyım acaba :) -
quote:
debın o kırmızı ısık yandı 1-2 kere sondu hala acılmıyo telefonu kendım yapamassam uzun vadede yaptıramıycam :( içini soksem bişey yapabılırmıyım acaba :)
içini açmanıda tavsiye etmem
bir kullanıcı olarak yapabileceklerimiz en fazla bunlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X