Şimdi Ara

w7 home premium Format

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar w7 home premium 64bit format cdsi olusturmam lazım fakat adam akıllı link bulamadım elinde olan veya yardım edebilecekler cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay f0x

Arkadaslar w7 home premium 64bit format cdsi olusturmam lazım fakat adam akıllı link bulamadım elinde olan veya yardım edebilecekler cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler

Demin diğer konunun altında link isteğine karşılık pm attım. Ama o w7 professional idi. Bikaç gün içinde 64 bit orjinal home premium upload edip yine pm olarak link vericem inşallah. Biri daha istemişti. Ama o pm olarak attığım linkte home premium da var. Oradan da indirebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cok sagolun tesekkür ederim
  • Hocam birde ben buldum indirdim bir tane rarın icinde .iso dosyası var onu windows tool programı ile flasha atıp öyle mi format atcam kısa bir bilgi verirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay f0x

Hocam birde ben buldum indirdim bir tane rarın icinde .iso dosyası var onu windows tool programı ile flasha atıp öyle mi format atcam kısa bir bilgi verirmisiniz ?

Aynen, rarın içindeki isoyu çıkarıp, universal usb installer programıyla flash belleğe yazdır. Flash ile daha kısa sürede biter format.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.