Bildirim
w7 home premium Format
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bay f0x
Arkadaslar w7 home premium 64bit format cdsi olusturmam lazım fakat adam akıllı link bulamadım elinde olan veya yardım edebilecekler cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler
Demin diğer konunun altında link isteğine karşılık pm attım. Ama o w7 professional idi. Bikaç gün içinde 64 bit orjinal home premium upload edip yine pm olarak link vericem inşallah. Biri daha istemişti. Ama o pm olarak attığım linkte home premium da var. Oradan da indirebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam cok sagolun tesekkür ederim -
Hocam birde ben buldum indirdim bir tane rarın icinde .iso dosyası var onu windows tool programı ile flasha atıp öyle mi format atcam kısa bir bilgi verirmisiniz ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Bay f0x
Hocam birde ben buldum indirdim bir tane rarın icinde .iso dosyası var onu windows tool programı ile flasha atıp öyle mi format atcam kısa bir bilgi verirmisiniz ?
Aynen, rarın içindeki isoyu çıkarıp, universal usb installer programıyla flash belleğe yazdır. Flash ile daha kısa sürede biter format.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X