sandalye resmı yıne beyaz ısık altında flaşsız cekıldi.dısarıyı gosteren resım ise gece modu kullanılmadan yine flaşsız cekılmıstır arkadaslaar
kamera fiyasko gibi. bu ilk izlenim...
malesef autofocus olmadıgından obje sabıtlenemıyo foto cekme tusuda konumu ıtıbarıyla bastıgınızda tlfnu sallıo ortaya böyle fotolar cıkıo gunduz performansı nsl olur bılemem
hocam gündüz resimlerinin çok daha iyi olacağını düşünüyorum ne olursa olsun bu fiyata iyi telefon
quote:
Orjinalden alıntı: tuyo
malesef autofocus olmadıgından obje sabıtlenemıyo foto cekme tusuda konumu ıtıbarıyla bastıgınızda tlfnu sallıo ortaya böyle fotolar cıkıo gunduz performansı nsl olur bılemem
arkadaşlar bu ses konusuna birisi açıklık getirsin ya cidden sesi mi az nedir? sesini deneyebileceğimiz bi mağaza yok mu?
fıyatı gayet ıyı bu telefon kullanan arkadaslar bızlere bıraz bılgı verebılırlermı ? arkadaslar alınacak bı telefonmu ? sarj ı kac gıder ortalama ? sorun sevıyesı nedır ne tur problemlerı var? bu telefona sahıp olan arkadaslar yorumlarınızı beklıyorum bıde gunduz fotoları beklıyoruz arkadaslar + oda ısıgında cekılmıs fotolar (tuyo)
acaba kulaklıkları kulagınıza tam oturtamadıgınızdan dolayımı ses az geliyor? cunku bende arada dısarıdaki sesleri duyabilmek icin kulagıma tam yerlestimeden dolasıyorum ozaman gercekten ses cok zayıflıyor
evet kamerası kötü gerçekten
peki k750i ile w700i arasında seçim yapılırsa hangisi olur sizce ses kalitesi hangisinin daha iyi resim kalitesi hangisinin daha iyi???
bir de k750i ile walkman serisi telefonların sesi arasında çokk büyük bir fark war mı acaba???
arkadaslar yarın gunduz dısarda gunısıgında cekerım fotoları ama ses benı cıdden tatmın etmedı acaba servıse falanmı versem nebılım kulaklık yada ses cıkısnda bı sorun olabilirmi ?
quote:
arkadaslar yarın gunduz dısarda gunısıgında cekerım fotoları ama ses benı cıdden tatmın etmedı acaba servıse falanmı versem nebılım kulaklık yada ses cıkısnda bı sorun olabilirmi ?
Öncelikle bir kaç konuya açıklık getirelim:
1-) Telefonun kamera özellikleri yeni piyasaya sürülecek olan W850i ile tamamen aynı görünüyor. Verilen fotoğraf örnekleri GSM Arena'daki W850i fotoğraf örnekleriyle aynı...
2-) Daha iyi kalitede fotoğraflar elde edebilmek için;
- Fotoğraf kalitesi olarak en iyiyi seçin. - Çözünürlüğü 1600x1200 olarak ayarlayın. - Ortama göre beyaz dengesi (white balance) kullanın. - Karanlık mekanlarda kesinlikle gece modunu açın.
3-) Telefonun ses kalitesinden memnun olmadığınızı belirtmişsiniz. Daha iyi ses kalitesi için dikkat edilecek hususlar;
- Kulağınıza göre kulaklık başlığı kullanın. - Kulaklıkların kulaklarınıza tam olarak oturduğundan emin olun. Böylece çevresel seslerden etkilenmezsiniz. - Ses seviyesini bir defa daha kontrol edin - Equalizer seviyesini kontrol edin. - Kulaklık bağlantı yerinde temassızlık olup olmadığını kontrol edin.
4-) Buna rağmen sonuçlardan memnun kalmazsanız telefonunuzu bir başka W700i ile karşılaştırın. Yine sonuçlardan şüphe duyarsanız telefonunuzu başka model bir telefonla karşılaştırmayı deneyin. (K750i, W800i, W810i vb)
en iyi kalitede cekilmemiş ve hareket halinde cekilmiş bir w700i fotografı en iyi kalite olmamasına rağmen gayet tatmin edici bi sonuç.
kıyaslamalarımı n70'e göre yaptım arkadaslar yarın daha ıyı fotolar elde edıcegımı dusunuyorum ama ses konusunda ne yazıkkı tatmın olmadım en kısa zamanda baska bır w700i'le kıyas yapmam lazım...
arkadaşlar w700i aldım yanlız usb ile içine mp3 atıyorum hafıza karının telden o sarkılara gelince tel kapanıyor acılıyor dinleyemiyorum yani.disc to phone la da attım direkt flash disc gibi atmayıda denedim aynı.bi çözümünüz var mı? başka bu sorunu yaşayan varmı?
DAHA YENİ W700İ ALDIM..BENCE ÇOK İYİ BİR TELEFON..GERÇİ SADECE TELEFON DEĞİL..WALKMAN..VİDEO KAYIT..FOTOĞRAF MAKİNESİ ..RADYO..DAHA NE OLSUN..TAKSİTLİ FİYATI 513 YTL..BENCE KAÇMAZ...ANKARA-MIGROS-BOYNER...
quote:
Orjinalden alıntı: tuyo
kıyaslamalarımı n70'e göre yaptım arkadaslar yarın daha ıyı fotolar elde edıcegımı dusunuyorum ama ses konusunda ne yazıkkı tatmın olmadım en kısa zamanda baska bır w700i'le kıyas yapmam lazım...
bak yukarıda knight ta belirtmis kulaklıgı taktıgında gurultulu bir ortamda dısarıdaki sesleri duyuyorsan yanlıs kulaklık baslıgı kullanıyorsun, yada kulagına tam oturtamıyorsundur. yok ben duymuyorum dısardaki sesleri, equalizer da manuel olarak iyi ayarladım ama yinede ses zayıf diyorsan ozaman telde bi problem olabilir.. arkadasım yakın zamanda w700i almayı dusunuyor alınca w810i ile kıyaslayıp buraya yazarım sonucu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme