Bildirim
w700i den az mı ses çıkıyor yoksa bana mı öyle geliyor?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bütün pc gold larda w700i 485 ytl mi -
sadece pc gold'larda değil tabi.Ben Eskişehir de oturuyorum ve 2-3 yere telefoncuya sordum(kvk).
Hepsinde w700i 485 ytl dedi.W300i de 460 ytl dediler. -
Arkadaşlar soruya cevap verseniz -
kardeş ekolayzır ayarlarını mı kurcaladın acabaquote:
Orijinalden alıntı: christ
Arkadaşlar soruya cevap verseniz
quote:
Orjinalden alıntı: christ
-
evet doğrudur dostum. emsallerine göre daha az çıkıyor ama sadece bu söylediğim hopörlör için geçerli kulaklıkdan gayet iyiquote:
Orijinalden alıntı: erAn_
kardeş ekolayzır ayarlarını mı kurcaladın acaba
quote:
Orjinalden alıntı: christ
Alıntıları Göster
-
benımde dıkkatımı ceken dıs hoparlor neredeyse tum SE larda farkedıoo walkman serısıolsa bıle ama kulaklıklarda bass ve tız ler ekolayzır ayarından farkedebılır oynamıs olabılırsın bı bak ıstersen sevıyelerınequote:
Orijinalden alıntı: dilay02
evet doğrudur dostum. emsallerine göre daha az çıkıyor ama sadece bu söylediğim hopörlör için geçerli kulaklıkdan gayet iyi
Alıntıları Göster
-
Equalizer seviyesini kontrol etmelisin. W serisinin kulaklık ses kalitesi ve seviyesi oldukça iyidir.quote:
Orijinalden alıntı: thompson
benımde dıkkatımı ceken dıs hoparlor neredeyse tum SE larda farkedıoo walkman serısıolsa bıle ama kulaklıklarda bass ve tız ler ekolayzır ayarından farkedebılır oynamıs olabılırsın bı bak ıstersen sevıyelerıne
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 17 Ekim 2006; 16:52:30 >
-
+1907quote:
Orijinalden alıntı: ..Knight..
Equalizer seviyesini kontrol etmelisin. W serisinin kulaklık ses kalitesi ve seviyesi oldukça iyidir.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ..Knight..
Equalizer seviyesini kontrol etmelisin. W serisinin kulaklık ses kalitesi ve seviyesi oldukça iyidir.
-
bende aldım ve sesi düşük yanlız aramalarda yüksek çıkıyo ayrıca kulaklık sesi kusursuzquote:
Orijinalden alıntı: Contranarya
+1907
quote:
Alıntıları Göster
-
equalizer ile ses seviyesi nasıl arttırılıyor ki ? equalizer ayarları ses karakteri ile oynamak icind egil mi?quote:
Orijinalden alıntı: ..Knight..
Alıntıları Göster
quote:
-
Geçen bir topicdede yazdım.Telefoncu arkadaşım w700i nin ses yüksekleiğinin diğerlerine göre az olduğunu söyledi.Ben onun yalancısıyım.quote:
Orijinalden alıntı: unpop
equalizer ile ses seviyesi nasıl arttırılıyor ki ? equalizer ayarları ses karakteri ile oynamak icind egil mi?
quote:
Alıntıları Göster
-
bence w550 haricinde bütün w serisinden az ses çıkıyor...quote:
Orijinalden alıntı: derkin
Geçen bir topicdede yazdım.Telefoncu arkadaşım w700i nin ses yüksekleiğinin diğerlerine göre az olduğunu söyledi.Ben onun yalancısıyım.
Alıntıları Göster -
ekolayzır da sorun olabilir.Walkmanlerde az sesin olmaması lazım diye biliyom w810 da iyi yeterli ses.quote:
Orijinalden alıntı: maestro_34
bence w550 haricinde bütün w serisinden az ses çıkıyor...
Alıntıları Göster -
bnde w700 almak istiyorum ses kalitesi nasıl hopörlör biri dio çok ii biri dio çok kötü biri adam gibi sölesin en azından motorola felandan iyi mi ? -
bugun w700 gordugum her baslıga yazmaya calıstım bu walkman ozellıgı ya bekledıgım gıbı degıl yada walkman tlfncular bıraz abartıyor yada w700'le alakalı bısı bu diger w'lerden farklı yada benım tlfnda bır sorun var.n70'te kullanıyorum dıs seste n70'e zaten hiç bir w serısı yetısemez en azından kulaklıkta benı tatmın edıcegını dusundum ama husran ses n70'te yıne ıyı nerde kaldı o zaman walkmanlik, kulaklıklar desen onlarda yıne bence kullanıslı degıl kulagıma yerlestıremedım bır turlu yada benım kulaklarım pek ergonomık degılkamerada ıse ınanın dıger w serısı tlfnlarla sestede oldugu gıbı alakası yok 2mp ama cok yetersız gıbı geldı yada benım tlfnumda bır sorun var.bu sebeplerden dolayı ben n70'le yola dvm kararı aldım w700i iyi ise mac kazandıracak ıyı bır yedek oldu.w700'ü belkide w serısının dısında bırakıp degerlendırmek gereklı.sonucta ne kdr ekmek o kdr köftequote:
Orijinalden alıntı: sekojan
bnde w700 almak istiyorum ses kalitesi nasıl hopörlör biri dio çok ii biri dio çok kötü biri adam gibi sölesin en azından motorola felandan iyi mi ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: tuyo
bugun w700 gordugum her baslıga yazmaya calıstım bu walkman ozellıgı ya bekledıgım gıbı degıl yada walkman tlfncular bıraz abartıyor yada w700'le alakalı bısı bu diger w'lerden farklı yada benım tlfnda bır sorun var.n70'te kullanıyorum dıs seste n70'e zaten hiç bir w serısı yetısemez en azından kulaklıkta benı tatmın edıcegını dusundum ama husran ses n70'te yıne ıyı nerde kaldı o zaman walkmanlik, kulaklıklar desen onlarda yıne bence kullanıslı degıl kulagıma yerlestıremedım bır turlu yada benım kulaklarım pek ergonomık degılkamerada ıse ınanın dıger w serısı tlfnlarla sestede oldugu gıbı alakası yok 2mp ama cok yetersız gıbı geldı yada benım tlfnumda bır sorun var.bu sebeplerden dolayı ben n70'le yola dvm kararı aldım w700i iyi ise mac kazandıracak ıyı bır yedek oldu.w700'ü belkide w serısının dısında bırakıp degerlendırmek gereklı.sonucta ne kdr ekmek o kdr köfte
Alıntıları Gösterquote:
bugun w700 gordugum her baslıga yazmaya calıstım bu walkman ozellıgı ya bekledıgım gıbı degıl yada walkman tlfncular bıraz abartıyor yada w700'le alakalı bısı bu diger w'lerden farklı yada benım tlfnda bır sorun var.n70'te kullanıyorum dıs seste n70'e zaten hiç bir w serısı yetısemez en azından kulaklıkta benı tatmın edıcegını dusundum ama husran ses n70'te yıne ıyı nerde kaldı o zaman walkmanlik, kulaklıklar desen onlarda yıne bence kullanıslı degıl kulagıma yerlestıremedım bır turlu yada benım kulaklarım pek ergonomık degıl kamerada ıse ınanın dıger w serısı tlfnlarla sestede oldugu gıbı alakası yok 2mp ama cok yetersız gıbı geldı yada benım tlfnumda bır sorun var. bu sebeplerden dolayı ben n70'le yola dvm kararı aldım w700i iyi ise mac kazandıracak ıyı bır yedek oldu.w700'ü belkide w serısının dısında bırakıp degerlendırmek gereklı.sonucta ne kdr ekmek o kdr köfte
Bu durum W700i ile alakalı gibi görünüyor. Ben W810i kullanıyorum ve genelde müziği caddelerde dahi 6. seviyede dinlerim. 8. seviyede çok az dinledim, bir süre sonra rahatsız edici oluyor.
Kulaklık tam olarak kulağınıza oturuyor mu? Sesi en iyi biçimde duyabilmek için kulaklıkların kulağa tam oturması şart...
Telefonla bir kaç fotoğraf çekip ekleyebilir misiniz? Forumda telefonun fotoğraf kalitesi çok merak ediliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 17 Ekim 2006; 23:09:56 >
-
fiyatınını düşük olması nedeniyle bu telefonu önyargılı yaklaşıldığını düşünüyorumquote:
Orijinalden alıntı: ..Knight..quote:
bugun w700 gordugum her baslıga yazmaya calıstım bu walkman ozellıgı ya bekledıgım gıbı degıl yada walkman tlfncular bıraz abartıyor yada w700'le alakalı bısı bu diger w'lerden farklı yada benım tlfnda bır sorun var.n70'te kullanıyorum dıs seste n70'e zaten hiç bir w serısı yetısemez en azından kulaklıkta benı tatmın edıcegını dusundum ama husran ses n70'te yıne ıyı nerde kaldı o zaman walkmanlik, kulaklıklar desen onlarda yıne bence kullanıslı degıl kulagıma yerlestıremedım bır turlu yada benım kulaklarım pek ergonomık degıl kamerada ıse ınanın dıger w serısı tlfnlarla sestede oldugu gıbı alakası yok 2mp ama cok yetersız gıbı geldı yada benım tlfnumda bır sorun var. bu sebeplerden dolayı ben n70'le yola dvm kararı aldım w700i iyi ise mac kazandıracak ıyı bır yedek oldu.w700'ü belkide w serısının dısında bırakıp degerlendırmek gereklı.sonucta ne kdr ekmek o kdr köfte
Bu durum W700i ile alakalı gibi görünüyor. Ben W810i kullanıyorum ve genelde müziği caddelerde dahi 6. seviyede dinlerim. 8. seviyede çok az dinledim, bir süre sonra rahatsız edici oluyor.
Kulaklık tam olarak kulağınıza oturuyor mu? Sesi en iyi biçimde duyabilmek için kulaklıkların kulağa tam oturması şart...
Telefonla bir kaç fotoğraf çekip ekleyebilir misiniz? Forumda telefonun fotoğraf kalitesi çok merak ediliyor.
Alıntıları Göster
unutmayınki 5 gün öncesie kadar fiyatı 650 ytl idi!
-
@knight bu durum o zaman kesınklıkle w700kaynaklı walkman bence bu olamaz...fotolar bırazdan gelıyorquote:
Orijinalden alıntı: ..Knight..quote:
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuyo -- 16 Ekim 2006; 20:41:13 >
-
arkadaslar bu fotolar beyaz ısık altında flaşsız çekilmiştir..quote:
Orijinalden alıntı: tuyo
@knight bu durum o zaman kesınklıkle w700kaynaklı walkman bence bu olamaz...fotolar bırazdan gelıyor
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- kayıtlı olmayan numaraları engelleme
- 1 yıl kullanilmayan telefon nasıl açılır
- samsung a70 ne zaman çıktı
- samsung s24 plus özellikleri
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
- fastboot ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X