Şimdi Ara

W715 Hakkında Acil Yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 Saat Önce Vodafone'dan W715 Ve Hat Aldım
    Ama Bir Kaç Problemim Var

1.Uygulama Ve Oyun Atamıyorum
    PC Suite Programını Yüklememe Rağmen Uygulama Nereden Atacağımı Bulamadım
    İlk Kez Sony Ericcson Kullanıyorum :(

2.Wireless Problemi
    Wireles İle Bir Ağa Bağlandım DOĞRU Şifreyi Girdim Vodafone Live! Uygulamasına Girince İletişim Hatası Veriyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlkYunuS -- 20 Ağustos 2010; 17:53:50 >

• w 715 konusuna git başlıgı yanlış yazmışsın....
  • uygulama atmak için özel birşey yapmana gerek yok. jar dosyasını telefona atıcaksın ve telefondan kurulum yapıcaksın bu kadar. appstore veya android market gibi birşey mevcut değil çünkü telefon java. uygulama dosyalarını nereden bulacağın konusunda arkadaşlar yardımcı olurlar ama emin ol güzel uygulamalar var :)

vodafone live a yalnızca vodafone live ayarı kullanarak girebilirsin ve gezmek tamamen ücretsizdir. wifi ile bağlanamazsın. bu her telefonda böyle

iyigünler
  • Telefona Nasıl Atacağım Bilgisayarım > W715 > Ordan Nereye Girecem Daha Sonra jar Dosyasını Nereye Atacağım
    Telefondan O Jar Dosyasını Nasıl Açacağım... Nereye Giripte ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlkYunuS

Telefona Nasıl Atacağım Bilgisayarım > W715 > Ordan Nereye Girecem Daha Sonra jar Dosyasını Nereye Atacağım

arkdaşım istediğin klasöre at direk hafıza kartına at fark etmez nokia ya atıyormus gibi düşün...

at sonra telefondan ajanda sonra dosya yöneticisine gir orada attıgın yere git tıkla kur basit yani. at tıkla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yk_190522

quote:

Orijinalden alıntı: BlkYunuS

Telefona Nasıl Atacağım Bilgisayarım > W715 > Ordan Nereye Girecem Daha Sonra jar Dosyasını Nereye Atacağım

arkdaşım istediğin klasöre at direk hafıza kartına at fark etmez nokia ya atıyormus gibi düşün...

at sonra telefondan ajanda sonra dosya yöneticisine gir orada attıgın yere git tıkla kur basit yani. at tıkla...

Hocam Çok Saol Teşekkürlerr...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.