ARKADAŞLAR SE K50İ'LERDE GENEL ANLAMDA TELEFONLA KONUŞURKEN HOPARLÖRSES SEVİYESİNİN DÜŞÜK OLDUĞU VE ÖZELLİKLE GÜRÜLTÜLÜ ORTAMLARDA KARŞI TARAFI DUYMADA ÖNEMLİ PROBLEMLER YAŞANDIĞI HAKKINDA OLDUKÇA FAZLA SAYIDA YORUMLAR OKUMUŞTUM.
W800 ALMAYA NİYETİM VAR VE KULLANAN ARKADAŞLAR BU TÜR BİR PROBLEMİN W800 LERDE OLUP OLMADIĞI HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİRLERMİ ?
ARKADAŞLAR SE K50İ'LERDE GENEL ANLAMDA TELEFONLA KONUŞURKEN HOPARLÖR SES SEVİYESİNİN DÜŞÜK OLDUĞU VE ÖZELLİKLE GÜRÜLTÜLÜ ORTAMLARDA KARŞI TARAFI DUYMADA ÖNEMLİ PROBLEMLER YAŞANDIĞI HAKKINDA OLDUKÇA FAZLA SAYIDA YORUMLAR OKUMUŞTUM.
W800 ALMAYA NİYETİM VAR VE KULLANAN ARKADAŞLAR BU TÜR BİR PROBLEMİN W800 LERDE OLUP OLMADIĞI HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİRLERMİ ?
kendin söylüyosun gürültülü ortamlarda duyma problemi var diye, kardeşim gürültülü ortamlarda bırak handsfree yi telefonu kulağına dayadığında zor duyuyorsun. uzun lafın kısası sana göre bu sebepden dolayı K750i almamazlık etme çünkü bu bir kusur değil.
@karabey, nikizler haklı k750i nin kulaklık sesi çok az gürültülü ortamdan kasıt parti ortamı değil sokakta yürürken bile telefonun kulaklık sesi yetmiyo yanında mikrofonlu kulaklık taşımak lazım nerdeyse.. w800i dün aldım daha karşılaştırdım k750 ile kulaklık sesi kesinlikle daha yüksek diyebilirim. saygılar