Şimdi Ara

w800i acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abilerim telefonu alalı 2 ay oldu telefonum bazen arasıra müzik dinlerken kapanıp beyaz ekran oluo 1 dk sonra tekrar kendiliğinden açılıo napmalıyım yardım lütfen...

• versıyonun ne?
  • abi tmm sürümü buldum R1AA008 bu yazıo sürümde....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcmanyak2 -- 2 Temmuz 2006; 16:06:04 >
  • buyuk ıhtımal versıyondan kaynaklanıyor olabılıyor cunkı w800 genetık sorunu versıyon
  • +1

Firmware ile ilgili bir problem olabilir.
  • bencede fw ile ilgili ama normal deil emin ol..K750i/w8ooi/w81oi ana topicine bakarsan nasıl fw güncelleyeceini öğrenebilirsin sıkma canını
  • garantısı varsa servıse ver ucretsız yuklesınler ben yaparım dersen arkadasında dedıgı gıbı topic ıncele bulamasan forumda arat w800 update kolay gelsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım...
    18 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    Acil yardım laptop !!!!!
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence bu cok doğal birsey se lerde biraz cihazı sıkıladığın zaman böyle kayış atabiliyor
  • Arkadaşlar.Bu telefon şebekesiz çalışmıyor.Bu nedenle şebeke gittiğinde telefon bu tepkiyi veriyor.Bundan kaynaklanıyordur.Büyük ihtimalle.Eğer başka bir problemi yoksa tabi.Versiyondan olduğunu zanetmiyorum
  • Arkadaslar benim W800i ilk aldığımda çekmiyordu hiç...anten hep sondaydı... Firmware update ettim düzeldi bu bir....

İki... beyaz ekranı ben bir bozuk tema yüklediğimde gördüm. Temayı yükle diyince 3 saniye içinde beyaz ekran veriyor ve kitleniyordu.... Eğer walkmani etkileyen bir değişim varsa, screensaver falan gibi, geçişi yapmadığından sapıtabilir bence.....

Eğer alette bazı oynamalar yapıldı ise fabrika ayarları iş görebilir.

Yararlı olmasını umarım......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.