Şimdi Ara

w800i batarya sorunu yardım!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sarjı %71 i gösterirken bi mp3 dinliyorum(hoperlörden) sonra tel bilgilerine baktıpımda sarj %50 yazıo daha sonra %76'ya çıkıyo ayrıca %3 sarjla 1 saat mp3 dinliyorum (bu arada hepsi normal modda oluyo uçuş modunu hiç kullanmıyorum)

• Bu normal. Bende de w550 ve P900 var aynı şey oluyor. Sana şöyle anlatayım. Mesela müzik çalarken %75 gösterirken. Pil bitene kadar o şekilde müzik çalarsa mantığıyla gözteriyor. Müziği kapattığında % 90 a yükseliyor ve bekleme modunda şu kadar enerjim var diyor. Bilmem anlatabildimmi?
  • Arkadaş güzel özetlemiş... Bi bakıma emniyet sübabı diyebilirsin buna!! Sen az şarjın kaldığını görüyorsun ve telefonum kapanıp telefonsuz kalmayayım diye müziği kapatıyosun telefon kendi kendine enerjisini arttırıyo gibi bi mantık var olayda!!!
  • Çok teşekkürler!.. tüh ya boşu boşuna garantiye verdik telibi sorum daha olcak telin sarjı tam bitmeden sarj etmek zararlı mı acaba ama usb den pc ye her bağladığımda oto sarj oluyo...
  • evet serkangsk güzel söylemiş..Zatne batarya için ne gerek var servise vermye
  • Usta telin orj. batarya 40 YTL ben teli zaten 450 ye aldım(m.stick 512+usb kablo+kulaklık) bırak da servis ilgilensin bataryaya bişe olduğunda yaw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    N82 Pil Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.