Bildirim
w800i batarya sorunu yardım!..
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bu normal. Bende de w550 ve P900 var aynı şey oluyor. Sana şöyle anlatayım. Mesela müzik çalarken %75 gösterirken. Pil bitene kadar o şekilde müzik çalarsa mantığıyla gözteriyor. Müziği kapattığında % 90 a yükseliyor ve bekleme modunda şu kadar enerjim var diyor. Bilmem anlatabildimmi? -
Arkadaş güzel özetlemiş... Bi bakıma emniyet sübabı diyebilirsin buna!! Sen az şarjın kaldığını görüyorsun ve telefonum kapanıp telefonsuz kalmayayım diye müziği kapatıyosun telefon kendi kendine enerjisini arttırıyo gibi bi mantık var olayda!!! -
Çok teşekkürler!.. tüh ya boşu boşuna garantiye verdik teli bi sorum daha olcak telin sarjı tam bitmeden sarj etmek zararlı mı acaba ama usb den pc ye her bağladığımda oto sarj oluyo...
-
evet serkangsk güzel söylemiş..Zatne batarya için ne gerek var servise vermye -
Usta telin orj. batarya 40 YTL ben teli zaten 450 ye aldım(m.stick 512+usb kablo+kulaklık) bırak da servis ilgilensin bataryaya bişe olduğunda yaw
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X