Şimdi Ara

W800i ÇOK ACİL yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abilerim şimdi telefonumu servise vercem bu kapanıp açılma yüzünden sonyericcsona mail attım yeni versiyonu yükletirsem sorun düzelecekmiş benim telefonumun versiyonu R1A008 şimdi ben en son versiyonu yükletcem ama telefonun kamera kalitesi düşermi bi acil yardım edin abilerim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcmanyak2 -- 9 Ağustos 2006; 18:08:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pcmanyak2

abilerim şimdi telefonumu servise vercem bu kapanıp açılma yüzünden sonyericcsona mail attım yeni versiyonu yükletirsem sorun düzelecekmiş benim telefonumun versiyonu R1A008 şimdi ben en son versiyonu yükletcem ama telefonun kamera kalitesi düşermi bi acil yardım edin abilerim....

kamera kalitesi düşmez tam tersi artar...yükleyeceğin kamera sürümünü öğren ona göre olmazsa yeni kamera sürümünü far yöntemiyle yüklersin..
  • (eğer yeni bir sürüm çıkmamışsa) telefonuna r1bc002 yi yükleyecekler ve bi-iki ufak gereksiz değişim dışında tlefonun aynı kalacak..kamera kalitesi değişmeyecek
  • abilerim çok saolun rahattladım en çok korktuğum şeydi kameranın kalitesinin bozulması peki yeni sürümle ne gibi artıları oluo..
  • Kimisi bozuluyo kimisi düzeliyo dedi..
    Bende riske girmemek için r1aa008 var telfeonumda ve şu an telefon can çekişiyo (kasa-joystick) inadına servise götürmüyorum çünkü son versiyonlarda illaki bi sorun çıkıyo! Yüzde yüz memnun kalan görmedim daha..
  • ılk versıyonum r1n.. dır bluetooth sorunum vardur R1BC002 versıyonunu yuklettım cok memnunum hıc problem cıkarmadı telefon kamera ıcın +sını gormedım ama menunum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone-Acil Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.