Şimdi Ara

W800i mi yoksa W900i mi???? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
4.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 ay sonra w800inin sıfırı olur 550-600 onu da alma fiyatları 350-400 arası olur
  • Ben temmuzda 850milyona K750i iinde böyle diyorlardı ama hala 700 civarı geziyor.. 3,2mpx çıkmasıyla birlikte büyük düşüşlere uğrar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heroisboceq -- 14 Ocak 2006 12:46:59 >
  • üniversiteye kadar w800 ü kullanacam yani en az 2 sene daha
  • bizim evde sony cybershot 3,2 mpli kamera var w800 le arada pek fark yok
    tabi bilgisayara aktarınca normalde kameranın ekranı daha kaliteli
    ama 2 mp yle 3.2 arasdında benim için değiştirmeyi gerektirecek kadar fark yok
    yani sonuçta cep telefonu
    quote:

Orjinalden alıntı: brklcm

üniversiteye kadar w800 ü kullanacam yani en az 2 sene daha
  • Yahu hiç telefonla işim yok ama şu walkman telefonlar beni çok etkiledi gerçekten. Benim gibi bir adama bile telefon aldıracak Sonyericsson :)

Müzik ile telefon hiç bu kadar iyi birleşmemişti sanırım. W550i ilk başta çarpıcı dış tasarımı ve güçlü stereo dış hoparlörleri ile beni etkilemeyi başardı. Fakat hafızasının 256mb ile sınırlı olması en büyük ve bence tek dezavantajı.. W800i mi alsam diye de düşündüm fakat tasarım açısından bence w550i kadar başarılı değil. 2 megapixellik kamerasıyla W550i'yi görüntüleme konusunda geçiyor fakat ekranı W550i'den daha küçük. En büyük avantajı arttırılabilir hafızaya sahip olması ve yanında 512mb hafıza kartı gelmesi. Şüphesiz bu durum pek çok kullanıcı tarafından tercih nedeni olmasına yol açıyor. Fakat W800i'nin rengini değiştiremiyoruz malesef. W550i'nin içinden farklı renkte kapak çıkıyor olması ise bu farklı tasarıma sahip telefonu daha da cazip hale getiriyor. Ayrıca W800i, W550i'den yaklaşık 180-200YTL kadar daha pahalı.

Şimdi bir de W810i ve W900 modellerinin çıkacak olması kafaları daha da çok karıştırıyor.
    W810i'nin rengi ve tasarımı dışında W800'den pek bir farkı yok. Fakat W810i'nin tasarımı daha şık ve rengi daha çarpıcı. Bu durum, W800i'yi teknik olarak yeterli fakat tasarım açısından yetersiz bulan kullanıcılar tarafından W810i'nin tercih edilmesine neden olabilir.

Lakin -tıpkı benim gibi- W550i'ye şık tasarımı ve güçlü stereo dış hoparlörlerinden dolayı ilk görüşte aşık olan fakat sınırlı hafızasından dolayı bu telefonu satın almak konusunda kafasında soru işareti olan kullanıcıların imdadına W900i bomba gibi yetişiyor ve hemen hemen w550i ile aynı fakat daha gelişmiş bir tasarıma sahip, güçlü stereo dış hoparlörleri, 470mb dahili ve 2GB'a kadar arttırılabilir hafızası, 2 megapixellik kamerası, büyük ekranı ve daha birçok gelişmiş özelliği ile gönüllerde taht kuruyor.
    Ama Sonyericsson'un sitesinde bu telefonu inceledim ve bütün W serisi telefonlara göre en gelişmiş özelliklere sahip olduğundan dolayı fiyatının biraz yüksek olacağını düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyarr -- 14 Ocak 2006 17:30:03 >

• bence w900ün fiyatının 1 milyarın ustunde olacagı kesin ama abartırlar da 1200 civarlarında yapmaya kalkarlarsa pek tercih edilen bir telefon olmaz
  • Ya arkadaşlar biri bana w800i nin son yazılımının sitesini verebilir mi?bide beni bu konuda aydınlatırsa gerçekten cook sewinirim.........cewaplarınız için şimdiden teşekkürler!!!!!!!1
  • W800 ile w810 arasindaki farkları bilen var mı acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DuaLisT

W800 ile w810 arasindaki farkları bilen var mı acaba ?

dostum bir iki ufak özellik daha var w810i de , okumuştum ama hatırlamıyorum bile.. demekki gereksiz, kullanmayacağımız özellikler...

renk ve tasarımı hangisinin hoşuna gidiyorsa onu al derim

Bir de unutmamak lazım ki w810i ve w900i çıktığı zaman w800i'nin fiyatı düşecek

• quote:

Orjinalden alıntı: ceyarr

quote:

dostum bir iki ufak özellik daha var w810i de , okumuştum ama hatırlamıyorum bile.. demekki gereksiz, kullanmayacağımız özellikler...

Şimdiden düştü bile..

• daha da düşecek
    quote:

Orjinalden alıntı: aTTra

quote:

quote:

Şimdiden düştü bile..

• Kardeş senin moralini bozmak gibi olmasın ama w900i nin tasarımı zaten ele oturan bi telefon tasarımı. Şu anlık senin yapman gereken piyasayı karıştırmamak. Ben w900i alacam.İnşallah....
  • kime yazdın??..keşke alıntı yapsaymışsın
    quote:

Orjinalden alıntı: muscle_boys

Kardeş senin moralini bozmak gibi olmasın ama w900i nin tasarımı zaten ele oturan bi telefon tasarımı. Şu anlık senin yapman gereken piyasayı karıştırmamak. Ben w900i alacam.İnşallah....
  • quote:

Orjinalden alıntı: aTTra

quote:

quote:

Şimdiden düştü bile..

5 ayda 100 milyon düştü
    haziran gibide en kötümser 450- 500e düşer
    halbuki nokia 4 ayda 400 milyon düşüyor
    tüm telefonların fiyatı düşer normal
    önemli olan kısa sürede hangisi daha çok düşüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 15 Ocak 2006 12:03:06 >

• yaaa nokia telefonlar hariç çoğu tellerin iki ay içinde düşüo hele siemens motorola samsung bi çıkıo 900 ytl bi ay sonra bakıosun 650 fln olmuş hep öle...s.e hmn düşürmese de yavaş yavaş düşüo...
  • Ya arkadaşlar bide bişey sorucam bu radio ya girdiginde bi RDF bi AF var bunların ikisi ne anlama gelio yaa çok merak ettmiimmm

• bn de kullanıoum hakketen ne onlar bn de çözemedim...
  • Bunların ne oldugunu bilen yok mu yaa???bi cvp yazabilir mi???Belki önemli bişeydir fln bizde yararlanalım yaniiii arkadaşlar!!!!!!

• demekki yokmuş şansa bak!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: Maximus_16

Bunların ne oldugunu bilen yok mu yaa???bi cvp yazabilir mi???Belki önemli bişeydir fln bizde yararlanalım yaniiii arkadaşlar!!!!!!

• paran var sa tabiki w900 ama çokta kasma w800 de çok iyi bir seçim olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.