Şimdi Ara

w810i hoparlör sesi kesiliyo ve dızzzz diye ses çıkarıyo bunu düzeltemezmiyim??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sonyericcson w810i de höparlör açık halde walkman dinliyorken birden müzik kesiliyor dızzzzz diye ses çıkartıyor sonra durduruyorum dızzz sesi kesiliyor tekrar açıyorum yine aynı ses devam ediyo herzaman olmasada sık sık yapmaya başladı telefonun garantisi falan var nedersiniz bu sorun canımı sıkmaya başladı...

• Bende birkaç kere ses seviyesini azaltıp-yükseltirken (hoparlörde) olmuştu fakat durdurup devam ettirince olmamıştı (R4EA031 yazılımı ile) sonra R4DB005 yazılımını attım böyle bir problem kalmadı.
  • farklı bir akustik yüklemeni tavsiye ederim

sorun devam ederse sorun donanımsal olabilir
  • Evet, Acoustic varsa ondan kaynaklı da olabilir eğer sorun donanımsal değilse.
  • az önce servisten aldım telefonu sorun devam etmekte telefonu alalı 30 iş günü geçmedi. telefonu değiştirmeyi düşünüyorum w810 u geri almada sorun çıkarırlarmı acaba? bide w810 u geri verip üstünede biraz para verip k790 almıyı düşünüyorum böyle bi değişiklik yaparlarmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgür0017 -- 16 Mayıs 2008; 19:56:29 >
  • Geri alacaklarını sanmıyorum ama...
  • quote:

Orjinalden alıntı: özgür0017

az önce servisten aldım telefonu sorun devam etmekte telefonu alalı 30 iş günü geçmedi. telefonu değiştirmeyi düşünüyorum w810 u geri almada sorun çıkarırlarmı acaba? bide w810 u geri verip üstünede biraz para verip k790 almıyı düşünüyorum böyle bi değişiklik yaparlarmı?

yapmazlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yasal olarak bir arizanin 3 sefer mudahaleli tekrari olmasi lazim. veya farkli 5 arizanin meydana gelmesi lazim.
    cok cok sizin hoparloru degistirip, yeni yazilim yukleyip geri veririler.

ayipli cihaz iade proseduru:
    "bahsettiginiz telefon iadesi biraz farkli bir durum. arizasi kanitlanmis cihaziniz ve elinizdeki servis fisleriyle tuketici haklari mahkemesine basvurup. lehinize karar ciktiktan sonra fatura bedeli talebiniz ile birlikte teknik servise basvurup. para iadenizi alabilirsiniz. daha sonra paranizla istediginiz yerden istediginiz marka telefonu satin alabilirsiniz."

siz yukaridaki bilgileri aklinizin bir kosesine yazin. fakat su anki probleminizde iade alacak kadar uzayacagini zannetmiyorum. cok nadir olmakla birlikte benim w810 dada boyle problemler oluyordu.

tahminim parca gecislerinde, parcalar arasi kbps-khz farklarindan dolayi gecis hatasi olarak ortaya cikiyor. pek buyutulecek bir durum degil.
  • sorun acoustic le alakalı değil yazılımla ilgili son yazılım çıkarsa o sorun giderilir yada 005 yazılımına geç yinede yaparsa hoparlör değişir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ACİDBURN45

sorun acoustic le alakalı değil yazılımla ilgili son yazılım çıkarsa o sorun giderilir yada 005 yazılımına geç yinede yaparsa hoparlör değişir...

Bende arkadaşa katılıyorum.Bu tamamen yazılımsal bir sorun.Güncel yazılımı yüklerse kesinlikle düzelir ses.
    Hoparlör değişimine falan gerek yok dediğim gibi bu sadece yazılımsal bir sorun büyük ihtimalle hoparlör değişmez.
  • yardımlarınız için sağolun arkadaşlar...
  • Aynı sorunla w200i, w300i, w800i ile karşılaştım ve w810i ile de sonunda karşılaştım...
    Bunun dahası bunu 005 versiyonunda da gördüm...

genelde sesi hızla açıp kaparken oluyor...

Sony'nin bir handikapı mı desem ne desem.....

Eski kasetli walkmanlerde ses aynı sesti ama manuel olarak hoparlörlere daha fazla elektrik gödnerme prensibine göre çalışıyordu....
    Şimdi herşey digital
    Sonuy'nin bu konuda bir çalışması lazım....Bazen sinir bozuyor...
  • Ben 031 yazılımı kullanırken sürekli yapıyordu, hoparlör patladı felan sanmıştım. Ama şuanda 005 sürüm kullanıyorum 1 kere bile yapmadı. Yazılımla alakalı bir sorun olsa gerek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Teknode

quote:

Orjinalden alıntı: ACİDBURN45

sorun acoustic le alakalı değil yazılımla ilgili son yazılım çıkarsa o sorun giderilir yada 005 yazılımına geç yinede yaparsa hoparlör değişir...

Bende arkadaşa katılıyorum.Bu tamamen yazılımsal bir sorun.Güncel yazılımı yüklerse kesinlikle düzelir ses.
    Hoparlör değişimine falan gerek yok dediğim gibi bu sadece yazılımsal bir sorun büyük ihtimalle hoparlör değişmez.

yazılımdan kaynaklanıyor ara sıra bendede oluyor ama sadece hoparlörden dinlerken

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.