Şimdi Ara

***w810i, K750i, w800i için Super Function 6.3 Kamera Sürücüsü*** (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
7.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bir de bu progrmları yükledikten sonra telefon otomatik olarak kruyor mu yoksa ''diğer veya uygulamalar'' dosyalarının içinden kendimiz mi kuracaz.kullanı mı kolay mı.sanırım manuelmiş?
  • Yeniden merhaba arkadaşlar...
    Bir süredir SF6.3 ün yankılarını gözlemlemekteyim ve özellikle şu iki isorunu yaşadıklarını gördüm...

Telefonu reset attıran ve siyah beyaz ekran sorunu çıkaran buglar,
    Sanıyorum doğru ayarların yapılamaması yüzünden önüne geçilemeyen noise problemi

gerçekten yakında (yarından sonra başlayabilirim belki) herkesin kendi camdriverlarını nasıl ve basitçe yapabileceklerini, dahası kriomag, sarmad, petkoxray gibi camdriverlardan daha başarılı driverların çok hızlı biçimde nasıl oluşturulabileceğine yönelik bir konu açacağı mve o noktadan sonra sanıyorum pek çok kişi kendi driverlarını kullanacak...

Ama O zamana kadar SF6.3te sorun yaşayan arkadaşlara şu driverı önereceğim:

http://rapidshare.com/files/147488682/SuperFunction_v5_1_.5_improved.rar.html

Super Funtion 5.5 improved yeniden geliştirildi...
    Bu driver benim strong'a tavsiyelerim sonucnda oluşturuldu.

Nasıl bir driver derseniz, eski 5.5 in fonksiyonlarının hepsini silin ve 6.3 ün fonksiyonlarını yükleyin. Kriomag 21.9 çekim kalitesini hatırlayın

Yani Kriomag 21.9 un SF6.3 fonksiyonları eklenmişini düşünün...

Bu driver bahsi geçen buglardan yoksundur ve stabil çalışmaktadır. 6.3 kadar keskin fotoğraflar çekmez, 6.3 çok keskin fotoğraflar çeken bir driverdır.
    ama siz ayar yapmasanız bile 6.3'den çok çok daha az noise verir. Kriomag 21.9 unki kadar noise verir ayar yapmazsanız. Yaparsanız onun noise oranından da düşük noiselar verir..

Ama bunu yaparken ayrıntılarda eksilme göreceksiniz.
    Telefonlarımızın mercek boyutundan gelen bazı zorlukları yaşıyoruz. Düşük noise istersek ayrıntılardan, Çok ayrıntı istersek düşük noisedan feragat etmeliyiz. Ne yazık ki bunun ortası yoktur. Bunu konumu açtığımda göreceksiniz...

Deneme çekimlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum...

• Arkadaşlar cahilligime bağışlşayında ben bu driverlerin bahse konu olan shuter speed vs. ayarlarini bir turlu goremedim bu manue ayarlara nerden giriyoruz. yukarı aşağı tuşuyla beyaz dengesi ayrini biliyorum. ayarlarda da makro gece çekimi vs. var ama başta anlatilan shuter speed felan ayair nerde goremedim.
  • Benim anlamadıgım şey bu camdriverı yükleyince her foto çekişimiz de ayar mı yapacagız kaliteli fotograf çekmek için.
    Hiç ayar yapmadan kamerayı açıp direk fotograf çekenler için en iyi camdriver nedir acaba bana o lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: CrusaderZone

Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim..

@!XiR
    Çok teşekkür ederim
    Bundan sonraki işim (ki son işim olacak)
    Herkesin ister manuel ister otomatik, kendi driverlarını kendileri çok kolayca hazırlamaları için gerekenleri yazacağım,
    bundan sorna herkes kendi driverlarını yapacak, Herkes 5-10 dakika da çok başarılı driverlar yapabillecek
    ama 6.3 kadar başarılı olacak mı bilmiyorum

Çalışmalarının devamını bekliyoruz

• @ IXIR
    teşekkür ederim

@Dark Lord
    Hayır, bu driver ayar yapmasan da iyi çeker ki çoğu zaman ayar falan yapmam zaten. Bu driver asıl otomatik driverların çekemeyeceği kalitede çekimler yapmak ve her çekim şartına uyum sağlamak için üretildi...

@mürecced
    İlk sayfada belirtildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrusaderZone -- 23 Eylül 2008; 19:04:24 >
  • Bilgecim harika bir driver 6.3 gerçekten benim vazgeçilmezim oldu...özellkle emegine sağlık..tşkkürü borç bilirim!!!
    hızı ve netliğiyle çok başarılı.. ama ne kadar iyi driver yapılırsa yapılsın dediğin gibi ya ayrıntı yada netlik!!!
    dolayısıyla hiç bir zaman sabit bir driverımız olamayacak gibi (eğer mukemmeli istemiyosak)

ornegin gündüz güneşli çekimlerde 6.3 yine çok başarılı olsada..bi sarmad veya lengstreet veya kriomag vivid kadar ayrıntı ve netlik sağlayamıyor..ama geceleride 6.3 kadar teiz goruntu vermiyorlar...
    benim uzun süre sonra ogrendiğim bir sey varki bu ozellik kamerammı yeniden sewdirdi.. 6.3 te 1.1 ayra getirerek orta ayarlı degilde mercek ne görürse onu çekiyor zoomlama oto focusu devre dışı bırakıyor...buda bizim manzara çekimi(çünkü ortalanmaz genel goruntu gerek) ve hızlı çekim yapmamızı sağlıor.. dolayısıyla hızlı çekerken kayma minimuma düşüor..... sonuna kadar S.F 6.3 tavsiye ederm... ozellikle gece çekerken yakınsanız gece modu açmayınnn net goruntu sağlarsınız..programlarla foto uzerinde renk açmayı deneyin pc nizde! aynı seyi tlfna değilde kendiniz yapmıs olursunuz..

şimdlik yorumlamalarım bu kadar...bilgee tatilin 4 ay sürdü ama hala tatildesn galiba..anladın sen.. ;)) =))

• Bence keskinlik&ayrıntı herşeyden önplanda olmalı, noise problemi programla hallediliyor zaten.. tabi pcden uğraşabilenlere sözüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: enjoy35

Bilgecim harika bir driver 6.3 gerçekten benim vazgeçilmezim oldu...özellkle emegine sağlık..tşkkürü borç bilirim!!!
    hızı ve netliğiyle çok başarılı.. ama ne kadar iyi driver yapılırsa yapılsın dediğin gibi ya ayrıntı yada netlik!!!
    dolayısıyla hiç bir zaman sabit bir driverımız olamayacak gibi (eğer mukemmeli istemiyosak)

ornegin gündüz güneşli çekimlerde 6.3 yine çok başarılı olsada..bi sarmad veya lengstreet veya kriomag vivid kadar ayrıntı ve netlik sağlayamıyor..ama geceleride 6.3 kadar teiz goruntu vermiyorlar...
    benim uzun süre sonra ogrendiğim bir sey varki bu ozellik kamerammı yeniden sewdirdi.. 6.3 te 1.1 ayra getirerek orta ayarlı degilde mercek ne görürse onu çekiyor zoomlama oto focusu devre dışı bırakıyor...buda bizim manzara çekimi(çünkü ortalanmaz genel goruntu gerek) ve hızlı çekim yapmamızı sağlıor.. dolayısıyla hızlı çekerken kayma minimuma düşüor..... sonuna kadar S.F 6.3 tavsiye ederm... ozellikle gece çekerken yakınsanız gece modu açmayınnn net goruntu sağlarsınız..programlarla foto uzerinde renk açmayı deneyin pc nizde! aynı seyi tlfna değilde kendiniz yapmıs olursunuz..

şimdlik yorumlamalarım bu kadar...bilgee tatilin 4 ay sürdü ama hala tatildesn galiba..anladın sen.. ;)) =))

Teşekkür ederim

Ben döndüm tatilden. Ama döndüğümüz gibi eve bazı tadilatlar yaptırdık İşçiler girip çıktı eve yorucu bir 1 hafta geçirdim. Arada internet falan da gitti.
    Bunun yanında bayramdan sonra Üni'ye geçeceğim yine. Orada kendi PC'm ve internetimle yine hareket içinde olacağım. Sonra msn den çıkarsam...

• @CrusaderZone

bana da kriomag 21.9 cam driver için elinde varsa kullanma klavuzunu pm atabilirmisin
  • Hocam o fotolar neydi öyle ben 5 mp camera la bile öyle foto cekemiyorum :)
  • gece çekilen fotoğraf neden o kadar karanlık ben normal düz versiyonlar çektiğimde böyle olmuyor !? daha bir parlak oluyor
  • Bilge seni yakalamak zor.. bari sorumu burdan sorayım..konuyla alakasız ama beni affedin arkadaslar..

benn zil sesini 3 veya ayarında yapıyorum..fakatt uyarı seslerii hala son ses... orneginn deklansor sesii son ses bagırıyorr... bunun bi ayarı yokmudur..uyarı seslerininde sewiyesini ayarlamak için mesela..umarımm yeterince açık anlatmısımdır...
  • Kullandığın akustik nedir?
  • uzun süre kullanmadıgım akustik kalmadıı ve sonunda yüklediğim akustikte karar kıldım..inanın w810 bi akustik ihtiyacı varsa kesinlikle budur..ne ses bozuluyorr nede cırt bi ses çıkıyor..yüksek seste acaip kaliteli bir ses veriyor... ismini unutmam demiştim ama unuttum :(
    dosya boyutundan arastırdım en yakın """dssdsW810i_Pimped_Megabass4_Acoustics""" bu çıktıı 385 kb ama emin değilim...acidburn in paylasım sitesinde en çok download edileni indirmiştim... şimdi acidin sitesinide bulamıorum :D
  • Orjinal akustik paketinin içini açıp,

Üzerinde bir şekilde "ring" yazan dosyaları şimdi kullandığın akustik paketinin içine dahil edersen sorunun çözülür...
  • BDSS_ring.apf

BVHF_ring.apf

DSS_ring.apf

PHF_1_ring.apf

PHF_2_ring.apf

PHF_3_ring.apf

PHF_4_ring.apf

PHF_ring.apf

VHF_hce-60_ring.apf

VHF_ring.apf

DOSTUM BU KADAR RİNG VAR HANGİSİ :D :D
  • hEpsi
  • çok karışık geldi bu manuel işi :D telefonda denesem belki kolay gelir de...kim uğraşcak her fotoya böle :D
  • Bunları çektim akşam vakti ışıkta odada ...ışık biraz düşüktü sanki biraz kötü olmuş gibi :)

***w810i, K750i, w800i için Super Function 6.3 Kamera Sürücüsü***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amet42 -- 17 Ekim 2008; 22:03:14 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.