aradığım nitelikler; foto çekimi :karanlık ya da aydınlık bir ortamda net ve temiz bi görüntü istiyorum. resim çekerken düğmeye bastığın anda fazla beklemeden görüntüyü hafızaya almasını ve olası titremeye karşı görüntü sabitleyicisi olmasını istiyorum. görüntüyü zoom yaparken görüntüde bozukluk istemiyorum.
kamera: video modu pek kullanıcağımı sanmıyorum ama yinede başarılı olmasını tercih ederim.
bağlantılar, bluetooth, şarj, edge bunları açıklamanın lüzumu yok.
müzik : müzik benim için çok önemli resimle birlikte. temiz ve yüksek sesi olan bi model istiyorum.
işlev : pc içinde dolaşırken gayet hızlı ve pratik olsun.
bu özellikte max. 550 ytl ye hangi telefonu alabilirim? tüm yorumlara açığım.
slm w810i yi 6ay kadar kullandım süper bi telefon, 2hafta önce w580i aldım inanılmaz derecede sempatik ve oyuncak gibi bi telefon kesinlikle w580i flaşı yok tek dez avantajı olabilir bide verdikleri kulaklık dandirik güzel bi kulaklıkla iyice costurabiliyorsun
bence w580 daha yeni bi model artık w810i eskidi
Yüksek ve Kaliteli Ses İstiyorsan Nokia 6233 Almalısın + Video Kalitesi 640 x 480 15 fps Çözünürlüğünde Video Kaydı Yapabiliyor Büyük ve Parlak Ekranıyla Göze Çarpıyor Bu Modeli İncelemenizi Tavsiye Ederim
quote:
Orjinalden alıntı: Whisper
Yüksek ve Kaliteli Ses İstiyorsan Nokia 6233 Almalısın + Video Kalitesi 640 x 480 15 fps Çözünürlüğünde Video Kaydı Yapabiliyor Büyük ve Parlak Ekranıyla Göze Çarpıyor Bu Modeli İncelemenizi Tavsiye Ederim
ya o telefon tipden kaybediyo.
quote:
Orjinalden alıntı: KangarooKid
quote:
Orjinalden alıntı: Whisper
ya o telefon tipden kaybediyo.
Böyle yorumlar duymak şaşırtıcı; neyse... K790i+Hpm-70 kulaklık tavsiye ederim...
quote:
Orjinalden alıntı: KangarooKid
w580 inin flaşı var biliyorum ben
ya aslında kayan kapak ve büyük ekran ve ince tasarım her zaman favorim olmuştur. w810i nin özellikleri w580 ile aynıysa hatta w580 inin artıları varsa onu alcam
quote:
foto çekimi :karanlık ya da aydınlık bir ortamda net ve temiz bi görüntü istiyorum. resim çekerken düğmeye bastığın anda fazla beklemeden görüntüyü hafızaya almasını ve olası titremeye karşı görüntü sabitleyicisi olmasını istiyorum. görüntüyü zoom yaparken görüntüde bozukluk istemiyorum.
Dijital zoom fotoğraf kalitesini olumsuz yönde etkileyen bir özelliktir. Aynı şekilde çekilen fotoğrafa yakınlaştırma yapıldıktan sonra kalitenin düşmemesi olanaksızdır.
bence senin awradığım tüm özellikler w810i de var müzik desen müzik süper radiosu ar kamerası gündüz süper çekiyo akşamda flashı var falashı yetmezse mxe-60 flashını al tak üstünede 150 milyon paran kalır onada ne yaparsan yap
bu modellerin üçüylede çekilen resimleri buraya koyarmısınız. (resim müzik diim ben size kısacası.kafamda bunlar 1. planda)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme