____Beyler telefonu yeni aldım ama ilk başta denemek için başka bi hat taktım ama şimdi bataryanın üstünde olan kapak açılmıyor___ YARDIMCI OLUN ACİL,YOKSA TELEFONU KIRACAM!!!! yada DAHA KULLANMADAN SATACAM
hani kapagın orda turuncu bir yer var ya onun üstüne hafif bastır ve aşağıya doğru kaydır biraz zorlanırsın ama korkma
quote:Orjinalden alıntı: smooth23 ____Beyler telefonu yeni aldım ama ilk başta denemek için başka bi hat taktım ama şimdi bataryanın üstünde olan kapak açılmıyor___ YARDIMCI OLUN ACİL,YOKSA TELEFONU KIRACAM!!!! yada DAHA KULLANMADAN SATACAM Elini kapağın üstündeki Walkman logosuna doğru bastırmalısın. Daha sonra da kapağı elinle kavrayıp aşağıya doğru dikkatlice çekmelisin.
yaw daha bugün sabah 1 saat uğraştım galiba yeni olduğu için nazlanıyor... ama bu iş böyle olmaz arkadaşım da var bu kadar zorlanmamış... body de 3 15 bastım böle zorlanmadım
İlk kullanımlar böyle olur. Benim 6233 ün de batarya kapağını aldığımız yerde 10 kişi açmayı beceremedi. Sonra biri bir ara bir şey yaptı açıldı. Ama ben sonra onun püf noktasını kavradım. Yani artık telefonun batarya kapağını da açmak uzmanlık gerektiriyor. Siz batarya kapağını açın yazısını espiri mi sandınız yok sa?