Bildirim
w810i Mesaj Şifreleme Var MI ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: NeeBuLa
Arkadaşlar Samsung Telefonlarda Fabrika Çıkışlı Olarak Mesajlara Resimlere Şifre Konulabiliyor..Ama Sonyde Bu Özellik Yok..
Ben w810ideki Mesajlarım Menüsüne Erişimi Engellemek istiyorum..Bunun İçin Herhangi Bir Program Varsa Yazarsanız ( Anlatım Olsa İyi Olur ) Sevinirim..
bu konuya bakmanı ve bu konuya sorunu sormanı tavsiye ederim konu açmadan üst konuıdaki bölüm kurallarını dikkatli okuyalım
http://forum.donanimhaber.com/m_23080414/tm.htm tıkla
-
Yok ama sonradan eklenen programlarla şifreleme yapabilirsn -
dosya şifreleme patchi kullanarak yapabilirsin. 005 sürüm için olan gelişmiş dosya yöneticisi patchi yüklediğinde kilitler bölümüne telefonun değişik kısımlarına kilit koyma seçenekleri gelir. 031 sürüm içinde mevcut. ilgili patchler imzanda var. -
quote:
Orjinalden alıntı: Phileo Sophia
dosya şifreleme patchi kullanarak yapabilirsin. 005 sürüm için olan gelişmiş dosya yöneticisi patchi yüklediğinde kilitler bölümüne telefonun değişik kısımlarına kilit koyma seçenekleri gelir. 031 sürüm içinde mevcut. ilgili patchler imzanda var.
ben yaptım ama garanti gidiyor sanırsam...ama güsel oluyo en azından güvenli
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X