Şimdi Ara

W810i Mesaj Yedeğini Nasıl Alırım ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • w810i Cep Telefonum Var.. Mesaj Kutusu Doldu ... Bunu Pcye Yedek Almalıyım ... Nasıl Yedeğini Alabilirim ... w810i Kutusuyla Gelen Cdler Kayboldu... Program Tavsiyeleriniz Nelerdir ..

Şimdiden Sağolun .. Çok Acil Lazım Arkadaşlar ..

• http://rapid+share.com/files/123018524/MyPhoneExplorer_Setup_1.6.6.zip.html

bu pro ile alabilirsin programı yükle sonra çalıştır proyu bu arada teli usb bağla ve tel modu de gerisi gelir zaten

Not: Aradaki +'yı kaldır

Abi bunu indir doğru olan bu!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hknyc -- 17 Haziran 2008; 10:44:36 >

• Dostum Olursa Helal Olsun Sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeeBuLa

Dostum Olursa Helal Olsun Sana

abi yanlış pro vermişim yaw dur doğrusunu upload ediyom 5 dak
  • Hiştt Olum Sakata Gelmeyelim Mesajlara Nasıl Kilit Koyarım .. Setol2 Programı Varmış ... Bunları Anlatır Mısın .. Sesini Arttırmam Lazım Telin ..
  • quote:

Hiştt Olum Sakata Gelmeyelim Mesajlara Nasıl Kilit Koyarım .. Setol2 Programı Varmış ... Bunları Anlatır Mısın .. Sesini Arttırmam Lazım Telin ..

önce tel'inin "cid"ini öğrenmen lzım şöyle yapıcaksın tuş kilidini aç sağ*sol sol*sol* bunları sırasıyla yap bi tane menü çıkıcak yapılandırmaya gel

cid: 49 p:1 yazıyosa cid:49(çok şanslısın)
    cid: 50 p:1 yazıyosa cid:50(vay heline)
  • Dostum Süper :D 49 La ... :D Bu Arada Cidini Öğremeyecek Olanlar Olabilir .. Kısayol Ayarlarından Sağ Sol Tuş Kısayollarını Kapatıp Öyle Yapın O Zaman Geliyor ... ;)

Şimdi Cid 49 P: 1 Olduğunu Öğrendik .. Şimdi Ne Yapıyoruz ... ?

Az Önceki Programı Tele Attım .. Çalıştırırsam Sakata gelir Miyiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Dostum Süper :D 49 La ... :D Bu Arada Cidini Öğremeyecek Olanlar Olabilir .. Kısayol Ayarlarından Sağ Sol Tuş Kısayollarını Kapatıp Öyle Yapın O Zaman Geliyor ... ;)

Şimdi Cid 49 P: 1 Olduğunu Öğrendik .. Şimdi Ne Yapıyoruz ... ?

Az Önceki Programı Tele Attım .. Çalıştırırsam Sakata gelir Miyiz

abi o ilk verdiğim pro telin içindeki sistem dosyalarını görmeni sağlar yani cid:49 olduğu için boşver sil onu şimdi sana bi sayfa vericem en üstten başla incelemeye ama tel'in sürümüde önemli bunuda ayarları kısmında güncelleme bölümüne bak orda tam hatırlamıyorum ama sürüm gibi bi bölüm var ona tıkla R4EA031 mi yokda R4E005 gibi bi şey mi bu da önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hknyc -- 17 Haziran 2008; 11:03:55 >

• MY PHONE EXPLORER İLE MESAJLARI PCYE ALABİLİRSİN
    FORUMDA ARATIRSAN BULURSUN
  • http://forum.donanimhaber.com/forumid_213/tt.htm

işte aradığın herşey burda kib ben dershaneye gidiyorum bende bu kadar sana kolay gelsin ayrıca cid:49 olması senin için çok avantajlı zaman geçtikçe anlıcaksın
  • 31 Tabi Erkek Adamın 31 Olurmuş R4EA031

farukkk Hocam Arkadaşın Verdiği My Phone Explorer Onu Kullansam Mı .. Sorun Çıkmaz İnş...
  • quote:

31 Tabi Erkek Adamın 31 Olurmuş R4EA031

farukkk Hocam Arkadaşın Verdiği My Phone Explorer Onu Kullansam Mı .. Sorun Çıkmaz İnş...

aynı şey yaw hadi sana verdiğim sayfaya bak herşey orda 031 sürümde harika ne şanslısın teli ilk aldığında bu sürüm olması iyi olmuş ben kaçar byeee
  • Sana İyi Dersler ...

Arkadaşlar Nasıl Yapılır Nasıl Yedek Alınır Anlatabilir Misiniz ...
  • Biraz Kurcaladım .. Can Not Copy Directory Yazıyor ?
  • quote:

Biraz Kurcaladım .. Can Not Copy Directory Yazıyor ?

SERİAL PORTU DOĞRU AYARLAMAN GEREKİYOR
  • MyPhoneExplorer Bilgisayara Kurdum .. Şuan Telefondan Mesajlaşıyorum Arıyorum Herşeyin yedeğini Alıyorum .. Mükemmel Bir yazılımmış ... Telefon Oyuncak Gibi Sanki Msn Oldu :D

Süper Ellerinize Sağlık ...

SERİAL PORTU DOĞRU AYARLAMAN GEREKİYOR : Yok Böyle Bir Sorun Çıkmadı... Arkadaşın Verdiği Jar Uzantılıydı .. Yani Sadece Telde Çalışıyordu.. Ben Pc versiyonunu İndirdim ;)
  • quote:

MyPhoneExplorer Bilgisayara Kurdum .. Şuan Telefondan Mesajlaşıyorum Arıyorum Herşeyin yedeğini Alıyorum .. Mükemmel Bir yazılımmış ... Telefon Oyuncak Gibi Sanki Msn Oldu :D

Süper Ellerinize Sağlık ...

SERİAL PORTU DOĞRU AYARLAMAN GEREKİYOR : Yok Böyle Bir Sorun Çıkmadı... Arkadaşın Verdiği Jar Uzantılıydı .. Yani Sadece Telde Çalışıyordu.. Ben Pc versiyonunu İndirdim ;)

RİCA EDERİM
  • Arkadaşlar ... Myphone Exploreri Kullanıyordum Çok süper Bir Program.. ..Ama 2 Gün Önce Kadar MOBILedit! Adlı Programı Yükledim ... Programı Açtım Kapattım...ardından Myphone Exploreri Açtım Aldğım Hataya Bakın

W810i Mesaj Yedeğini Nasıl Alırım ..

Eski Smsleri Gösteriyor Sadece. .. Telefon Hafızasında Duruyormuş Gibi Ve Belli Bir Tarihe Kadar Yani Dünkü Belli Bir Saate Kadar Olan Mesajları Gösteriyor..Ama Yeni Smsleri Güncellemiyor...Yeni Smsler Yok..Nasıl Düzeltebilirim Hata Alıyorum Ve Çok İhtiyacım Var.. Yeni Smsleri Arşivlemem Lazım... Yardımcı Olun Arkadaşlar .. Bir Fikir Verin ..:(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.