Şimdi Ara

***W810i PATCH PAYLAŞIMI***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim telefonum r4ea031 cid49. Bende birçok patch dosyası var bazılarınıda denedim. Bu patchlerle ilgili maruzatım ve patch isteklerim olacak. İsteyen olursada bende bulunan patchleri bildiklerimi paylaşıcam kısaca burası "patch istek" bölümü olsun. Forumda böyle bi konu göremedim ondan yararlı olur diye düşündüm herkes için.

1. Öncelikle kesinlikle aradıgım bi patch telefon çalınca Kızılötesi (InfiraRed (IR)) ışıgının (bilmeyenler için; telefonun tepesinde yalnızca şarj biterken yanıp söner) yanıp sönmesidir. Böyle bi şeyi duyan başaran elinde olan var mı?

2. "confidentiality v2" bu patch telefondaki mesajları, rehberi, dosyaları, cagrı bilgisini kilitlemenize yarar. Bu sürümünde ise birde keyboard diye bir secenek var ve onu yaptıgınız zaman tuş kilidinden kurtulamıyorsunuz. Bunu bilen yardımcı olacak arkadaşlar var mıdır?

3. Bu confidentiality patch inde telefon rehberime kilit koyuyorum fakat işlemiyor (Rehberi sim karttan calıştırıyorum)

4. Elimde tek tuş ile flaş ı açma patch i var ses azaltıp acarken yanmıyor sorun olmuyor fakat bir resime bakarken zoom yaparsanız ileri geri o zamanlar yapıyor. Elimdeki patch den daha iyi olan patch var mıdır bildiginiz kullandıgınız?

5. Gfx patch i kurulu (e... diye dosyalar ile calışan patch) Şebeke sinyalini gösteren bölümde işe yaramıyor malesef çünkü edge diye bişey var küçük bi "E" harfi cıkıyor sürekli bu cıktıgı için patch iptal. Bazı yerlerde bu "E" harfi gidiyor o gitti zaman sinyal patchledigim şekilde gözüküyor.

Söyleyeceklerim bu kadar elimde cok dosya var isteyen olursa seve seve paylaşırım. Herkese kolay gelsin...

• bu arada cok istedigim bi patch daha var, operatör logosunu yok etmek saati tarihi yukarı almak fakat masaüstü flash dosyalarında sorun cıkarmaması kolay gelsin...
  • Benim de aradığım bir patch var o da T-Pad'in ortasındaki tuşu kamera açıkken deklanşör olarak kullanmak.

Böyle bir patch var mı o tuşu kamera tuşu yapan?
  • quote:

Orjinalden alıntı: malki35

4. Elimde tek tuş ile flaş ı açma patch i var ses azaltıp acarken yanmıyor sorun olmuyor fakat bir resime bakarken zoom yaparsanız ileri geri o zamanlar yapıyor. Elimdeki patch den daha iyi olan patch var mıdır bildiginiz kullandıgınız?

http://rapid+share.com/files/93950247/lamp_on_camera_button_w810_r4ea031.rar.html

Arkadaşlar şöyle bi şey buldum alternatif olarak onu kullanıyorum şimdi, bu patch ile kamera tuşuna basılı tutarsanız lamba yanıyor. kamerayı normal kısayolundan ya da benim gibi masaüstüne kamera kısayolu ekleyerek kullanabilirsiniz. (rapid+share "+" yı kaldırmayı unutmayın)

• videoları playerdan acmadıkca ileri alamıyoruz bu konuda bi bilgisi olan var mı?
  • http://rapid+share.com/files/93955797/blinking_irda_in_charging_w810_r4ea031.rar.html

Bu da telefonu usb ye baglayınca ya da şarja takınca tepedeki kırmızı ışıgı yakıyor cok tatlı oluyor...
  • telefonla görüşürken ışıgın sönmesini saglayan patch var mı? bence batarya açısından en gereklisi bu..
  • alın size arkadaşlar ilginc bir patch daha yazarken kullandıgımız bosluk tusunu "0" yapıyor nokia dan alışanlar için.

http://rapid+share.com/files/94232250/Swap_0_and___in_SMS__Nokia-space__W810i_R4EA031.rar.html
  • tüm patchleri tek rar dosyası içerisinde verebilecek biri olsa ii olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Varg

tüm patchleri tek rar dosyası içerisinde verebilecek biri olsa ii olurdu

ewt
  • böyle bi konu vardı hatırlıyorum.. arama yaparsanız bulabilirsiniz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: avan_gard

böyle bi konu vardı hatırlıyorum.. arama yaparsanız bulabilirsiniz..

bunu diyecegin kadar bulup koysaydın, belli ki biz bulamamışız. yazmış olmak için yazmak ne kadar dogru???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.