Şimdi Ara

W810i Patch Sezonu Açıldı Haydi İçeri (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
0
Favori
45.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya ben patch yaptıktan sonra telefon açılmıyor neden olabilir? XS'den Flashlıyorum öyle düzeliyor. Sürüm R4EA031. Önceden patch atıyordum böyle bir sorun olmuyordu yardm lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Lionheart# -- 14 Eylül 2007; 0:10:12 >
  • bendede aynı sorun oluştu başka pc de denedim oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cunomen35

Ya ben patch yaptıktan sonra telefon açılmıyor neden olabilir? XS'den Flashlıyorum öyle düzeliyor. Sürüm R4EA031. Önceden patch atıyordum böyle bir sorun olmuyordu yardm lütfen...

setool programını kısayol olarak kullanma winrar içinden gir yani extrack yapma yoksa sadece ilk yapışta olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: asiboldon

quote:

Orjinalden alıntı: Se-Orochi

quote:

Orjinalden alıntı: dr_emreusta

arkadaşlar,ben bu sistem seslerini mp3 yapma patchini yükledim,mesaj iletildi raporu sesi gitti onun yerine bipleme tarzı bişey geldi,bi de kameranın odaklama ve çekme sesi gitti.Bunu nasıl halledebilirim,buralara kendi seslerimi ekleyebilir miyim,ya da eski haline getirebilir miyim,şimdiden teşekkür ettim...

tpa/preset/system/sound klasörünün içine tüm dosyaları atman lazım

şu isimlerde mp3 olarak dosyalar atacaksın sana kalmış artık hangi müzikleri atman

cameraburst
    camerafocus
    camerashutter2
    camerashutter3
    camerashutter4
    camerashutter
    cameratimer
    connecting
    charging
    disconnected
    discreet
    failure
    gomusic
    lowbattery
    messageclick
    notification
    progress
    reminder
    request
    retrysuccess
    success
    timer
    video

Bu ses dosyalarının orjinal formatları nedir hocam?

Arkadaşlar bu dosyaların orjinalllerini bulabilir miyiz?
    Bir de sizin bulduğunuz veya hazırladığınız dosyalar var mı?
    Eğer kendim yapmayı becerebilirsem bu mp3 le rkaç saniye olmalı?

edit:

Arkadaşlar bu arada deklanşör sesini kapatan bir yama buldum ve denedim problemsiz çalışıyor.

delete_camera_sound R4EA031
    http://rapidshare.com/files/56588243/delete_camera_sound.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tosun Pasha -- 18 Eylül 2007; 20:06:23 >

• beyler C ye basılı tutup USB yi takıyorum ama hiç bir şey olmuyor? (telefondaki C tabi ki)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kpzlisalih

quote:

Orjinalden alıntı: erdalonline

Deklanşör sesini kapatabileceğimiz bir patch biliyor musunuz?

telefonu SEssiz moduna al ozm Sesi Çıkmaz

buyur kardes alttaki patch kamera sesini siler

http://rapid-share.com/files/56589809/delete_camera_sounds_w810_r4ea031.rar.html

http://rapid-share.com/files/56589956/delete_camera_sounds_w810_r4db005.rar.html

not: aradaki (rapid-share) -cizgiyi kaldırın indirmek için

• bu verdiğim patch mesajlarınızı dosya yönelticisini kayıtkarı cağrı listesini kilitlemeye yarar güvenlik kodunu girmeden kimse bakamaz ben msj ve resimler için kullanıyorum inanılmaz güzel bişey:)

http://rapid-share.com/files/56591126/confidentiality_v1.6_w810_r4ea031.rar.html

simdi patch i uygulandıktan sonra ayarlar/genel/kilitler/telefon kilidi/koruma/telefon koruması/burdan hangisini kiltlemek isterseniz seciyorsunuz

not aradaki (-) cizgiyi kaldırın...
  • ARKADASLAR İSTE EN COK SEVDİĞİM PATCH BENİM BU MÜZİK VE RADYO DİNLERKEN KULAKLIKTAN, SEVMEDİĞİNİZ VE ATLAMAK İSTEDİĞİNİZ SARKILARI KULAKLIKTA BULUNAN TUŞLA DEĞİŞTİRMEK BİRAZ BASILI TEUTMANIZ YETİYO MP3 DİNLERKEN SARKI DEĞİŞİYO RADYODA İSE KANAL DEĞİŞİYO BUYRUN

BU PATCHİ UYGULADIKTAN SONRA SESLİ ARAMAYİ ATTİF EDİYORUZ YOKSA CALIŞMAYACAKTIR
    ayarlar/genel/sesle kontrol/sesle arama/aktifleştir bu kısa yolu izleyerek aktif edin ve cebinizden cıkarmadan telefonunuzu artık müzikleri değiştirin saygılar

http://rapid-share.com/files/56707820/management_player_and_radio_v3.5_w810_r4ea031.rar.html

NOT ARARDAKİ (-) CİZGİYİ KALDIRIN

ALINTIDIR................................................
  • Hocam , onun için de patche mi gerek var ? Niye koymuşlar o zaman o tuşu . Çok mantıksız . He radyoyu kulaklık olamdan açmak için patch olur , ona bir şey demem de ,şarkı değiştirmek için o tuşu aktif eden bir patch olmamalı. Yani demek istediğim SE bunu kendi düşünmeli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jackosman

Hocam , onun için de patche mi gerek var ? Niye koymuşlar o zaman o tuşu . Çok mantıksız . He radyoyu kulaklık olamdan açmak için patch olur , ona bir şey demem de ,şarkı değiştirmek için o tuşu aktif eden bir patch olmamalı. Yani demek istediğim SE bunu kendi düşünmeli.

EVET DOSTUM GEREKİYO ORJİNALİNDE YOK BİLİYORSUN BÖYLE Bİ ÖZELLİK YAPMAMISLAR AMA BU PATCH YARDIMIYLA O TUSUN ÖZELLİKLERİ ARTMIŞ
    DEMİŞSİN OZAMAN OTUSU NEDEN KOYMUŞLAR DİYE SUAN Kİ TEK FONKSİYONU KULAKLIĞI KULLANIRKEN ARAMA GELDİĞİNDE CEVAPLAMAK İÇİN TEK İŞE YARADIĞI SEY O
    İŞTE BU EKSİKLERİ GÖREN RUS ARKADASLAR HİÇ YEMEDEN İÇMEDEN BU ÖZELLİKLERİ EKLEMİŞLER SONRADAN TELEFONA BUNADA PATCH DEMİŞLER YANİ TÜRKÇESİ YAMA

BENCE ORJİNALİNDE OLSA BUKADAR SEY OKADAR ZEVK VERMEZDİ TEL

• Telefon geldiğinde yine bu tuşla cevaplamak mümkün oluyor mu?

quote:

Orjinalden alıntı: ahmetbaba_48

ARKADASLAR İSTE EN COK SEVDİĞİM PATCH BENİM BU MÜZİK VE RADYO DİNLERKEN KULAKLIKTAN, SEVMEDİĞİNİZ VE ATLAMAK İSTEDİĞİNİZ SARKILARI KULAKLIKTA BULUNAN TUŞLA DEĞİŞTİRMEK BİRAZ BASILI TEUTMANIZ YETİYO MP3 DİNLERKEN SARKI DEĞİŞİYO RADYODA İSE KANAL DEĞİŞİYO BUYRUN

ayarlar/genel/sesle kontrol/sesle arama/aktifleştir bu kısa yolu izleyerek aktif edin ve cebinizden cıkarmadan telefonunuzu artık müzikleri değiştirin saygılar

http://rapid-share.com/files/56707820/management_player_and_radio_v3.5_w810_r4ea031.rar.html

• Yav Arkadaşlar bişey soracam bu cid50-49 olayı nedir anlamadım yav bide bnim telimin cidi nasıl öğrenilir ,nasıl yüklenir fln

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firazor007 -- 19 Eylül 2007; 17:29:12 >
  • Bide Arkadaşlar Bu Ön Sayfadaki Patchleri Nasıl Yapacaz
  • Arkadaşlar videoyu izledim ama bende bataryayı çıkarıp takmam için uyarı vermiyor, normal şekilde yüklüyor, Apply Patch sorusunuda soruyor ve elapsed yazıp bitiriyor.Ama patchim yüklenmemiş oluyor bunu nasıl çözebilirim? telim w200i.Ayrıca sürümümden,ayarlardan eminim nedendir sizce??? hala patch yapamadım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: canyalcin

Telefon geldiğinde yine bu tuşla cevaplamak mümkün oluyor mu?

quote:

ARKADASLAR İSTE EN COK SEVDİĞİM PATCH BENİM BU MÜZİK VE RADYO DİNLERKEN KULAKLIKTAN, SEVMEDİĞİNİZ VE ATLAMAK İSTEDİĞİNİZ SARKILARI KULAKLIKTA BULUNAN TUŞLA DEĞİŞTİRMEK BİRAZ BASILI TEUTMANIZ YETİYO MP3 DİNLERKEN SARKI DEĞİŞİYO RADYODA İSE KANAL DEĞİŞİYO BUYRUN

tabiki bu tuşun asıl görevi ozaten

• quote:

Orjinalden alıntı: oktaysar

Arkadaşlar videoyu izledim ama bende bataryayı çıkarıp takmam için uyarı vermiyor, normal şekilde yüklüyor, Apply Patch sorusunuda soruyor ve elapsed yazıp bitiriyor.Ama patchim yüklenmemiş oluyor bunu nasıl çözebilirim? telim w200i.Ayrıca sürümümden,ayarlardan eminim nedendir sizce??? hala patch yapamadım..

dostum bu konuw810i lere patch uygulamasının nasıl yapıldığı hakkında ve verilen patch dosyaları sadece uygun sürümlü w810i ler için belkide patchin ondan olmuyordur tele w200i için olması gerekiyo yüklediğin patchin işe yaraması için

ha birde bu settollite programıonı her zaman rarın içinden ac eğer kısa yol olarak cıkarırsan mas üstüne tele patch atılıyormus gibi görünüyo ama atmıyo buna dikkat et

• quote:

Orjinalden alıntı: firazor007

Yav Arkadaşlar bişey soracam bu cid50-49 olayı nedir anlamadım yav bide bnim telimin cidi nasıl öğrenilir ,nasıl yüklenir fln

dostum cid 49 suan satılan tellerden önce cıkan w810ilerin olustuğu bir ne diyiim sürüm en son sürüm suan cid 50 dir ve onların programları ve yükleyüş şekilleri farklı ki bizden önce cıkan w800i lerin bazıları cid36 olup pek bir işlem yapılamamıştır

bide aslında forumda var ama madem sordun yine vereyim radyonun kısa ytusu varya sağ tus onla baslıyoruz

sağ-yıldız*-solsol-yıldız*-sol-yıldız* cıkan menüden servis bilgisine gir en altta yapılandırmaya gir içinde c:49 yazıyorsa cid49dur
    içinde c:50 yazıyorsa cid50 dir

cid50 lerin falsh tema akustıc ve camdriver anlatımları farklıdır cid50li konulara bakman lazım

• ya bu kulaklık düğmesinden şarkı değiştiren patch in 05 lisi yok mu yoksa bana 031 in mainini bulurmusun
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkkcrazy

ya bu kulaklık düğmesinden şarkı değiştiren patch in 05 lisi yok mu yoksa bana 031 in mainini bulurmusun

malesef yok dostum suan itibariyle sadece 031 için var enazından ben bilmiyorum

simdi main dosyasını istemişsin altta verdiğim dosyalar orjınal r4ea031 sürümünün main dosyası costum ve langune (dil) dosyalırıdır içinde acıklamam var 5 dakka içinde 031 versiyonuda dönebilirsin işlemi farla yaptığının için daha öncesinde tele attığın patchler silinir haberin olsun

http://rapid-share.com/files/56818314/ahmetbaba_48031_sueruemue_orjinal.rar.html
    not aradaki (-) cizgiyi kaldırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbaba_48 -- 19 Eylül 2007; 19:59:05 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: oktaysar

Arkadaşlar videoyu izledim ama bende bataryayı çıkarıp takmam için uyarı vermiyor, normal şekilde yüklüyor, Apply Patch sorusunuda soruyor ve elapsed yazıp bitiriyor.Ama patchim yüklenmemiş oluyor bunu nasıl çözebilirim? telim w200i.Ayrıca sürümümden,ayarlardan eminim nedendir sizce??? hala patch yapamadım..

dostum bu konuw810i lere patch uygulamasının nasıl yapıldığı hakkında ve verilen patch dosyaları sadece uygun sürümlü w810i ler için belkide patchin ondan olmuyordur tele w200i için olması gerekiyo yüklediğin patchin işe yaraması için

ha birde bu settollite programıonı her zaman rarın içinden ac eğer kısa yol olarak cıkarırsan mas üstüne tele patch atılıyormus gibi görünüyo ama atmıyo buna dikkat et

ilgin için sağol ama patchlerim zaten w200inin bana uygun olan sürümü için geçerli olanlar.Masaüstünden çalıştırıyordum dediğin gibi atıyormuş gibi görünüyordu sonra "rar"dan attım yine yüklenmiş gibi göründü ve olmadı.videoyu dikkatle izledim w200e göre uyguladım ama olmuyor işte

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.