Şimdi Ara

W810i Patch Sezonu Açıldı Haydi İçeri (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
0
Favori
45.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kkkcrazy

ya bu kulaklık düğmesinden şarkı değiştiren patch in 05 lisi yok mu yoksa bana 031 in mainini bulurmusun

OLMAAAAAAAAMMMMMMIIIIIIIII

Buyur:
    http://rapid-share.tv/491189

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiboldon -- 19 Eylül 2007; 22:47:03 >
  • saol ya olsun patch yok zati
    hemen 031 yapıp patch e giriyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkkcrazy

saol ya olsun patch yok zati
    hemen 031 yapıp patch e giriyorum

Az önce linki düzelttim. Şu anda indirilebilir.
  • sana da saol asiboldon
  • Kulaklıktan şarkı atlatma yamasını yükledim. (31)
    Walkman de sorun yok. Fakat Radyo'da kulaklık takılıyken radyoyu kapatıyorum
    Sonra kendi kendine tekrar açılıyor.
    Radyoda böyle bir sorun yaşayan varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: canyalcin

Kulaklıktan şarkı atlatma yamasını yükledim. (31)

Radyo kapalıyken kulaklık tuşuna basınca radyo açılıyor (Eğer son olarak radyoyu kullanılıp kapatıldıysa). Farkında olmadan düğmeye basıyor olabilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiboldon -- 20 Eylül 2007; 23:54:55 >
  • Kulaklıktaki tuşa basmadım. Telefonun üzerinden kapat dedim. Ama kapanıp tekrar açıldı. Arka arkaya 4-5 defa denedim kapatamadım. Sonra kulaklığı söktüm ikon bir süre kaldı sonra kayboldu.
    Şimdi tekrar denedim sorun yok. Neyse bu güzel özellik için arada bir böyle sorunlara katlanılabilir.

quote:

Orjinalden alıntı: asiboldon

quote:

Radyo kapalıyken kulaklık tuşuna basınca radyo açılıyor. (Eğer son olarak radyoyu kullanılıp kapatıldıysa) Farkında olmadan düğmeye basıyor olabilir misin?

• quote:

Kulaklıktaki tuşa basmadım. Telefonun üzerinden kapat dedim. Ama kapanıp tekrar açıldı. Arka arkaya 4-5 defa denedim kapatamadım. Sonra kulaklığı söktüm ikon bir süre kaldı sonra kayboldu.
    Şimdi tekrar denedim sorun yok. Neyse bu güzel özellik için arada bir böyle sorunlara katlanılabilir.

quote:

Orjinalden alıntı: asiboldon

quote:

Radyo kapalıyken kulaklık tuşuna basınca radyo açılıyor. (Eğer son olarak radyoyu kullanılıp kapatıldıysa) Farkında olmadan düğmeye basıyor olabilir misin?

uzun zamandır bu patchi kullanıyorum ve böyle bi sorunla karsılaşmadım dostum valla neden yaptığı hakkındada hiçbir fikrim yok ve anlam veremedim umarım sorunun devam etmez çünkü normalde sorunsuz calışıyor saygılar

• Üsttede dediğim gibi telefonu cepten çıkarmadan şarkı değiştirme lüksüne böyle sorunlara katlanılabilir.
    Sonuçta bu yamaların bir risk olduğunun bilincindeyim. Olmadı geri kaldırırım.

Yalnız sesli arama seçeneği bu yamadan sonra iptal oluyor.
    Ben hiç kullanmadım kullananların bilgisine.
    Çünkü basılı tuttuğunuzda en son hangisini kullandıysanız onu açıyor.
    Mesela walkman dinlediniz ve kapattınız. Tuşa basınca walkman geliyor. Radyo kapattığınızde radyo geliyor.
    Bu da ekstra bir güzellik.

Benim ençok beklediğim yama mesaj geldiğinde veya cevapsız çağrı olduğunda batarya az ışığı yanıp sönse veya devamlı yansa.
    Ben telefonu iş yerinde masada bırakıyorum. Her masaya dönüşümde tekrar kontrol etmem gerekiyor.
    P990i de bu özellik var. Tabi ayrı bir ışık koymuşlar.
  • quote:

Benim ençok beklediğim yama mesaj geldiğinde veya cevapsız çağrı olduğunda batarya az ışığı yanıp sönse veya devamlı yansa.
    Ben telefonu iş yerinde masada bırakıyorum. Her masaya dönüşümde tekrar kontrol etmem gerekiyor.

Eğer işyerindeki masanda kendine özel bir bilgisayarın varsa sana My Phone Explorer programını önerebilirim. Bu programdaki bir çok faydalı özellik dışında işine yarayabileğini düşündüğüm bir özellik var. Buda : cevapsız çağrı veya sms gediğinde bilgisayar ekranında kimin, nezaman, kaç defa aradığı, sms geldiğinde, gelen smsin tüm içeriği popup penceresiyle belirir ve bilgisayar üzerinden sesli uyarı verir. Daha sayabileceğim bir sürü özellik mevcut. Üstelik hem türkçe hem de ücretsiz.
    Buradan indirebilirsin:http://www.fjsoft.at/en/

• quote:

Üsttede dediğim gibi telefonu cepten çıkarmadan şarkı değiştirme lüksüne böyle sorunlara katlanılabilir.

Mesela walkman dinlediniz ve kapattınız. Tuşa basınca walkman geliyor. Radyo kapattığınızde radyo geliyor.

buyur kardeşim istediğin oldu verdiğim patchi telefona uygula camera tusu varya cevapsız kalan cağrılarda yanıp sönüyo ve her 20 SANİYEDE bir kere titriyor ben denedim yüzde yüz calışıyor artık masada bıraktığın telefonuna arayan olup olmadığını camera tuş ışının yanıp sönmesinden anlayabilirsin verdiğim patch 031 sürümü içindir cağrı gelince yaklaşık bir dakika sonra camera ışığı yanıp sönmeye başlıyo taki cağrıya bakıncaya kadar hadi hayırlı olsun saygılar

http://rapid-share.com/files/57309458/notification_missed_calls_by_blinking_camera_button_vibra_melody_w810_r4ea031.rar.html

not aradaki (-) cizgiyi kaldırın..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbaba_48 -- 22 Eylül 2007; 0:34:20 >

• quote:

Üsttede dediğim gibi telefonu cepten çıkarmadan şarkı değiştirme lüksüne böyle sorunlara katlanılabilir.

buyur kardeşim istediğin oldu verdiğim patchi telefona uygula camera tusu varya cevapsız kalan cağrılarda yanıp sönüyo ve her 20 SANİYEDE bir kere titriyor ben denedim yüzde yüz calışıyor artık masada bıraktığın telefonuna arayan olup olmadığını camera tus ışının yanıp sönmesinden anlayabilirsin verdiğim patch 031 sürümü içindir cağrı gelince yaklaşık bir dakika sonra camera ışığı yanıp sönmeye başlıyo taki cağrıya bakıncaya kadar hadi hayırlı olsun saygılar

http://rapid-share.com/files/57309458/notification_missed_calls_by_blinking_camera_button_vibra_melody_w810_r4ea031.rar.html

not aradaki (-) cizgiyi kaldırın..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbaba_48 -- 22 Eylül 2007; 0:33:40 >

• YA ARKADAŞLAR BEN PATCH YAPMAYA ÇALIŞTIM.CİD49 31 .SETOOL PROGRAMINI AÇIYORUM PATCH HEDEF YAPIYORUM WRİTE SCRİPT DİYİP C YE BASARAK KABLOYU TAKIYORUM AMA HİÇ Bİ DEĞİŞİKLİK OLMUYO PROGRAMDA.BİLGİSAYAR SONRA TANIYO TELEFONU AMA PROGRAM TANIMIYO.HOLD C İNSERT CABLE UYARISI EŞİLĞİNDE ALTTAKİ ÇUBUK DOLUP DOLUP BAŞTAN BAŞLIYO.

LÜTFEN YARDIM EDİN Bİ BAŞLAYAMADIM ŞU İŞE YA
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolukabi

YA ARKADAŞLAR BEN PATCH YAPMAYA ÇALIŞTIM.CİD49 31 .SETOOL PROGRAMINI AÇIYORUM PATCH HEDEF YAPIYORUM WRİTE SCRİPT DİYİP C YE BASARAK KABLOYU TAKIYORUM AMA HİÇ Bİ DEĞİŞİKLİK OLMUYO PROGRAMDA.BİLGİSAYAR SONRA TANIYO TELEFONU AMA PROGRAM TANIMIYO.HOLD C İNSERT CABLE UYARISI EŞİLĞİNDE ALTTAKİ ÇUBUK DOLUP DOLUP BAŞTAN BAŞLIYO.

LÜTFEN YARDIM EDİN Bİ BAŞLAYAMADIM ŞU İŞE YA

dostum altta verdiğim linkte usb flah dviver mevcut indir setup la pc ye kur telefonu tanıt daha sonra patch yapmaya başlayabilirsin hadi kolay gelsin

http://rapid-share.com/files/57439659/usb_flash_driver.rar.html

not rapid-share yazısının arasındaki (-) cizgiyi kaldır indirebilmen için........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbaba_48 -- 22 Eylül 2007; 15:16:03 >

• arkadaşlar flaş temaları telefon hafızasına far kullanmadan atmayı sağlayan bi patch varmı acustik camera
    atmada olduğu gibi hafıza kartına atma var onu biliyorum fakat şuan hafıza kartım yok
    farla uğraşmadan atsam şunları. 031

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafter20 -- 22 Eylül 2007; 15:54:01 >
  • kulaklıkt<n şarkı değiştirme linki kırık heralde bakabilrimisiniz rica etsem
  • quote:

Orjinalden alıntı: kafter20

arkadaşlar flaş temaları telefon hafızasına far kullanmadan atmayı sağlayan bi patch varmı acustik camera
    atmada olduğu gibi hafıza kartına atma var onu biliyorum fakat şuan hafıza kartım yok
    farla uğraşmadan atsam şunları. 031

buyrun

http://r apidshare.com/files/57453139/move_flash_menu_to_card_other_f.vkp.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulentozi1905gs

kulaklıkt<n şarkı değiştirme linki kırık heralde bakabilrimisiniz rica etsem

link kırık değil dostum şimdi denedim calışıyo indirebilmen için gerçi altında nor olarak belirtmiştim ama yine söyleyeyim linki kopyala internet cubuğuna yapıştır rapid-share yazısının arasındaki (-)cizgiyi kaldırman yeterli daha sonra cıkan sayfadan free yazan yere tıkla ortada kutucuk belirir ordan gördüğün harfleri ve rakamları yaz ve enter de dosya iner saygılar.......
  • @AHMETBABA çok sağol artık patch yapabiliyorum bende:D

bide bazı flash tema larda anamenüde dolaşırken titriyo telefon.bunu kaldırabilen bi patch yokmu.flash temaları da patch sayesinde attım.31 sürüm

ve siyah şarj göstergesinin linki varsa.önceki kırık galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolukabi

@AHMETBABA çok sağol artık patch yapabiliyorum bende:D

bide bazı flash tema larda anamenüde dolaşırken titriyo telefon.bunu kaldırabilen bi patch yokmu.flash temaları da patch sayesinde attım.31 sürüm

ve siyah şarj göstergesinin linki varsa.önceki kırık galiba

rica ederim dostum ne demek

titreme olayının bi caresi yok flash temanın kendi özelliği titremesi olmayan flah temalarda mevcut eğer seni rahatsız ediyorsa bence diğerlerini dene

altaki linkte siyah batarya göstergesi var güle güle kullan.....

http://rapid-share.com/files/57471444/battery_of_the_black_colour_v2_w810_r4ea031.rar.html

not aradaki (-) cizgiyi kaldırın.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbaba_48 -- 22 Eylül 2007; 17:59:04 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.