Şimdi Ara

W810i Patch Sezonu Açıldı Haydi İçeri (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
0
Favori
45.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: FIRST

Ahmet kardes bende 8.52 dio bu orjinal deilmi?

değil kardeşim dediğim gibi orjinal camdriverlar k750,w800,w810i lerin 4.5 tir bende 8.52 kullanıyorum bunun performansı daha iyi gibi
  • ole diosan sorun yoq :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetbaba_48

quote:

Orjinalden alıntı: by*cambaz

Arkadaşlar patch yüklemeyi yeni öğrendim ve 3 tane patch yükledim.mesela pil rengini değiştiren yamayı silmek istiyorum.Nasıl silebilirim

bide cam driveri illaki far ilemi yüklemek gerekiyor.Patch olarak yüklenmezmi?

DOSTUM ÖNCELİKLE KALDIRMAK İSTEDİĞİN PATCHLERDE YAPMAN GEREKEN SEY AYNI PATCH YÜKLÜYORMUS GİBİ YAPMAN VE SONUNDA CIKAN YES NO SORUSUNA YES DERSEN YAMA SİLİNİR TELEFONDAN BU KADAR BASİT

ASADAKİ PATCH (31 için) CAMDRİVERI FARSIZ YÜKLEMENİ SAGLAR UYGULADIKTAN SONRA
    TELEFONHAFIZASI/DİĞER/DRV/CAM DİYE KLASÖR OLUSTUR
    HAFIZAKARTI/DİGER/CAM DİYE KLASÖR OLUSTUR
    SİMDİ YAPMAN GEREKEN HAFIZA KARTI/DİĞER/CAM İÇİNE CAMDRİVER CESİTLERİNİ AT PCDEN HANGİSİNİ UYGULAMAK İSTİYORSAN TELEFONA SEC KOPYALA DE TELEFON HAFIZASI/DİĞER/DRV/CAM İÇİNE YAPISTIR TELEFONU KAPAT AC CAMDRİVER DEĞİŞTİ HEPSİ BUKADAR KOLAY GELSİN

http://rapid-share.tv/722291

not aradaki(-) cizgiyi kaldır

kardeş aynen dediğin gibi yaptım şimdi kamera açılmıyor.Patch yimi silmem gerekiyor simdi

• Arkadaşlar içinde en çok tutulan cam driverlarının olduğu bi zip paketi arıyorum elinde olan varsa upload edebilirmi bi yerlere?
  • düzelttim.Neden öyle yaptıki?Cam driver mi çalışmıyodu acaba
  • yazılım sürümü: r4ea031

mp4_video_record.vkp yamasını yükledim, video kayıtlarını mp4 yapıyor güzel, ama bu videoyu winamp açmadı, vlc de ise 3gp gibi ses gelmedi.. bu durum normal midir?
  • Sonunda yapabildim şu farsız camdriveriArkadaşlar kaliteli ve yüksek ses veren acustik paylaşabilecek varmı?

Acustik yüklerken sadece DRV olan klasörün yanına yeni klasörmü acacağız
  • Cam driver olayına yeni girdim çok hoş driverlar var..

Farklı driverlar bulmakta zorlanan ve aradığını bulamayan arkadaşlar için;

http://www.camdrivers.wz.cz/
  • quote:

Orjinalden alıntı: wortexxx

Cam driver olayına yeni girdim çok hoş driverlar var..

Farklı driverlar bulmakta zorlanan ve aradığını bulamayan arkadaşlar için;

http://www.camdrivers.wz.cz/

Çok hora geçti dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: by*cambaz

Sonunda yapabildim şu farsız camdriveriArkadaşlar kaliteli ve yüksek ses veren acustik paylaşabilecek varmı?

Acustik yüklerken sadece DRV olan klasörün yanına yeni klasörmü acacağız

aynı soruyu bende soracaktım,

bendeki w810i sürüm r4ea031. cam driver yaptım bugün oldu. acoustic yapmak istiyorum ama hangi patch i yüklemeliyim ve nereye hangi isimlerde klasör açmalıyım??

birde acoustic tavisyeniz nelerdir?
  • bende 031 versyonuna akustik atmak istiyorum patch için videoyu izledim fakat setool kullanırken patch yapacağım zaman ki hiç yapmadım daha önce write script dedikten sonra C ye basılı tutarak usb kabloyu taktğım zaman program telefonu algılamıyor. Ne yapmam lazım USB driver mi kuracağım? USB driverlara baktım bu sitedeki driverlara inf uzantılı hepsi bunu nereye kopyalamam gerekiyor yardım ederseniz sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lestioni

yazılım sürümü: r4ea031

mp4_video_record.vkp yamasını yükledim, video kayıtlarını mp4 yapıyor güzel, ama bu videoyu winamp açmadı, vlc de ise 3gp gibi ses gelmedi.. bu durum normal midir?

hocam mpeg4 kayıdı yaparken kalite artıyormu yoksa sadece uzantı olayımı
  • kalitede bir değişiklik yok.. aynı kalite.. sadece mp4 olarak kaydediyor..
  • Macro + manzara performansı dengeli olan en iyi camdriver hangisi?Şuan süpermode 6.5 yüklü.Manuel macro hoşuma gitmedi.Yada supermode 6.5 in otomatik macrolu olanı varmı?
  • cam driver konusunda en iyiler olarak sarmad 5.7 (w810i için olanı) - Kriomag 21.91 - SPU karşılaştırılıyor yabancı forumlarda.. özellikle kriomag 21.91 için iyi deniliyor.. bu cam driverları yukarıda adresini verdiğim siteden temin edebilirsiniz..
  • w810'a walkman 2.0 pacth yükleniyomu acaba ?

ben bu sitede walkman 2.0 pacthi gördümde
    http://www.4shared.com/account/home.jsp
  • En sonunda olan oldu telefonu çok fena çöktü artık usb namına da hiçbirşey görmüyor sanki telefon değil taş... Setool ile akustik patchi yapayım istedim Orochi arkadaşın videosuna ugun aynı şeyleri yaptım patchde yaptı telefon fakat açılmadı sonra... Ne XS ile ne Setool ile C ye basarak telefonu bağlayınca usb ye hiçbişey görmüyor (bataryam tam doluydu)... patch yüklemenin bu boyutta zararları olabileceğini bilseydim asla bulaşmazdım ... Ne yapacağımı bilmiyorum şimdi yardım lütfen

• quote:

Orjinalden alıntı: darkRider

En sonunda olan oldu telefonu çok fena çöktü artık usb namına da hiçbirşey görmüyor sanki telefon değil taş... Setool ile akustik patchi yapayım istedim Orochi arkadaşın videosuna ugun aynı şeyleri yaptım patchde yaptı telefon fakat açılmadı sonra... Ne XS ile ne Setool ile C ye basarak telefonu bağlayınca usb ye hiçbişey görmüyor (bataryam tam doluydu)... patch yüklemenin bu boyutta zararları olabileceğini bilseydim asla bulaşmazdım ... Ne yapacağımı bilmiyorum şimdi yardım lütfen

aman hocam sakin ol korkucak bişey yok bataryayı çıkar 10 15 dk beklet tak açılıyo ozaman bendede benzeri oldu kendim buldum bu yöntemi geçmiş olsun çıkar beklet tak anladığım kadarıyla settool un sürümü telefonunla uyuşmuyo cid kaç bu arada ?
    yüklemeyi yapmadıysa olur yani takar takmaz durmuşsa usb kabloyu settooll sorun yok ama yükleyip de hatta yaptıysan durum karışık pc takınca hiçmi tepki vermiyo artık ?yoksa saat in orada depo simgesi varsa tel düzelir..tepki vermesi yeterli telin tekrar geçmiş olsun ..

• yok hocam tel de hiç tepki yok usb adına hiçbirşey görmüyor. cid409 du Yüklemeyi yaptı patchi düzgün yaptı sonra quit dedim programdan çıktım sonra usb den görmemeye başladı telefon hiç açılmadı en ufak bi hayat belirtisi yok hocam.. Yardım lütfenn
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkRider

yok hocam tel de hiç tepki yok usb adına hiçbirşey görmüyor. cid409 du Yüklemeyi yaptı patchi düzgün yaptı sonra quit dedim programdan çıktım sonra usb den görmemeye başladı telefon hiç açılmadı en ufak bi hayat belirtisi yok hocam.. Yardım lütfenn

dostum patchi uygularken modelini doğru yazdığına eminmisin yok modelini hatırlamıyorum yanlış olabilir diyorsan telefonun gdfs i gitmiştir ve büyük capta zarar olusmustur en azından bu işlemlere baslamadan önce telefonun gdfs dosyalarını yedeklemen gerekiyordu yok hocam model secimim doğruydu diyorsan o başka yalnız anlamadığım nokta patchı uyguladıktan sonra neden tekrar usb ye takmak istediğin sana verdiğim usb driver setuplı program vardıya onu pc ye tekrar kur telefona bağlamaya calış pc telefonu görürse uygun 031 main dosyasıyla flashla telefonun calışır dostum

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.