Şimdi Ara

W810i Patch Sezonu Açıldı Haydi İçeri (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
0
Favori
45.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

flash işlemini yparken en sonda mavi bir ekran çıkıyor ve bilgisayar güvenli kipte başlıyor bunun nedeni nedir? telefonu açtığımda da yamalar uygulanmış oluyor ama...(vista)

Ayrıca XS programı ile yapınca hiç bir sorunla karşılaşmıyorum,bunun nedeni önce flash'ı kırdırmak olabilir mi? XS ile aynı işlemi yaparak sonrada setool ile patch'i atsam sonuç alabilir miyim?

birde yama ile tema yükledikten sonra Far manager ile yüklediğimiz flash temalar normal tema olarak gözüküyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerlix07

@orochi arkadaşım saygılar..

flash işlemini yparken en sonda mavi bir ekran çıkıyor ve bilgisayar güvenli kipte başlıyor bunun nedeni nedir? telefonu açtığımda da yamalar uygulanmış oluyor ama...(vista)

Ayrıca XS programı ile yapınca hiç bir sorunla karşılaşmıyorum,bunun nedeni önce flash'ı kırdırmak olabilir mi? XS ile aynı işlemi yaparak sonrada setool ile patch'i atsam sonuç alabilir miyim?

birde yama ile tema yükledikten sonra Far manager ile yüklediğimiz flash temalar normal tema olarak gözüküyor?

1 proların tam olarak vista uyumu yok o nedenle
    2 xs den mainle işlem ayaparsan patchleri yeniden atacaksın
    3 temaları doğru yere atarsan ve doğru pathide yaparsan sorun çıkmaz %100 çalışır temaların işlemleri bence xp olan bi pc de yeniden yap

• 3.sü öylede olmuyor galiba sanırım bir yöntemi tercih etmemiz gerkecek..

saol ilgilendiğin için...
  • w810 telefonum, 05 li sürümü kullanıyorum..

bir program çalışırken (örnek olarak msn diyelim) bir başka programı (örnek oyun ya da gmail) çalıştıracak yama yok mudur? varsa istek isteyebilir miyiz?
  • c tuşuna basarak bağlıyorum usb ye ama tık yok setool2lt tanımıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Se-Orochi

Güzel Benim Konum Buralara kadar gelmiş Neyse Paylaşım Olmuş

Patch Yapacak Arkadaşlar Bi Uyarım Vardır kendi Modelinizde Başka bi Modelin Veya başka Bi Versiyonun Patchini kendi Telefonunuz Üzerinde Denemeyin

Şimdi En Son Beklenen patch Signature Graphic patchtir Sysgfx Patch Walkman2.0 Skini Kullanmak için Herkes Bunu Bekliyor yakında Çıkacak

Hepinize Kolay GElsin

Saygılar....

ya orochi benim konum buralara kadar geldi diyorsun!arkadaşım sen benim nicki kullanarak bir de donanım habere el atim demedin mi?sanki ben senin konuyu çalmışımda eklemişim diye bir intibaa bırakıyorsun!neyse akşama geç kalmayın ekmek almayı da unutmayın!bu arada bi daha da sana nickimi kullandırtmayacam!

• kafası iii galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bluesailor

quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkb

whitelist_to_blacklist_w810 = arayanları engelleme yaması

bunu kullanabilen varmı
    ben yukledım ama nasıl kullanıyor bulamadım
    daha dogrusu nereye yuklendi bulamadım

Kulanımı

ayarlar içindeki profiller içine gir. kullandığın profili gör ve düzenle de..
    çağrı kabulu sekmesine gel... yüksek ihtimal "herkes izinli" seçilidir..
    "Sadece Listeden" 'i seç... sonra "Sadece Listeden"'i düzenle.. istediğn numaraları
    tel rehberinden seçerek ekleyebilirsin...

arayan kişi kısa bir çalma sesinden sonra meşgul tonunu alacaktır...

kolay gelsin

sagol işime yarıcak
    tek tek eklemek baya uzun sursede

• patchları kaldırmak istiyorum nasıl??
    bir arkadaş main dosyasıyla flashlayın demiş te o main dosyasını nereden bulacağım??
  • sürümüne göre forumda mevcut rahatça bulabilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerlix07

sürümüne göre forumda mevcut rahatça bulabilirsin...

Buldum main dosyasını. Main dosyasını rardan çıkarmadan Misc filese ekledim. SOnra flashladım. Ama patchlar kalkmadı. Mesela mp3 lerim hala hızlı sarıyor ileriye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLli_28

patchları kaldırmak istiyorum nasıl??
    bir arkadaş main dosyasıyla flashlayın demiş te o main dosyasını nereden bulacağım??

Patchi kaldırmak istiyorsan o patchi tekrar tele at ve gelen soruya Yes cevabını ver. Yama telefondan silinmiştir. Eğer Main'i atarsan telefondaki tüm yamalar silinir.

Ayrıca Main dosyasını atmak istiyorsan XS ile atacaksın. Setool ile değil yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraoca2 -- 2 Eylül 2007; 0:36:57 >
  • kolaya kaçmışım demek. Deniyorum dediğini

olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuğuğuuuguguukuxuuduçzuuuuuuuuluuuuuuuşuuuuu
    Telefonu aldığımda bile bu kadar sevinmemiştim be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLli_28 -- 2 Eylül 2007; 0:51:40 >
  • şu black list olayı k700 için varmı acaba arkadaşımın teline gerekiyor bazı şerefsizler var rahatsız eden
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeWD@Li

Beyler setool 2 lite v 1.07 si çıkmış onunla denedim cid50 olayını patch yüklüyor gibi oluyor

yes - no diye soruyor ama bataryayı çıkar demiyor ready yazıor üstte de elapdes yazıyor ama genede patch olmuyor

W810i Patch Sezonu Açıldı Haydi İçeri

W810i Patch Sezonu Açıldı Haydi İçeri

Aynı hata bendede oldu , Orochi bu konu hakkında bilgin varmı dostum , yardımcı olabilirmisin? yükleyemeyecekmiyiz bu patch leri ?

• quote:

Orjinalden alıntı: aLli_28

kolaya kaçmışım demek. Deniyorum dediğini

olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuğuğuuuguguukuxuuduçzuuuuuuuuluuuuuuuşuuuuu
    Telefonu aldığımda bile bu kadar sevinmemiştim be

Yardımcı olabildiysem ne mutlu

• quote:

Orjinalden alıntı: Bluesailor

quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkb

whitelist_to_blacklist_w810 = arayanları engelleme yaması

bunu kullanabilen varmı
    ben yukledım ama nasıl kullanıyor bulamadım
    daha dogrusu nereye yuklendi bulamadım

Kulanımı

ayarlar içindeki profiller içine gir. kullandığın profili gör ve düzenle de..
    çağrı kabulu sekmesine gel... yüksek ihtimal "herkes izinli" seçilidir..
    "Sadece Listeden" 'i seç... sonra "Sadece Listeden"'i düzenle.. istediğn numaraları
    tel rehberinden seçerek ekleyebilirsin...

arayan kişi kısa bir çalma sesinden sonra meşgul tonunu alacaktır...

kolay gelsin

evet denedim calışıyor sizede cecapsız cagrı olarak ileti geliyor ama tel calmıyor. aradım ama bulamadım k700 için böyle bir yama varmı arkadaşlar.

• telefonuma 05 sürümünü yüklediğimden beri bazı patchları yapamıyorum.

MEsela walkmanın turuncu rengini degistiren patchı yaptım oldu ama telefonun sürümünü değiştirmeden önce yüklediğim operatör ve saatin yerini değiştiren patch olmuyor. Aynı şekilde mp3 leri hızlı sarmaya yarayan patch da olmuyor
  • şu ana kadar gözlemlediğimbir düşünce...

05'in setool ile atılan patchleri biraz kararsız.. yani çalıştığı söylenen patchler her zaman çalışmıyoır.. veya bize yanlış aktarılıyor. doğru dosyaları doğru yere atamıyoruz..

ama 031 'de şu ana kadar çok az patch'in çalışmadığını gördüm... Daha kararlı...

hem cam driverleri ve acoustic dosyaları setool ile daha rahat yapılabiliniyor...
  • bu patchleri tele nasıl yollıcaz kart okuyucu ile blutoth var bendde
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.