flash işlemini yparken en sonda mavi bir ekran çıkıyor ve bilgisayar güvenli kipte başlıyor bunun nedeni nedir? telefonu açtığımda da yamalar uygulanmış oluyor...(vista)
birde yama ile tema yükledikten sonra Far manager ile yüklediğimiz flash temalar normal tema olarak gözüküyor?
quote:
Orjinalden alıntı: wortexxx siyahını denemedim ama ben mavi yi yaptım.. şu şekilde değişiyor mavi>yeşil>turuncu>kırmızı... %50 civarında normal yeşiline dönüyor gerisi aynı zaten..
evet anladim, degisen sadece yesil oluyor.
aslinda bende mavisinin gorunumunu merak ediyorum. rica etsem bi on izleme alabilirmiyim.
xqw1 istegimi yanitsiz birakmadiginiz icin tesekkur ederim.
sn sewdalı abi sen eğer teli değiştirebilirsen değiştir dediğim gibi yinede birilerine bi sor derim çünkü cid50 deince millet korkuo çünkü bişi yapılamıodu değiştirme imkanın varsa hmn değiştir ama işin zor kolay gelsin vede geçmiş olsun
quote:
Orjinalden alıntı: kpzlisalih
quote:
Orjinalden alıntı: SeWD@Li
quote:
Orjinalden alıntı: ensatech
Bir aralar cid49 diye yapamiyorduk ruslar onuda kirmati basardi simdi 50limi cikti onu kirana kadarr
Of ya bir hevesle aldım patchler için ama elimizde patladı kırılmasını bekleyecez desene
benim anlamadığım şey cıd49 çıktı cıd 51 ile 52 çıktı ya neden cıd50 yi atladılar bi iş olmasın bunda
- Added new phone model W810 CID 50, unlock and flash supported - Flash, change language, decustomization support added for K510 and W810 CID 50 - Added possibility to flash CID 49 flash files to CID 50 phones - Added possibility to flash only language pack (check user manual) - Added more free time for server authorization for users with slower internet connection - Some bugs fixed - Added all in one activation files for K510 and W810 CID 50 (that files can be used with any FS pack) - Instructions how to flash CID 49 files to CID 50 phones can added to user manual - DB2020 unlock user manual v2.4 included (DB2020 inside -> Help -> User manual)
How to flash K510 CID 50 (the same procedure for W810 CID 50)
- Power on the phone - Type >*<<*<* and go to service menu -> Service info -> Sim lock and check it is all lock opened (maybe someone are try to unlock it with some other solution and the phone now have all locks closed) - If all locks are closed , you can try to repair it using unlock procedure - If that is ok connect phone to cable and press phone info to see what phone CID is - If phone CID 50 select from C:\Program Files\GriffinTeam\MT SonyEricsson\DB2020 inside\Repair files\Downgrade-K510.act
- This file must be first file added in software file list - Now select MCU, DEC and CUS file - In total you need to have 4 files added to software file list - If there is no desired CUS file you can use All in one activation K510.fs its found in : C:\Program Files\GriffinTeam\MT SonyEricsson\DB2020 inside\Flash files\K510 CID 50\R4EA031\CUS
- Press Do it button - Wait to software finish - To flash DB2012 phone use only BOX cable - If your phone has same software version as files you want to flash, then is available to flash just language pack (no need to add MCU file to file list) * The files available on support are CID 49, because of this you need to use Downgrade file, to allow flash CID 49 files to CID 50 phones
Yazıda MT-Box isminde telefon yazılımını flashlamaya yarayan bi cihazdan bahsediyor.. yani bu yazıdaki işlemleri yapmak için şu cihaz lazım;http://www.mt-box.org/products_sony.php
quote:
Orjinalden alıntı: wortexxx
@SeWD@Li
Yazıda MT-Box isminde telefon yazılımını flashlamaya yarayan bi cihazdan bahsediyor.. yani bu yazıdaki işlemleri yapmak için şu cihaz lazım;http://www.mt-box.org/products_sony.php
of yaa bende sevindirik olmuştum cid değiştirecem diye
Beyler setool 2 lite v 1.07 si çıkmış onunla denedim cid50 olayını patch yüklüyor gibi oluyor
yes - no diye soruyor ama bataryayı çıkar demiyor ready yazıor üstte de elapdes yazıyor ama genede patch olmuyor
bunu kullanabilen varmı ben yukledım ama nasıl kullanıyor bulamadım daha dogrusu nereye yuklendi bulamadım
quote:
Orjinalden alıntı: phin_ty
Mrblar burada bahsedilen teknik konulardan hiç anlamıyorum. amma radyoyu kulaklıksız dinlemek çok ilgimi çekti. siz bunu denediniz mi? başarılı oluyor mu? sonradan telefonun başka bir şeyine zarar verebilir mi? bir de telefona böyle birşey yüklemek garati kapsamından çıkarır mı acaba telefonu? ben tel i alalı bir hafta oldu. dediğim gibi teknik konulardan anlamadığım için çok mütevazi kullanmaya niyetliyim. radyonun kulaklıksız çalışmaması dışında her şeyinden memnunum. e bi de radyodan kayıt yapabilseydi ve walkman gibi tel kapalıyken radyo açılabilseydi diyorum.. ve tabi bunları yaparken tel e zarar vermeden ve garanti kapsamından çıkarmadan yapmalı..eğer bu şekilde zararsız yaPabiliyorsa bu patchlerden radyoyla ilgili olanı yükleyebilirim. benim telde yazılım kısmında R4EA031 yazıyor. bu yazılımla bu radyo olayını yapabilir miyim?
radyoyu ac kulaklık takılan yere telefonun on kısmı sana donukken soldan 2 ci metela serce parmagını yada her hangı bır metal deydir (cok bastıma zarar gormesın) radyo cok guzel cekıyor tabı sesı dısarıya verıceksın
031 versiyon için acustik ve flash tema patchlerini yapan varmı.daha sonra dosyaları nereye atıyoruz.yapan bi arkadaş açıklayabilirmi.bu iki patci yapamadım
bunu kullanabilen varmı ben yukledım ama nasıl kullanıyor bulamadım daha dogrusu nereye yuklendi bulamadım
Kulanımı
ayarlar içindeki profiller içine gir. kullandığın profili gör ve düzenle de.. çağrı kabulu sekmesine gel... yüksek ihtimal "herkes izinli" seçilidir.. "Sadece Listeden" 'i seç... sonra "Sadece Listeden"'i düzenle.. istediğn numaraları tel rehberinden seçerek ekleyebilirsin...
arayan kişi kısa bir çalma sesinden sonra meşgul tonunu alacaktır...
kolay gelsin
@Bluesailor patch olmadan oncede vardı o ozellık. patc baska bıse yapıyor olması lazım
Süpersin
quote:
Orjinalden alıntı: bytoshiba
@Bluesailor patch olmadan oncede vardı o ozellık. patc baska bıse yapıyor olması lazım
O özellik önceden oraya yazdığın numaraların seni aramasını sağlıyordu yani whitelisti bu patchle bu sefer tam tersi oluyor oraya yazdıkların seni arayamıyor yani whitelisti blackliste çeviriyor patch :D
bişi sorcam...
tel bekleme ekranında, ekrankoruyucu olarak .swf dosyalarını kullanamıoruz.. bunu aşmannın bi yolu var mı?? ekran koruyucu olarrk kullanabilir miiz acaba flash dosyaları???
samsunglarda filan saat olarak arkaplanda çalışsan flashlar var bildiim kadarı.. gece mece oluo, günün satine göre deişiyo..
tşkrler...
quote:
Orjinalden alıntı: cyclops_
bişi sorcam...
tel bekleme ekranında, ekrankoruyucu olarak .swf dosyalarını kullanamıoruz.. bunu aşmannın bi yolu var mı?? ekran koruyucu olarrk kullanabilir miiz acaba flash dosyaları???
samsunglarda filan saat olarak arkaplanda çalışsan flashlar var bildiim kadarı.. gece mece oluo, günün satine göre deişiyo..
tşkrler...
var arkadaşım ben yaptım hemde acayip süper oluyo konu başlığı var flashları duvar kağıdı olarak kullanma diye bakarsan öle bi patch var am bazen seni arayan birinin numarası koayboluyo bazen kaybolmuyo yani tam randıman alamıyosun
quote:
Orjinalden alıntı: bulentozi1905gs var arkadaşım ben yaptım hemde acayip süper oluyo konu başlığı var flashları duvar kağıdı olarak kullanma diye bakarsan öle bi patch var am bazen seni arayan birinin numarası koayboluyo bazen kaybolmuyo yani tam randıman alamıyosun
hmm.. tşkürler!! bi araştıriim aratiim nası bişimiş.. getirisi götürüsü nedir ona göre yapalım bişiler!!