Şimdi Ara

W810i Patch Sezonu Açıldı Haydi İçeri (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
0
Favori
45.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Se-Orochi

quote:

Orjinalden alıntı: Can Berk Saner

Slm,
    rename_file_is_extension_v2_w810_r4ea031.vkp - dosyasının 05 icin olanını yuklenemiz mumkun mu?

Tesekkurler

edit: linki budur (031 olanın)

http://rapid--share.com/files/50065159/rename_file_is_extension_v2_w810_r4ea031.vkp.html

rename_file_is_extension_v2_w810_05 versiyonu için
    http://www.speedyshare.com/388877807.html

Hızlı cevabınız için teşekkürler.

• ya arkadaşlar bana tuş kilitini şifre ile açmanın patchisi lzm

toptan patch atmayın sadece bu lzmn tşk ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: SnakeMannn

ya arkadaşlar bana tuş kilitini şifre ile açmanın patchisi lzm

toptan patch atmayın sadece bu lzmn tşk ederim

31 versiyonu için:
    http://www.speedyshare.com/510482389.html

05 versiyonu için:
    http://www.speedyshare.com/686445138.html

• quote:

Orjinalden alıntı: asiboldon

quote:

Orjinalden alıntı: bulentozi1905gs

quote:

yaptığın patchi kaldırmak için aynı patchi yine yap bu sefer No yerine Yes e bas patch kalkar

teşekürler bide bu şifeli tuş kilidini ismi nedir ve nasıl aktif edilir

Bu konuda :http://forum.donanimhaber.com/m_16606204/tm.htm

teşekkürler denedim güzel çalışıyor

• ben cam dosyalarını other/drv/cam içine atıyorum kamera açılmıyor patchide yaptım eksik olan nedir kamera açılır gibi olup kapanıyor.

edit:demin supercam 8 i denedim açıldı diğer cam driverları arızalı belkide orochiden bide cam driver packi istiyoruz eğer varsa çok makbule geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geberit -- 20 Ağustos 2007; 20:54:51 >
  • Arkadaşlar 31 versiyonuna geçmek istiyordum ama şu patchleri bulamadım bu yüzdende geçemiyorum yardımcı olursanız sevinirim:
    camdriver_to_other.vkp
    remove_java_security_restrictions.vkp
    change_mp_to_other.vkp
    Bunları 31 versiyonu için bulabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
  • arkadaslar elinde 05 için simsiz calışma patchi olan varmı ben bulamadım veya bu sürüm için varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetbaba_48

arkadaslar elinde 05 için simsiz calışma patchi olan varmı ben bulamadım veya bu sürüm için varmı?

31 için veya05 için öle bi olay yok 31 de bazı patchler var ama çalışmıyor daha çıkmadı yani
  • 005'li yazılıma flash temaların nasıl yapıldığını anlatabilirmi ?..

move_layout_to_other_w810_r4db005.vkp bu patchi yaptım menüler ve yazılar birbirne girdi..
    move_menu.ml_to_other_w810_r4db005.vkp bunda menüye girmiyor yapılandırma hatası veriyor..
    replase_folder_desktop_flash_w810_r4db005.vkp bu pacthde ise hiç bişey olmuyor.. sfw dosylarını hafızakart\other\flash\ die klaör açtım yinede olmadı..

lütfen hangi pacthlari yükleyeceğimizi anlatırmısınz ?..

teşekkürler...

• move_layout_to_other_w810_r4db005.vkp = layout klasörünü telefon belleğine alır layout.xml dosyası olmazsa telefonda yazılar birbirne girer

move_menu.ml_to_other_w810_r4db005.vkp menu klasörünü telefon belleği othera alır
    ve menu klasörünün içinde menu.ml dosyası olmazsa menuye giremezsin

replase_folder_desktop_flash_w810_r4db005.vkp
    bu patch not defteri ile açarsan nereye hangi klasörü açacağın yazar
  • Se-Orochi sende vardır şimdiye kadar ki tüm patch dosyalarını bir araya toplayıp rapidler misin? biraz dağınık oldu ne nerede aranmaması için..ayrıca da hangi patchin ne işe yaradığı ile ilgili açıklayıcı ve geniş bir konu olursa daha iyi olur kanaatindeyim..

ayrıca yukarıda bir soru sorumuştum cevap bulursanız sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerlix07

Se-Orochi sende vardır şimdiye kadar ki tüm patch dosyalarını bir araya toplayıp rapidler misin? biraz dağınık oldu ne nerede aranmaması için..ayrıca da hangi patchin ne işe yaradığı ile ilgili açıklayıcı ve geniş bir konu olursa daha iyi olur kanaatindeyim..

ayrıca yukarıda bir soru sorumuştum cevap bulursanız sevinirim...

elimdeki tüm patchler

http://www.speedyshare.com/129684879.html

yukardaki soruna ise cvp veremeyeceğim ben uygulamadım o patchi bi bilgimyok

• teşekkür ederim paylaştığın için
  • quote:

move_layout_to_other_w810_r4db005.vkp = layout klasörünü telefon belleğine alır layout.xml dosyası olmazsa telefonda yazılar birbirne girer

move_menu.ml_to_other_w810_r4db005.vkp menu klasörünü telefon belleği othera alır

Se-Orochi arkadaşım açıklamların için teşekkür ederim..

replase_folder_desktop_flash_w810_r4db005.vkp bu patchi yapıp usb\other\flash diye bi klasör açıp sfw dosylarını buraya attım ama yinede açlışmıyor..

ben telefonumda flash temaları kullanabilmem hangisini yada hangilerini nasıl yükleyeceğimi yazarmısın?.. sürüm r4db005

• quote:

Orjinalden alıntı: xtreme_boy

quote:

move_layout_to_other_w810_r4db005.vkp = layout klasörünü telefon belleğine alır layout.xml dosyası olmazsa telefonda yazılar birbirne girer

Se-Orochi arkadaşım açıklamların için teşekkür ederim..

replase_folder_desktop_flash_w810_r4db005.vkp bu patchi yapıp usb\other\flash diye bi klasör açıp sfw dosylarını buraya attım ama yinede açlışmıyor..

ben telefonumda flash temaları kullanabilmem hangisini yada hangilerini nasıl yükleyeceğimi yazarmısın?.. sürüm r4db005

thm tema dosyalrınıda diğer temaların yanına atıp uygulayacaksın

• 320x240 15fps patch yok di mi?
    yapılma ihtimali var mı?
  • ben daha önceden far ile tema yüklemiştim fakat şimdi yama ile yükleyince far ile yüklediğim temaların flashları kayboldu hepsi normal temaya döndü bu normal bir olay mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malumatfuruş -- 22 Ağustos 2007; 12:28:40 >
  • Şu kameranın flash ı için bi patch olsa süper olucak mesela sadece çekim yaparken yanıp sönse devamlı yanmasa çünkü insanlar rahatsız oluyo çekerken işte benimde kafama takılan en çok bu konu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: geberit

Şu kameranın flash ı için bi patch olsa süper olucak mesela sadece çekim yaparken yanıp sönse devamlı yanmasa çünkü insanlar rahatsız oluyo çekerken işte benimde kafama takılan en çok bu konu.

iii fikir soralım rus patch ustalarına
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: geberit

Şu kameranın flash ı için bi patch olsa süper olucak mesela sadece çekim yaparken yanıp sönse devamlı yanmasa çünkü insanlar rahatsız oluyo çekerken işte benimde kafama takılan en çok bu konu.

iii fikir soralım rus patch ustalarına

zahmet olmazsa 320x240 15fps işini de bi sorsan mümkün mü imiş diye?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.