Şimdi Ara

W810i Patch Sezonu Açıldı Haydi İçeri (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
0
Favori
45.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Se-Orochi

quote:

Orjinalden alıntı: serhaneso

Se-Orochi üsta ---java_to_card = java dosyaları telefon yerine hafıza kartına kurar --- bu patch 05 versiyonu olan için varsa payalaşa bilirmisin diger yabancı sitelere bakdım bulamadım teşekkürler

al kardeş
    burda istediğin patch
    http://www.speedyshare.com/386336610.html

Teşekürler kardeş nerlerde geziyon bizede söylede seni bu zahmeten kurtarlım

• quote:

Orjinalden alıntı: mC aLtIn

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dr_emreusta

Orochi,cevap için sağol dostum.Peki bunu far ile mi atacağım,bu işlemi yaparken XS++ da kullanacak mıyım,yani flash tema atarken yaptığımız işlemleri aynen yapacak mıyız,yoksa sadece far ile mi yapcaz bunu,son bir şey,sadece tek bir patch kaldırmak istesem bunu nasıl yapcam,yani diyelim yükledim bir patch,beğenmedim,sadece onu nasıl kaldırabilirim,cevap için teşekkürler dostum,kolay gele...

tek patch kalkmaz phone xs ten mainle flashlarsın makinayı tüm pathclerin silinir yeniden patch yaparsın atmak istemediğin patch atmazsın

keşke istemediğimiz patchi tek tek kaldırabilseydik flashlayınca hepsi gidiyo

Zaten kaldırabiliyorsun kardeşim. Sana yüklerken birşey soruyor ve hayır diyorsun ya sorduğu şey "yüklemiş oldugun patch ı silmek istermisin" dir :) No yerine yes dersen daha once yükledigini kaldırabilirsin, kolay gelsin ...

• quote:

Orjinalden alıntı: hoogar

quote:

Orjinalden alıntı: mC aLtIn

quote:

quote:

Orochi,cevap için sağol dostum.Peki bunu far ile mi atacağım,bu işlemi yaparken XS++ da kullanacak mıyım,yani flash tema atarken yaptığımız işlemleri aynen yapacak mıyız,yoksa sadece far ile mi yapcaz bunu,son bir şey,sadece tek bir patch kaldırmak istesem bunu nasıl yapcam,yani diyelim yükledim bir patch,beğenmedim,sadece onu nasıl kaldırabilirim,cevap için teşekkürler dostum,kolay gele...

tek patch kalkmaz phone xs ten mainle flashlarsın makinayı tüm pathclerin silinir yeniden patch yaparsın atmak istemediğin patch atmazsın

keşke istemediğimiz patchi tek tek kaldırabilseydik flashlayınca hepsi gidiyo

Zaten kaldırabiliyorsun kardeşim. Sana yüklerken birşey soruyor ve hayır diyorsun ya sorduğu şey "yüklemiş oldugun patch ı silmek istermisin" dir :) No yerine yes dersen daha once yükledigini kaldırabilirsin, kolay gelsin ...

evet aynı şekilde kaldırırsın arkadaşın dediği gibi ama sorun oluşursa mainle flashlamak daha garantili iştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 11 Ağustos 2007; 23:21:34 >

• hocam akustikleri direk olarak hafıza kartına atabilmek için kurmam gereken patch'in adı nedir?? benimkinin versiyonu 031 olan.ddrivrler-othera.vkp mı yoksa W810i_R4EA031_db2010_red49_move_acoustic_to_card.vkp mı?? bi de akustiklerin hafıza kartında bulunması mp3 çalımında bi sıkıntı oluşturuyor mu?? cevaplar için sağolun...
  • ayrıca dediğiniz yöntemle sistem seslerini mp3 yapma patchini kaldırdım.yani tek patch kaldırılabiliyo.teşekkür ettim...
  • işte amme hizmeti , budur...
  • ya abiler ben bu hafıza kartına acustic atma patchini yükledim.şimdi akustik dosyalarını nereye atcam.aradım bulamadım.yardım!!
  • yaw orochi.sen şu msn'e beni bi eklesen çok iyi olur ya.benim bazı sorularım var da.şöyle yüz yüze konuşsak çok iyi olacak.bi yardımcı ol be abi.Allah razı olsun teşekkür ettim. dremreusta@hotmail.com
  • programı ayarladıktan sonra teli takıyorum şöyle kalıyor.

W810i Patch Sezonu Açıldı Haydi İçeri
  • hocam telefon kapalı,pil takılı,sim kart yok,bu şartlar altında c tuşuna basılı tutarak takınca görmesi lazım. bu şartlardan biri eksikse ben üzerime düşeni yaptım,yok hepsini yapmana rağmen görmüyorsa seni Se-Orochi'ye havale ediyorum. :) Kolay gelsin...
  • 2. sayfaya bak sonlara doğru...
    quote:

ya abiler ben bu hafıza kartına acustic atma patchini yükledim.şimdi akustik dosyalarını nereye atcam.aradım bulamadım.yardım!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcman5334

programı ayarladıktan sonra teli takıyorum şöyle kalıyor.

W810i Patch Sezonu Açıldı Haydi İçeri

1. pc de usb driverler kurulu olacak
    2. telefon kapalı şekilde C tuşuna basarak bağlayacaksın

bunları yaparsan sorunsuz telefonu tanır program
  • quote:

1. pc de usb driverler kurulu olacak
    2. telefon kapalı şekilde C tuşuna basarak bağlayacaksın

bunları yaparsan sorunsuz telefonu tanır program

sağol. teli açıkken bağlamaya çalışıyordum.
  • telefonu açamadım ama herkese yardımlarından dolayı teşekkür ederim tel. servise verdim
    artık ben toparlayamadım tel. gelsin ozaman devam ederiz. W810İ
  • se_orochi arkadaş flash temaları hafıza kartına alan patch varmı bi zahmet eklermisiniz rdb005 versiyon için olanını
  • hafıza kartı değil de, telefon hafızasına alan patch var.. bu konuda en başta verilmişti..

bluetooth ile dosya alış verişi yaparken, çıkan pencereyi aşağı alabilsek, elimiz kolumuz bağlanmasa.. bununla ilgili bi yama yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: afrodit06

se_orochi arkadaş flash temaları hafıza kartına alan patch varmı bi zahmet eklermisiniz rdb005 versiyon için olanını

Bu patch yaptıkdan sonra /usb/other/flash flash adında dosya aç içine flaşları at işlem tamam Tıkla
  • quote:

quote:

arkadaşlar,ben bu sistem seslerini mp3 yapma patchini yükledim,mesaj iletildi raporu sesi gitti onun yerine bipleme tarzı bişey geldi,bi de kameranın odaklama ve çekme sesi gitti.Bunu nasıl halledebilirim,buralara kendi seslerimi ekleyebilir miyim,ya da eski haline getirebilir miyim,şimdiden teşekkür ettim...

tpa/preset/system/sound klasörünün içine tüm dosyaları atman lazım

şu isimlerde mp3 olarak dosyalar atacaksın sana kalmış artık hangi müzikleri atman

cameraburst
    camerafocus
    camerashutter2
    camerashutter3
    camerashutter4
    camerashutter
    cameratimer
    connecting
    charging
    disconnected
    discreet
    failure
    gomusic
    lowbattery
    messageclick
    notification
    progress
    reminder
    request
    retrysuccess
    success
    timer
    video

sesler için bu işlemi illaki tekrarlamamız gerekiyor mu?

• quote:

quote:

arkadaşlar,ben bu sistem seslerini mp3 yapma patchini yükledim,mesaj iletildi raporu sesi gitti onun yerine bipleme tarzı bişey geldi,bi de kameranın odaklama ve çekme sesi gitti.Bunu nasıl halledebilirim,buralara kendi seslerimi ekleyebilir miyim,ya da eski haline getirebilir miyim,şimdiden teşekkür ettim...

tpa/preset/system/sound klasörünün içine tüm dosyaları atman lazım

şu isimlerde mp3 olarak dosyalar atacaksın sana kalmış artık hangi müzikleri atman

cameraburst
    camerafocus
    camerashutter2
    camerashutter3
    camerashutter4
    camerashutter
    cameratimer
    connecting
    charging
    disconnected
    discreet
    failure
    gomusic
    lowbattery
    messageclick
    notification
    progress
    reminder
    request
    retrysuccess
    success
    timer
    video

Bu ses dosyalarının orjinal formatları nedir hocam?

• Arakdaşlar bu konu ile ilgili benimde ufak bi problemim var yardımcı olursanız eğer sevinirim.
    Verdiğiniz linklerden download işlemlerinide yaptım.
    Setooll2 programında da bir sorun yok oda düzgün olarak calışıyor.
    Kısaca sorunu acıklayayım arkadaslar.
    Programı acıyorum aynen kendi tanıtım videosunda olduğu gibi tüm işlemleri ve yüklenecek patchi de ayarlıyorum.
    Telefonu "C" tusuna basarak kabloyu taktığımda "USB FLASH DEVICE" adında bilinmeyen bi aygıt algılıyo ve patchi telefona bir türlü atamıyorum.
    Telefonun kendi cd'sinden acaba eksik yükleme falanmı die kontrol ettim ancak onun ilgli bir driver bulamadı.
    Windowsu dahi güncelledim sonuc değişmedi. Bu arada da kullandığım işletim sistemi WindowsXP.
    Arkadaslar böyle bir problemim var bunu nasıl çözümleyebilirim, yardımcı olursanız cok sevinirim simdiden teşekkür ederim...

Edit: Bu arada baska topic içersinde yine yanı sekilde daha cabuk cvp gelir die bu msjı yazdım arkadaslar.

Edit: USB sürücüsünü netten arayıp buldum sorun çözülmüştür arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaMpS -- 15 Ağustos 2007; 2:09:11 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.