Şimdi Ara

W810i Patch Sezonu Açıldı Haydi İçeri (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
0
Favori
45.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: UniLéE

şu ilk başta kuracağımız program çalışmadı hata verdi. sorun varmı ?

srounsuz çalışıyor xp de 98 veya vistada deneyen varsa sölesin
  • yaa arkadaşlar şu acustic pacthini yaptım ama şimdi acustiği fln nası atcamm
  • quote:

Orjinalden alıntı: mC aLtIn

yaa arkadaşlar şu acustic pacthini yaptım ama şimdi acustiği fln nası atcamm

hangisini yaptın dosyayı veya adını bıraya yaz ona göre tarif edeym
  • quote:

Orjinalden alıntı: sryche

R4DB005-için camera ve acoustic dosyalarını telefon hafızasına alma.

telefon hafızasında 'diğer/drv/cam' dosyası oluşturun ve camera sürümünü değiştirmek için her defasında flash atmaktan kurtulun gösterdiğim yola camera sürüm dosyasını atın yeter.
    acoustic içinde 'diğer/drv/apf' dosyasına acoustic dosyalarını atın telefonu kapatıp açın işlem tamamdır.
    daha önce verilen patchler r4ea031 içindi..güle güle kullanın...

http://rapid-share.com/files/47285639/move_camdriver_to_other_w810_r4db005.vkp.html

http://****.com/files/47286933/move_acoustic_drivers_to_other_w810_r4db005.vkp.html

bu arkadaşın werdiini yaptım

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sryche

R4DB005-için camera ve acoustic dosyalarını telefon hafızasına alma.

telefon hafızasında 'diğer/drv/cam' dosyası oluşturun ve camera sürümünü değiştirmek için her defasında flash atmaktan kurtulun gösterdiğim yola camera sürüm dosyasını atın yeter.
    acoustic içinde 'diğer/drv/apf' dosyasına acoustic dosyalarını atın telefonu kapatıp açın işlem tamamdır.
    daha önce verilen patchler r4ea031 içindi..güle güle kullanın...

http://rapid-share.com/files/47285639/move_camdriver_to_other_w810_r4db005.vkp.html

http://****.com/files/47286933/move_acoustic_drivers_to_other_w810_r4db005.vkp.html

bu arkadaşın werdiini yaptım

arkadaşım telefonunu usb kablosuna bağla dosya yönetmi modunda yani flash disk modunda aç telefon belleğine gir other klasörü vardır o klasörün içine gir ve DRV isimli Bi klasör aç bu klasörün içine APF diye bi klasör aç forumda verilen akustiklerin içinde dosyalr vardır o dosyaları apf klasörünün içine at tamamdır

camera driver yaması yaptıysan eğerki açtığın DRV klasörünün içine bir tane CAM isimli Klasör Aç kamera driver dosyasınıda cam klasörünün içine at çalışır

• KARDEŞ COK SAOL ELLERİNE SAĞLIK
  • quote:

KARDEŞ COK SAOL ELLERİNE SAĞLIK

hayırlı olsun sen de sağol
  • quote:

al kardeşim çaresi

1. Phone xs İle Telefonu w810_p3k_dcu.49R.ssw dosyası ile Flashla

2 .Phone xs programı ile W810_R4DB005_FS_C_ASIA_RED49.fbn Dosyası İle
    Telefonu Flasla ----Bu Dosya Fs Dosyasıdır Aşağı seçilen

3- Far managere bağlan fs Ye gir TPA Ya Gir Burda DRM klasörü Var Bunu Sil
    Sonra Tpa/Preset/Custom Klasörüne Gir Custom Klasörünün İÇindeki DRM klasörü Ve Diğer Dosyaları Sil Aşağıda Verdiğim Cutsomize.xml Dosyasını Custom Klasörünün İÇine Kopyala Far manageri kapat

4 Phone Xs Programını Aç Flash Main Firmware olan Yere yani Üste W810_R4DB005_MAIN_GENERIC_HN_CID49.mbn Dosyasını Seç telefonu Flashla 343 block sayımından Sonra telefonun Açılır

hocam yaptım buda olmadı flaşladım customu attım 343 de 161 de flaşblock sayıyor farmanager teli açıyor herşeyi gösteriyor ama telefon galiba yazılımı kabul etmiyor. çünkü yukarıda dediğim gibi phonexs ye bağlayınca cda frimware ve operator kısımlarında sürümle alakalı hiç bişey yok. sanki bilgisayar göçmüş yeniden windows kuruyorsun fakat bilgisayar windowsu görmüyor kurmuyor gibi bişi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafter20 -- 10 Ağustos 2007; 10:43:54 >

• W810i patch ne ya anlamadım ne işe yarıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: memethemyn

quote:

Orjinalden alıntı: kafter20

quote:

Orjinalden alıntı: 58_transporter_58

Patch yaptım.Sonra tel açılmadı.Ben de flashladım.En sonunda cihaz açıldı.Diğer klasörünün içine flash diye bir klasör açıp içine swf leri attım ama flash tema olarak çalışmıyor.Ne yapabilirim ?

hocam tel açılmadı demişsin aynen bende patch yaptım tel açılmıyor yani tel. açma ve sadece walkman seçimi
    yapılan ekrana geçmiyor ekran beyazlaşıp kararıyor. flaşladım değişmedi 005e geçtim yine değişmedi varsa bi bildiğin biyardım etsen kafayı yicem cumartesi akşamından beri uğraşıyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_16342915/tm.htm

telefonu açılmayanlara kesin çözüm.. ben çok sorun denedim 810 ile (heniz 1 ay olmamasına rağmen) en sonunda bu yöntemle düzelttim telefonu.. can simidi gibi bişey

Telefonu açılmayanlara bu kesin çözüm.. denedim çalışıyo..

• quote:

Telefonu açılmayanlara bu kesin çözüm.. denedim çalışıyo..

@memethemyn

bunuda yaptım ya olmuyor bi türlü forumdaki bütün uygulamaları yaptım.
    bu beni aştı herhalde bi iki defa daha denicem olmazsa servis
  • daha önce patch yapıyordum ama artık patch yapamıyorum yapınca tlf hiç açılmıyor.yeniden flaslıyorum açılıyor ama artık patch yapamıyorum sorun ne olabilir arkadaşlar.o5 versiyon
  • Orochi,cevap için sağol dostum.Peki bunu far ile mi atacağım,bu işlemi yaparken XS++ da kullanacak mıyım,yani flash tema atarken yaptığımız işlemleri aynen yapacak mıyız,yoksa sadece far ile mi yapcaz bunu,son bir şey,sadece tek bir patch kaldırmak istesem bunu nasıl yapcam,yani diyelim yükledim bir patch,beğenmedim,sadece onu nasıl kaldırabilirim,cevap için teşekkürler dostum,kolay gele...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr_emreusta

Orochi,cevap için sağol dostum.Peki bunu far ile mi atacağım,bu işlemi yaparken XS++ da kullanacak mıyım,yani flash tema atarken yaptığımız işlemleri aynen yapacak mıyız,yoksa sadece far ile mi yapcaz bunu,son bir şey,sadece tek bir patch kaldırmak istesem bunu nasıl yapcam,yani diyelim yükledim bir patch,beğenmedim,sadece onu nasıl kaldırabilirim,cevap için teşekkürler dostum,kolay gele...

tek patch kalkmaz phone xs ten mainle flashlarsın makinayı tüm pathclerin silinir yeniden patch yaparsın atmak istemediğin patch atmazsın
  • cevap için sağol dostum.kötü oldu ya.şimdi mainle.bi daha patch at.pili tak çıkar şudur budur,makina çok yıprandı.Peki abi seni de çok yorduk ama,bu sistem dosyasını mp3 yapma olayını far ile mi yapmalıyım,yoksa usb'den bağlayıp telefon hafızasına atsam olur mu,bi de şey sorayım şimdi farla bişey attıktan sonra bi daha flash tema atar gibi XS++ programını da kullanacak mıyım,yoksa sadece far ile mi atcam,bunu da cevaplarsan minnettar kalırım,çok sağol.Kolay gelsin...
  • quote:

cevap için sağol dostum.kötü oldu ya.şimdi mainle.bi daha patch at.pili tak çıkar şudur budur,makina çok yıprandı.Peki abi seni de çok yorduk ama,bu sistem dosyasını mp3 yapma olayını far ile mi yapmalıyım,yoksa usb'den bağlayıp telefon hafızasına atsam olur mu,bi de şey sorayım şimdi farla bişey attıktan sonra bi daha flash tema atar gibi XS++ programını da kullanacak mıyım,yoksa sadece far ile mi atcam,bunu da cevaplarsan minnettar kalırım,çok sağol.Kolay gelsin...

sistem ses dosyalarını fardan atacaksın eski dosyaları silip yenilerini atacaksın
  • Bu pacth leri k510i e de uyarlayabilirmiyiz?
    Yapan arkadaşlar biraz bahsetse , belki k510 da da yararlanabiliriz bunlardan.
  • Se-Orochi üsta ---java_to_card = java dosyaları telefon yerine hafıza kartına kurar --- bu patch 05 versiyonu olan için varsa payalaşa bilirmisin diger yabancı sitelere bakdım bulamadım teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Se-Orochi

quote:

Orochi,cevap için sağol dostum.Peki bunu far ile mi atacağım,bu işlemi yaparken XS++ da kullanacak mıyım,yani flash tema atarken yaptığımız işlemleri aynen yapacak mıyız,yoksa sadece far ile mi yapcaz bunu,son bir şey,sadece tek bir patch kaldırmak istesem bunu nasıl yapcam,yani diyelim yükledim bir patch,beğenmedim,sadece onu nasıl kaldırabilirim,cevap için teşekkürler dostum,kolay gele...

tek patch kalkmaz phone xs ten mainle flashlarsın makinayı tüm pathclerin silinir yeniden patch yaparsın atmak istemediğin patch atmazsın

keşke istemediğimiz patchi tek tek kaldırabilseydik flashlayınca hepsi gidiyo

• quote:

Orjinalden alıntı: serhaneso

Se-Orochi üsta ---java_to_card = java dosyaları telefon yerine hafıza kartına kurar --- bu patch 05 versiyonu olan için varsa payalaşa bilirmisin diger yabancı sitelere bakdım bulamadım teşekkürler

al kardeş
    burda istediğin patch
    http://www.speedyshare.com/386336610.html
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.