Şimdi Ara

W810i Patch Sezonu Açıldı Haydi İçeri (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
0
Favori
45.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

aklıma bişey geldi bide bunu denesek nasıl olur
    teli. farla açsam fs nin içindeki işte tpa system falan varya onların hepsini silsem daha önce başka
    bi telfondan bilgisayara attığım bu dosyaları tele kopyalasam sonrada onun main ile flaşlasam nedersiniz bide bunu deneyeyim mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafter20 -- 8 Ağustos 2007; 13:37:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kafter20

@se-orochi

aklıma bişey geldi bide bunu denesek nasıl olur
    teli. farla açsam fs nin içindeki işte tpa system falan varya onların hepsini silsem daha önce başka
    bi telfondan bilgisayara attığım bu dosyaları tele kopyalasam sonrada onun main ile flaşlasam nedersiniz bide bunu deneyeyim mi?

olur oda açılır telefonda fs de hata olmuşsa komple yenilemek daha iidir
  • hocam ben teli flşalıyorum 005 sürümüne geçmenin bütün yollarını telefonda uyguladım fakat
    biraz önce bişey fark ettim. XS yi ilk açıp starta basıp teli usbye bağladığımda en aşşada şöyle yzaıyor

16:16:24| DBID: db2010
    16:16:24| OTP CID: 49
    16:16:24| EROM CID: 49
    16:16:24| EROM color: Red
    16:16:24| IMEI: 35xxxxxxxxxx
    16:16:24| Phone: W810
    16:16:24| Operator: ›
    16:16:25| CDA: › ›
    16:16:25| Firmware: ›
    16:16:25| EROM: n/a
    16:16:25| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
    16:16:25| Ready for operation!

normal bi telde yukarıdaki operator cda firmware yazılarının önü dolu oluyor benimki boş
    yani tel. yazılım yüklemiyor herhalde nedersin.
    birde SEUS a bağladığım zaman yazılım güncel diyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafter20 -- 8 Ağustos 2007; 20:00:07 >
  • bu cam driver ve acoustic dosylarını hafıza kartına almaya yarayan patchi yüklediğimiz zaman cam driver ve acoustici direk hafıza kartına mı atacağız yani hafıza kartına attığımız zaman cam driver yüklenmiş mi olacak?
  • @se-orochi
    kardeşim acaba şu tarih saat degişimi,ve pil göstergesinin degişimini gösteren bi resim atabilir misin?çünkü bazı arkadaşların tel açılmıyormuş.şimdi biz bi bakalım eger güzel görünüyosa senin tarif ettigin gibi yapalım şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdeminanc

bu cam driver ve acoustic dosylarını hafıza kartına almaya yarayan patchi yüklediğimiz zaman cam driver ve acoustici direk hafıza kartına mı atacağız yani hafıza kartına attığımız zaman cam driver yüklenmiş mi olacak?

Mutlaka hafıza kartına alınan driver klasörünü doldurmanız lazım yoksa telefon açılmaz
  • doldurmamız lazım derken?
  • sonsuzz tşkler OROCHİ!!

• quote:

Orjinalden alıntı: kafter20

hocam ben teli flşalıyorum 005 sürümüne geçmenin bütün yollarını telefonda uyguladım fakat
    biraz önce bişey fark ettim. XS yi ilk açıp starta basıp teli usbye bağladığımda en aşşada şöyle yzaıyor

16:16:24| DBID: db2010
    16:16:24| OTP CID: 49
    16:16:24| EROM CID: 49
    16:16:24| EROM color: Red
    16:16:24| IMEI: 35xxxxxxxxxx
    16:16:24| Phone: W810
    16:16:24| Operator: ›
    16:16:25| CDA: › ›
    16:16:25| Firmware: ›
    16:16:25| EROM: n/a
    16:16:25| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
    16:16:25| Ready for operation!

normal bi telde yukarıdaki operator cda firmware yazılarının önü dolu oluyor benimki boş
    yani tel. yazılım yüklemiyor herhalde nedersin.
    birde SEUS a bağladığım zaman yazılım güncel diyo.

bazı forumlarda Yine Sormuşsun Orayada Cevabı ekledim Aynı Şekilde

al kardeşim çaresi

1. Phone xs İle Telefonu w810_p3k_dcu.49R.ssw dosyası ile Flashla

2 .Phone xs programı ile W810_R4DB005_FS_C_ASIA_RED49.fbn Dosyası İle
    Telefonu Flasla ----Bu Dosya Fs Dosyasıdır Aşağı seçilen

3- Far managere bağlan fs Ye gir TPA Ya Gir Burda DRM klasörü Var Bunu Sil
    Sonra Tpa/Preset/Custom Klasörüne Gir Custom Klasörünün İÇindeki DRM klasörü Ve Diğer Dosyaları Sil Aşağıda Verdiğim Cutsomize.xml Dosyasını Custom Klasörünün İÇine Kopyala Far manageri kapat

4 Phone Xs Programını Aç Flash Main Firmware olan Yere yani Üste W810_R4DB005_MAIN_GENERIC_HN_CID49.mbn Dosyasını Seç telefonu Flashla 343 block sayımından Sonra telefonun Açılır

CUSTOM
    http://www.speedyshare.com/506199447.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 9 Ağustos 2007; 6:36:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ensatech

quote:

Orjinalden alıntı: erdeminanc

bu cam driver ve acoustic dosylarını hafıza kartına almaya yarayan patchi yüklediğimiz zaman cam driver ve acoustici direk hafıza kartına mı atacağız yani hafıza kartına attığımız zaman cam driver yüklenmiş mi olacak?

Mutlaka hafıza kartına alınan driver klasörünü doldurmanız lazım yoksa telefon açılmaz

telefon açılır kardeşim açılmaz deme bilmeden akustik dosyaları olmazsa ses çıkmaz kamera driveri olmazsa kameraya girmez ama açılmama gibi bi olasılık yok
    telefon 1 şekilde açılmaz custom klasörünü hafıza kartına alma patch yapıpta customize.xml atmazsan hafıza kartına 0 zaman açılmaz yapılandırma hatası verir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 9 Ağustos 2007; 6:41:23 >

• nasıl yani yaa flashlamadan yapılabiliyo mu bu nasıl atıcaz bi de hafıza kartına şu olayı bi açıklar mısınız? bari ordan yükleyelim:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: saddamx

nasıl yani yaa flashlamadan yapılabiliyo mu bu nasıl atıcaz bi de hafıza kartına şu olayı bi açıklar mısınız? bari ordan yükleyelim:)

evet yardımcı olursanız seviniriz bi de en iyi cam driver ı buradan paylaşırsanız...
  • öle bi patch varmı bilmiyorum ama var ise artık far managere yol gözüktü
  • quote:

Orjinalden alıntı: Se-Orochi

........

menu.ml_to_other = far managerden yülediğiniz normal menuleri telefon belleği other/menu klasörüne atmanıza yarar
    not = bu patchi yapınca extra bi menu veya orginal menu.ml dosyasını telefon belleği other/menu klasörüne atın yoksa menuye giremezsiniz

change_mp_to_other far managerden yüklediğiniz walkman skinlerini telefon belleği other/mp klasörüne alır

.......

Bu iki yamada R4DB005-patch klasörünün içinde yani 005 dosyası için. Acaba bu dosyaları 031 sürümüne yüklesek ne olur. Telefon kitlenir mi?
  • telefon açılmaz sonra tekrar orginal mbn ile flaslarsan düzelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow006

quote:

........

menu.ml_to_other = far managerden yülediğiniz normal menuleri telefon belleği other/menu klasörüne atmanıza yarar
    not = bu patchi yapınca extra bi menu veya orginal menu.ml dosyasını telefon belleği other/menu klasörüne atın yoksa menuye giremezsiniz

change_mp_to_other far managerden yüklediğiniz walkman skinlerini telefon belleği other/mp klasörüne alır

.......

Bu iki yamada R4DB005-patch klasörünün içinde yani 005 dosyası için. Acaba bu dosyaları 031 sürümüne yüklesek ne olur. Telefon kitlenir mi?

telefon açılmaz veya da patch hiç çalışmaz ben w800i ve k750i patchlerini kendi telefonumda deniyorum ya açılmıyor telefon yada hiç bir şey olmamış gibi çalışıyor

• arkadaşlar,ben bu sistem seslerini mp3 yapma patchini yükledim,mesaj iletildi raporu sesi gitti onun yerine bipleme tarzı bişey geldi,bi de kameranın odaklama ve çekme sesi gitti.Bunu nasıl halledebilirim,buralara kendi seslerimi ekleyebilir miyim,ya da eski haline getirebilir miyim,şimdiden teşekkür ettim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr_emreusta

arkadaşlar,ben bu sistem seslerini mp3 yapma patchini yükledim,mesaj iletildi raporu sesi gitti onun yerine bipleme tarzı bişey geldi,bi de kameranın odaklama ve çekme sesi gitti.Bunu nasıl halledebilirim,buralara kendi seslerimi ekleyebilir miyim,ya da eski haline getirebilir miyim,şimdiden teşekkür ettim...

tpa/preset/system/sound klasörünün içine tüm dosyaları atman lazım

şu isimlerde mp3 olarak dosyalar atacaksın sana kalmış artık hangi müzikleri atman

cameraburst
    camerafocus
    camerashutter2
    camerashutter3
    camerashutter4
    camerashutter
    cameratimer
    connecting
    charging
    disconnected
    discreet
    failure
    gomusic
    lowbattery
    messageclick
    notification
    progress
    reminder
    request
    retrysuccess
    success
    timer
    video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 9 Ağustos 2007; 22:42:52 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: shadow006

quote:

........

.......

telefon açılmaz veya da patch hiç çalışmaz ben w800i ve k750i patchlerini kendi telefonumda deniyorum ya açılmıyor telefon yada hiç bir şey olmamış gibi çalışıyor

Riske girmeye değmez.

Peki bu pacthlerin 031 için olanı var mı?

• şu ilk başta kuracağımız program çalışmadı hata verdi. sorun varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.