Şimdi Ara

W810i Patch Sezonu Açıldı Haydi İçeri (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
463
Cevap
0
Favori
45.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SRBTASNRS

quote:

Orjinalden alıntı: Se-Orochi

quote:

Orjinalden alıntı: geberit

Şu kameranın flash ı için bi patch olsa süper olucak mesela sadece çekim yaparken yanıp sönse devamlı yanmasa çünkü insanlar rahatsız oluyo çekerken işte benimde kafama takılan en çok bu konu.

iii fikir soralım rus patch ustalarına

zahmet olmazsa 320x240 15fps işini de bi sorsan mümkün mü imiş diye?

o zor işte

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şu kameranın flash ı için bi patch olsa süper olucak mesela sadece çekim yaparken yanıp sönse devamlı yanmasa çünkü insanlar rahatsız oluyo çekerken işte benimde kafama takılan en çok bu konu.

o zor işte

olsa süper olur,
    zor ama imkansız değildir

• @fenerlix07
    whitelist_to_blacklist_w810-arayanları engelleme patchini sormuşsunuz. kullanmadım ama bu profil ayarlarında çağrı kabulü diye bişey var ordan liste yapıp sadece listede olanlar arayınca tel çalıyordu. sanırım bu patch ile o listeye aradığında telin çalmasını istediğimiz değilde engellemek istediklerimizi seçiyoruz.. yani liste yapmayı kolaylaştırıyo gibi bişey...

birde bu " change_font_in_sms_and_somewhere_else " patchini yaptım ama ayrıca bu sms yazarkende daha ufak fontlarla yazması mümkünmüdür?
  • teşekkür ederim sanırım kendimiz deneyecek ve görecğiz ne sonuç verdiğini
  • bence şuan çıkması gereken en önemli patch konusma esnasında telefonun ekran ışığını söndürecek olan patchdir.. se-orochi ile de konustum umarım en kısa zamanda elimize gecer. cunku benim gibi uzun görüşmeler yapanlar bilir, o ışığın sürekli yanması hem telefonun ısınmasına sebep oluyor hemde sarjdan yiyor. rus patch'cilere selam ederim.
  • ayrıca kulaklıksız radyo patchini yükledim. elbette antensiz çalışmaz arkadaslar. ama yanına bir bozuk para koyunca en az 20 istasyon dinlenebiliyor. mesela şuan kız kıza gezelim diye acayip bi şarkı dinliyorum:)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

o zor işte

olsa süper olur,
    zor ama imkansız değildir

Çıksa ben kullanmam. Neden diye soracak olursanız, kamera otofokus özelliği yeterli ışık olduğu zaman randımanlı çalışacaktır. Yani karanlıktan ışığa geçiste odaklama farkı oluştuğundan çekim kötü olacak.

• flash işlemini yparken en sonda mavi bir ekran çıkıyor ve bilgisayar güvenli kipte başlıyor bunun nedeni nedir? telefonu açtığımda da yamalar uygulanmış oluyor...(vista)
  • batarya gostergesinin rengini degistiren arkadaslar rica etsem on izleme koyabilirmisiniz.

orjinalinde bildiginiz gibi 3 renk var yesil>turuncu>kirmizi peki diger patch lerdede 3 farkli renk varmi yoksa tek renk mi. aydinlatirsaniz sevinirim.
  • Beyler yeni W810i aldım sırf bu patch davasına ama bir türlü yapamadım

settollite programında resimdeki hatayı veriyor başka pcde driverları kurarak yeniden denedim gene olmadı

dosyadaki videodakileri aynen yapıyorum ama hep aynı hata

EDİT :yüklü olan sürüm R4EA031

W810i Patch Sezonu Açıldı Haydi İçeri

W810i Patch Sezonu Açıldı Haydi İçeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeWD@Li -- 25 Ağustos 2007; 23:16:53 >

• sn sewdalı arkadaşım telini yeni aldıysan cid50 olabilir çünkü burda dikkat edersen cid50 yazısı geçio eğer öle ise(inş öle deildir )hiçbir yama atamazsın yapamazsın neden dersen bende bilmiom ama cid50 lere bişi olmuo ama bi kaç arkadaş daha baksın eğer cid50 ise zmn kaybetmeden git geri ver başka bi w810i tel al derim ben

bide arkadaşlar usb driwer lzmn da nasıl tanıtcağımı bilmiyorum bilen biri yardım ederse sevinirim
  • Ya bu cidleri yeniledilerse iyi bisey walmanskin2 ile geliyor olabilir brosurde gormustum belki hizida daha iyidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: SnakeMannn

sn sewdalı arkadaşım telini yeni aldıysan cid50 olabilir çünkü burda dikkat edersen cid50 yazısı geçio eğer öle ise(inş öle deildir )hiçbir yama atamazsın yapamazsın neden dersen bende bilmiom ama cid50 lere bişi olmuo ama bi kaç arkadaş daha baksın eğer cid50 ise zmn kaybetmeden git geri ver başka bi w810i tel al derim ben

bide arkadaşlar usb driwer lzmn da nasıl tanıtcağımı bilmiyorum bilen biri yardım ederse sevinirim

Efet hocam program cid 50 yazıyor o ne oluyor ? yeni aldım 3 gün oldu netten ereyondan

bişey yapamıyormuyuz şimdi cidden ne yapayım o zaman w810 ben yaaaaa

• Bir aralar cid49 diye yapamiyorduk ruslar onuda kirmati basardi simdi 50limi cikti onu kirana kadarr
  • Buldum buradada konu açılmış Cid 50 ise işlem yapılamıyomuş

http://forum.donanimhaber.com/m_16716764/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: ensatech

Bir aralar cid49 diye yapamiyorduk ruslar onuda kirmati basardi simdi 50limi cikti onu kirana kadarr

Of ya bir hevesle aldım patchler için ama elimizde patladı kırılmasını bekleyecez desene
  • quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

batarya gostergesinin rengini degistiren arkadaslar rica etsem on izleme koyabilirmisiniz.

orjinalinde bildiginiz gibi 3 renk var yesil>turuncu>kirmizi peki diger patch lerdede 3 farkli renk varmi yoksa tek renk mi. aydinlatirsaniz sevinirim.

ben de siyah batarya yaması var.. ama %50 olunca turuncu, daha sonra da kırmızı oluyor yine ne yazık ki..
  • quote:

Orjinalden alıntı: lestioni
    ben de siyah batarya yaması var.. ama %50 olunca turuncu, daha sonra da kırmızı oluyor yine ne yazık ki..

demek onu standart olarak birakmislar. neyse en azindan yesilden iyidir.
    peki rica etsem elinizdeki gorunumu ekleyebilirmisiniz.
    tabi birde sansiniz varsa maviyi merak ediyorum ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeWD@Li

quote:

Orjinalden alıntı: ensatech

Bir aralar cid49 diye yapamiyorduk ruslar onuda kirmati basardi simdi 50limi cikti onu kirana kadarr

Of ya bir hevesle aldım patchler için ama elimizde patladı kırılmasını bekleyecez desene

benim anlamadığım şey cıd49 çıktı cıd 51 ile 52 çıktı ya neden cıd50 yi atladılar bi iş olmasın bunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

batarya gostergesinin rengini degistiren arkadaslar rica etsem on izleme koyabilirmisiniz.

siyahını denemedim ama ben mavi yi yaptım.. şu şekilde değişiyor mavi>yeşil>turuncu>kırmızı... %50 civarında normal yeşiline dönüyor gerisi aynı zaten..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.