Şimdi Ara

W810i Usb Takinca PC Restart Oluyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • W810i Usb Takinca PC Restart Oluyor. PC açıldığında dosya aktarımı filan yapabiliyorum. Arkadaşlar bi çözüm bulamadım. Bu tür bi sorunla karşılaşan çözümünü bilen varmı?

• bendede takıp işimi gördükten sonra fişi bilgisayardan çekince reset atıyor w800 topiğine 100 kere yazdım kimse cevap vermedi en güncel anakart sürücülerini denedim sorun çözülmedi telefonun firmware ini güncelledim yine sorun çözülmedi aynı model (w800) başka bir telefon denedim yine reset attı. yani sorun bilgisayarındadır büyük ihtimalle. sende en güncel anakart sürücülerini falan yüklemeyi dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bachree -- 30 Ocak 2007; 1:09:31 >
  • PC yeniden kurunca düzeliyor her seferinde pc yeniden mi kuracam bir önceki sürüme geçmek için lazımdı. restart oluyor die sorun çıkar. bu yüzden dönemiyorum eski sürüme. yoksa pc yeniden başlıyordu dosya aktarımını yapıyordum alışmıştım artık
  • bende yeniden kurmayı denedim ama düzelmedi. gerçi ghost imajından geri yükledim belki en baştan yüklemem gerek ama o da bir günümü alır şimdi bütün ayarları oturtana kadar. yani değmez telefon için. nasılsa dosya aktarımı için kart reader var. ayrıca se update tool kullanırken tel hiç açılmadığı için restar problemim olmuyor. sadece açıkken takarsam çıkartırken problem yaşıyorum.
  • Bu konuya yardımcı olabilecek birileri yok
  • teknik servis kısmına yazarsanız belki cevap veren olur.ilginç bir şey daha önce hiç duymadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.