Şimdi Ara

w810i verilip w710i alınırmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

w810i verilip w710i alınırmı?

Arkadaslar w180i ile aralarındaki tek fark autofocus olmaması.buna ek olarak w710 da

M2 memory card slot
    Pedometer
    Sports applications eklenmiş yani yuruyüş mesafenızı yaktıgınız kaloriyi grafıksel olarak gosterebılıyor.tipide benım hosuma gıttı. w810i verılıp alınırmı w710i ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morrigan2 -- 8 Şubat 2007; 11:26:17 >

• Sadece tipi ve spor uygulamaları için alınır
  • dun ankara da sıhhıyede balıcıoglu dıye bı pazaj var. orda 2 tane gordum 2 farklı dukkanda. bugun gıdıp fıyatlarını sorcam. eger uygunsa takas ederım adamla.yınede goruslerınız eksık etmeyın.
  • spor uygulamaları senin için gerekliyse al bence.pek bir fark yok aralarında.ayrıca tipini de begendiysen sorun yok.
  • w810i ıkıncı elde kolay satılıyor. acaba bunu alsam satmam zor olurmu. ? yada ıkıncı elde cok fıyat dusermı? cok begendım valla

cok kısa bır tanıtım videosu size.

http://www.youtube.com/watch?v=GT68e0sOQiA
  • tipini begendiysen spor uygulamalarıda senin icin gerekli ise al bence
  • dediğin gibi aralarında pek bri fark yok,ama sen kafanda seçimi yapmışsın zaten,bana kalırsa almışsındır şimdiye kadar zaten hayırlı olsun w700i
  • eline al ve incele bence oyuncak gibi se nin kapaklı telleri
    bence alınmaz..!
  • Tek kelime; değmez..

Tabi çok kilolu ya da aksine çok sportif değilsen. Ayrıca o adım sayma gib işleri yapan cihazlar da var. Hem de oldukça ucuza bulunabiliyorlar. Yani o kadar zarar etmeye değmez.
  • bugun sıhhıyede sordum arkadaslar adamlar tipine gore fıyat verıyorlar 800 mılyon dıyende var 599 mılyon dıyende var. kendımı tutamayıp guluyorum bazen. elıme aldım ınceledım bugun fena degıl aslında. ama degıstırmeye deymez gıbı. saolun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: morrigan2

bugun sıhhıyede sordum arkadaslar adamlar tipine gore fıyat verıyorlar 800 mılyon dıyende var 599 mılyon dıyende var. kendımı tutamayıp guluyorum bazen. elıme aldım ınceledım bugun fena degıl aslında. ama degıstırmeye deymez gıbı. saolun.

W710 ve Z710 modelleri birbirine çok benziyor. Hepsi yüksek fiyat vermiş olmakla birlikte, ucuz olan Z710, pahalı olan W710 dur.
  • ben olsam değişmem.
  • W810i'den W710i'ye geçmenin çok da gerekli olmadığını düşünüyorum. Yeni nesil walkman telefon modellerini bekleyebilirsin.
  • knıght hocm doru demş bncede w610i yi bekle hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.