kullandıgım w850nin arada ışığı gıdıyor sonra bıdaha geliyor yada teli kapattıp actıgımda ısıgı gerı gelıyor dıkkat ettım genelde arama gelınce yapıyor ısık komple gıdıyor sonra yazılar cok zor okunuyor yanı ekran gıtmıyor ekran war ısık yok bazende ısık az yanıyor sızce nedendır ben arıza oldugunu sanmıyorum cunku kapatıp acınca gelmez ışık geri yad bı temaszılık olunca vırus faln mı war diye dusunuyorum yardım edersenız sevırım sıdmıden tskler
sanıyorum bahsettiğin şey w850 nin ışık sensörüyle ilgili bir durum ahizenin hemen sağında bulunan siyah noktalı kısım.bu sensör aydınlık ortamda ekran parlaklığını arttırır karanlık ortamda ise ekranın parlaklığını azaltarak hem pilden tasarruf sağlar hemde ışığın patlama yapmasını önler.yani telefonunda ağrıza veya virüs yok için rahat olsun.
tsk ederim ewt dedıgın gıbı olabılır ısık azalması ama bazen hıc ısık olmuyor tamamen gidiyor ısık o nasıl olcak acaba yanı ekran komple kararıyor telı kapatıp acınca gelıyor ama:S:(
güç tasarruf modu varsa devre dışı bırakabilirsin yada ekran ayarlarında bunla ilgili bir ayarda olabilir.hiçbiri olmazsa tüm bilgilerini verilerini yedekleyip fabrika ayarlarından tümünü sıfırlamayı dene baktın yine olmuyo seus la telefona yeniden yazılım at
güç tassarufu kapalı ekran ayarlarında parlaklık war oda full acık denedım olmadı fabrıka ayarlarına kac kere gerı dondum hep aynı sorun degısmıyor bısı dedıgın seus ıle olabılır ama o konuda hıc bır bılgım yok herhalde teli flaşlama gıbı bışı olsa gerek guncellemelerı yaptım sorun devam ediyor bana yardımcı olursan seus ıle ılgılı yanı ne ıse yarıyor hanıg programla hangı sekılde atılıyor tele yazarsan sevınırım ılgın ıcın cok tsk ederim
linkteki sony update service yazılımını indir ve kur.programı başlatmadan önce telefonun kapalı durumda ve usb bağlı değil daha sonra programı çalıştır gerekli adımları izle listede kendi telefonun görünmüyorsa listeden herhangi bir telefon seç ilerle program telefonunu otomatik olarak tanıyacak ve netten gerekli dosyayı indirip telefonuna flash update yapacaktır.
saol dostum ben bunu yaptım ya neyse cok tsk ederım ilgin için artık servise gotururum onceden goturdum ama cok beklersın daha parcaları bıze gelmedı dedıler gelmıs ise gotureyım yapsınlar ya ne yapayım artık cok saol yınede