Şimdi Ara

w850i Öldü [kitleyin lütfen] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CeLLcHooK SiLVeR

bu Asya Telekom'u arıyorum hep meşgul hep meşgul. acaba nedenkii?

Cok calisiyolardir
  • şu an çok güzel bişey oldu. öğlen mail atmıştım hem İstanbul hem Ankara şubesine. Ankaradakinden cevap geldi. mailde telefon genpa garantili.fakat fatura istediler,siz faturasız alırmısınız dedim? bu kadar kısa değildi tabi ama kısaca bunu ima ediyodu. gelen mailde yazan da bu...

quote:

Evet Genpa ile aynı statüdeyiz, Sony Ericsson Yetkili servisiyiz.
    Sistemde garantili görünüyor ise fatura istenmez, sistemde görünmüyor veya garantisi bitmiş görünüyor ise fatura istenir.
    Demek böyle bir durum var Genpa bunun için fatura istedi. İmei yazarsanız bakarız.

Asya

imei veriyim mi napiyim :D
  • asya telefokom için bayrampaşa mega centar.a git orası çok hızlı ;) şikayet olsa bile degiştiriyorlar ben saglam parçayı degiştirtti sırf sikayetim var diye degiştiler ve 3gün sürdü...

bayram paşa metrodan indigin zaman kurugıda halini sor orda da kime sorarsan asya telekomu gösterirler maks 10 dakika ararsın elden asya telekoma ver ;)

telefoncu kapanmasaymıs keşke kötü olmus o... bide cid 53 olmasını istemiyorsan şuan aklıma gelen bütün yöntemler bunlar :D:D
  • kendi pc m ile yapabileceğim hiç bi yöntem kalmadı :D erom bile bastım xP ama olmuyor

asyadan dier mailde geldi.sistemde garanti süresi bitmiş.bu telefon kaçtı bize :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selçuk GÜMÜŞ -- 9 Haziran 2009; 18:08:34 >
  • quote:

kendi pc m ile yapabileceğim hiç bi yöntem kalmadı :D erom bile bastım xP ama olmuyor

asyadan dier mailde geldi.sistemde garanti süresi bitmiş.bu telefon kaçtı bize :D

Belki 20-30 liraya hallederler sorununu.. Istersen servise ver. Atma telefonu cope
  • Bende birşeyl eklemek istiyorum. 1 ay önce 2.el p1i aldım. Telefon görünüm olarak da donanım olarak da tertemiz. Hiçbir sorunum yok.
    Ama ben yinede garantiye vermek istiyırum daha 7-8 ay gaantisi var fatura vs herşey var. Aslında bir sorun var ama o hepsinde var, soket temazsızlığı :)
    Garanti bu sebepten ötürü yeni telefon verir mi acaba? Yoksa bendemi bu şekilde bozsam Ama ya anlarlarsa ve telefon elimde kalırsa
    Ne yapmalıyım? Belki değişim olunca g705 verirler. O da çok iyi

• quote:

Orjinalden alıntı: AurorAbeam

Bende birşeyl eklemek istiyorum. 1 ay önce 2.el p1i aldım. Telefon görünüm olarak da donanım olarak da tertemiz. Hiçbir sorunum yok.
    Ama ben yinede garantiye vermek istiyırum daha 7-8 ay gaantisi var fatura vs herşey var. Aslında bir sorun var ama o hepsinde var, soket temazsızlığı :)
    Garanti bu sebepten ötürü yeni telefon verir mi acaba? Yoksa bendemi bu şekilde bozsam Ama ya anlarlarsa ve telefon elimde kalırsa

Soket temassızlıgından değişen telefon görmedim.
    Ayrıca nasıl bir vicdanınız var ki telefonu bilerek bozup değiştirme çabasına giriyorsunuz.
    Aileler nasıl yetiştiriyor anlamıyorum ki sizi?

• yaw arkadaşlar bende bu w200i yi çökertip w610i falan istesem ne olur sıkıldım bundan yaw müzikten başka işe yaramıyor valla ses kalitesi olmasa direk satarım ama müzik olarak tatmin ediyor beni
    zamanında 245 tl saydıydım bu alete
  • @ToffieBoi
    burda bahsetmediğim bi sorun daha var.ekran filmi kayık telefonun o masrafıda var :D

@AurorAbeam
    symbian telefon kolay bozulmaz bozuldummu yapılmaz :D garanti soket temazsızlığından sadece soketi değiştirir.ama soketi silip sokete taktığın parçalara kürdan takma yöntemini uygularsan artık sorun kalmaz. ha birde p1i yerine g705 vermezler.p1i zten vardır.yoksada bi üstü olan w960i verirler.

@Fatih!
    olabilir. kişisel tercihler böyle.

@frt-_-ctn
    o telefonu satınca cebe pek faydası olmaz.satmaya değmez onu. yedek tel olarak kullan. illede garanti diosan umud etme w610i faln. ha bi ihtimal var. ellerinde hiç db2010 telefon kalmıcak. o zmn bi üst seriye geçerler

neyse olan oldu bizim telefon öldü.kalsın kenarda bi gün düzelttiririm belki :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fatih!

quote:

Orjinalden alıntı: AurorAbeam

Bende birşeyl eklemek istiyorum. 1 ay önce 2.el p1i aldım. Telefon görünüm olarak da donanım olarak da tertemiz. Hiçbir sorunum yok.

Soket temassızlıgından değişen telefon görmedim.
    Ayrıca nasıl bir vicdanınız var ki telefonu bilerek bozup değiştirme çabasına giriyorsunuz.
    Aileler nasıl yetiştiriyor anlamıyorum ki sizi?

Lütfen söylemeyin böyle Sadece bir fikir belirtmek istedim. Zaten telefonu bilerek bozamam. 2. el aldım ben, birkaç şeyi sattım, çok uğraştım. Kolay almadım o yüzden bizim bozduğumuzu farketme riskini göze alamam. Bir daha fikir bile belirtmem çünkü kendimi çok kötü hissettim
    Ayrıca umarım soket için birşeyler yaparlar yoksa sık sık uğrayacağım oraya.
    Ekleme: Masaüstün standındada soket temazsızlığı var. Onu da götürebilirim dimi? Aksesuarlarda garanti kapsamında :) Ayrıca sevisten memnun kalırsam ordan bir hpm-70 alır dönerim(15 TL imiş).

*Asıl amacım telefonu iyice incelemeleri. 2.el aldığım için bir incelesinler belki önemli bir sorun vardır da haberim yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurorAbeam -- 10 Haziran 2009; 13:16:05 >

• soketi temizle biraz.iğne ucuyla faln kazı. kulaklıkmı takıyosun yoksa şarjmı bilmem onun tam uçlarında yuvarlak boşluk var. içinde kürdankı geçirip tırnak makasıyla uçlarını kes.taş gibi olur hisseder
  • p1i bozmak istiyorsan bi yöntem var :)) ama teknik servisten çok fazla anlamayan bi servise vermen lazım yoksa çok kolay bişekilde düzeltir geri yollarla :D
    yazılımla bozmak yapmasından çok daha zor inan :D ama deneyeyim diyorsan en basidinden cam driver at :) mp4 video çekenden... ozaman küçük boyutlu videolar çalışmöıyor :D al sana kamera arzası :) çözümü format at tamamdır :D yada orjinal driverı yükle :D ama servis yermi yemezmi ordaki adamın dalgın olmasına baglı biraz:)

bunun gibi ıvır zıvır şeyler var :) ama kolay çözerler:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 10 Haziran 2009; 15:49:05 >
  • Ben de K770i telefonumu bozup servise göndermek istiyorum. Bana yeni telefon versinler.

Nasıl bozabilirim bunu? Zaten şu anda ekran sorunu var ekranında lekeler çıktı
  • java telefonu bozmanın en kolay yolu gdfs.netten başka bi db2020 gdfs si bulun basın telefona bitti. yedeğinizi alın.gerçi bende almıştım ama tel yinede öldü. garanti devam ediyor olmasına dikkat edin.asya telekoma mail atarak imenizden kontrol ettirebilirsiniz. sonra verin garantiye bu teli şarjdan sökünce daha açılmadı yada usbden müzik attım.sonra daha da açamadım die.yapamıyacakları için size aynı telefondan vermeye çalışcaklar.ellerinde yoksa yurt dışından isticekler.ordada yoksa bi üst modeli verecekler.
  • gdfs nereye atılacak peki

quote:

Orjinalden alıntı: ToffieBoi

http://www.asyatelekom.com.tr/
    Garanti icin birde burayi deneyin

Istanbul subesine kargoyla gondermistim ben. Karsi odemeli kargo yapabilirsiniz garanti kapsamindaki cihazlar icin
    Telefon edip sorarsaniz, yardimci olacaklardir

Faturanin gerekli oldugu tek kosul, para iadesi durumundad oluyor diye biliyorum ben.
    Para iadesine karar verirlerse fatura bedelini size iade ediyorlar. Fatura olmadigi icin de iade yapmiyorlar.
    Onun disinda garanti belgesi bile olmadan IMEI ile garantiye cihaz aliyorlar diye biliyorum ben

Asya Telekom'un sitesinde k770i telefon yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 10 Haziran 2009; 16:47:25 >

• hiç sony ericsson hacklendinmi sen :D setool programını aç. model T650 seç. sana ait olmayan gdfsyi MISC FILES kısmına seç.

sağdan Write GDFS ye bas. sana bi soru sorcak."bu telefonunuzun ölmesine sebep olabilr.devam edilsin mi?" nin ingilizce versiyonu.

evet diyip telefon kapalıyken telefonun C tuşuna basılı tutarak usb ye bağlıyacaksın. telefon daha önceden tanıtılmışsa direk setool yazmaya başlıcak gdfsyi.işlem bitince de elindeki telefon yedek gdfs n olmadan canlamıcak şekilde ölmüş olucak.

ha bazı "teknik servis"ler baştan gdfs yazıyolar. ama oda orjinal gibi sağlıklı olmuyor. tabi bu teknik servis.yetkili servisler kolay kolay yapamazlar.

asyanın sitesinde olması önemli deil. garantin varsa bakarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selçuk GÜMÜŞ -- 10 Haziran 2009; 16:52:35 >
  • quote:

hiç sony ericsson hacklendinmi sen :D setool programını aç. model T650 seç. sana ait olmayan gdfsyi MISC FILES kısmına seç.

sağdan Write GDFS ye bas. sana bi soru sorcak."bu telefonunuzun ölmesine sebep olabilr.devam edilsin mi?" nin ingilizce versiyonu.

evet diyip telefon kapalıyken telefonun C tuşuna basılı tutarak usb ye bağlıyacaksın. telefon daha önceden tanıtılmışsa direk setool yazmaya başlıcak gdfsyi.işlem bitince de elindeki telefon yedek gdfs n olmadan canlamıcak şekilde ölmüş olucak.

ha bazı "teknik servis"ler baştan gdfs yazıyolar. ama oda orjinal gibi sağlıklı olmuyor. tabi bu teknik servis.yetkili servisler kolay kolay yapamazlar.

asyanın sitesinde olması önemli deil. garantin varsa bakarlar

Dediğini yaptım. z610 gdfs i attım.

Telefonu şimdi açmaya çalışıyorum, batarya göstergesi olan kırmızı ışık yanıp sönüyor açılmıyor telefon. Usb yi de görmüyor. Yarın veya pazartesi asya telekomu arayacağım bakalım ne diyecekler

• zua :Dbu konu hortlar gider böyle arkadaşlar yinede benim önerim üç kagıda vurmayın bi yerden gelir bi yeren gider :)
  • ewet yöneticilerden konuyu kitlemelerini rica edebilirmiyim :D usb yi göstermen için 2 ve 5 e aynı anda bas.kendi gdfsni at bakalım ne olacak xP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selçuk GÜMÜŞ -- 10 Haziran 2009; 18:10:43 >
  • quote:

ewet yöneticilerden konuyu kitlemelerini rica edebilirmiyim :D usb yi göstermen için 2 ve 5 e aynı anda bas.kendi gdfsni at bakalım ne olacak xP

Yok valla, T650 yapıp gene k770 in dosyasını attım ama açılmıyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.