Şimdi Ara

W880 Hep Benimi bulur??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

se w880 cep telefonum var anlaşıldığı üzere. ama cok muzdaripim. telefon kullanıslı tusalrın inceligi biraz sorun bıde hasas.

bunalr bir yana 20 subat 2008 de aldım telefonu. aradan 4 ay kadar gectı bayagı oyun oynamısıtm bataryanın ömrü bitti şimdi her gece şarj ediyorum. daha sonra bilgisayara usb ile bagaldıgımda bilgisayarda hiçbir degisiklik olmuyor telefon ise baglnıyor gozukuyor ama tık tok bir süre sonra telefon cok ısınıyor. şimdi ise hiç ne tel ne pc yanıt verıyor ıkısıde baglı degıl gosterıyor girişten sarj . kulaklık kullanıyorm ama şarj sureklı oynuyor gırısıın ustunde ince bir cizgi var onu biraz kırdım hem ondan hem şarjin girişi hasarlandı 2 yıldır ama çalışıyor onceden bluetotoh saglamdı se pc suite kullanıyodum oluyordu şimdi ise baglanıyor gıbı oluyor baglanmıyor bazen baglanıyor.. Batarya ile ilgili olabilirmı bu sorunlar??? farklı usb kablolarıda denedım farklı pclerde de denedım birde .....w880 in hafıza kartı farklı onun için okutucu yok galiba eger bilen varsa soylesın .. YARDIMLARINIIZI BEKLIYORUM HAYIRLI RAMAZANLAR...

• hiç mi yardım eden yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    konu silinebilir..
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.