Şimdi Ara

W880i Kullanıcıları .: Fan Club :. (77 Kişi) Flash Temalar Eklendi !!! (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.448
Cevap
1
Favori
101.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • flash temaları nasıl silecez ? bilen varmı
  • benii nie almiyosunuz aranizaa :((((

• telefonla ilgili 2 sorum var cevaplarsanız sevinirim
    1.telefondan çektiğimiz resimleri dosya yöneticisinden açınca önce bulanık gözüküyor sonra netleşiyor
    2. tuş kilidini açınca üst tuşlar alt tuşlardan daha hızlı aydınlanıyor
    bunlar normalmi normal değilse ne yapmam gerekir sizdede oluyormu teşekkürler

birde bu telefonun sar değeri 1.45 olduğundan fazla kullanmak istememeye başladım ama satmakta istemiyorum sağlık açısından bir zararı olurmu kulaklıkla kullansam yinede bu 1.45 lik değere maruz kalıcakmıyım

düzenleme:sar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Murat| -- 2 Aralık 2008; 15:49:40 >
  • Arkadaşlar bende haftasonu alıcam gibi gözüküyor W880i. Sormak istediklerim var.

Kaç gb'lık kart destekliyor en fazla?

Birde mesela birisi ararken ekranda video oynayabiliyor mu? K790i'nin bir özelliği ama belki bundada vardır...
  • arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: efe-e

Arkadaşlar bende haftasonu alıcam gibi gözüküyor W880i. Sormak istediklerim var.

Kaç gb'lık kart destekliyor en fazla?

Birde mesela birisi ararken ekranda video oynayabiliyor mu? K790i'nin bir özelliği ama belki bundada vardır...

4gb çok rahat sorunsuz kulanırsın

evet video oynatır
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyber91

telefonla ilgili 2 sorum var cevaplarsanız sevinirim
    1.telefondan çektiğimiz resimleri dosya yöneticisinden açınca önce bulanık gözüküyor sonra netleşiyor

birde bu telefonun sar değeri 1.45 olduğundan fazla kullanmak istememeye başladım ama satmakta istemiyorum sağlık açısından bir zararı olurmu kulaklıkla kullansam yinede bu 1.45 lik değere maruz kalıcakmıyım

• quote:

quote:

1-önce fotoğrafın küçük boyutta önizlemesini açar sonra gerçek boyutta açar

2- normal herhangi bir sorun yok

3- sar değeri diğer telefonlara oranla yüksek. o 1.45 lik değer sanırsam konuşma anında mesaj geldiğinde felan o değere çıkıyor.

• teşekkürler Phileo Sophia.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Phileo Sophia

quote:

quote:

1-önce fotoğrafın küçük boyutta önizlemesini açar sonra gerçek boyutta açar

2- normal herhangi bir sorun yok

3- sar değeri diğer telefonlara oranla yüksek. o 1.45 lik değer sanırsam konuşma anında mesaj geldiğinde felan o değere çıkıyor.

teşekkürler cevapladığınız için
    birde 1.45 lik sar değerinin sağlık açısından zararı olurmu? forumda bazı üyeler olur demiş bazıları olmaz demiş kafam karıştı

• 1.45'lik SAR oldukça yüksek bir değer yasalın altındada olsa Fazla konuşmamaya çalışın,yada telefonu kulağınıza değdirmeden kulaklık veya bluetooth kulaklık ile kullanın.Ben öyle yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMRT -- 4 Aralık 2008; 17:17:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmax-mert

1.45'lik SAR oldukça yüksek bir değer yasalın altındada olsa Fazla konuşmamaya çalışıyon,yada telefonu kulağınıza değdirmeden kulaklık veya bloetooth kulaklık ile kullanın.Ben öyle yapıyorum

dün 15 dakikalık kesintisiz bir konuşma yaptım (kulaklık takılı olmadan) konuşma bittikten sonra anormal bişey hissetmedim
    bu 1.45 lik değer telefon zar zor çekerkenmi oluyor yoksa hepmi 1.45 lik değere maruz kalıyoruz
    genelde sms atarım ama telefon hep yanımda olur bunun bir etkisi olurmu teşekkürler

• quote:

quote:

1.45'lik SAR oldukça yüksek bir değer yasalın altındada olsa Fazla konuşmamaya çalışıyon,yada telefonu kulağınıza değdirmeden kulaklık veya bloetooth kulaklık ile kullanın.Ben öyle yapıyorum

dün 15 dakikalık kesintisiz bir konuşma yaptım (kulaklık takılı olmadan) konuşma bittikten sonra anormal bişey hissetmedim
    bu 1.45 lik değer telefon zar zor çekerkenmi oluyor yoksa hepmi 1.45 lik değere maruz kalıyoruz
    genelde sms atarım ama telefon hep yanımda olur bunun bir etkisi olurmu teşekkürler

pm den yanıtladım

• SMS Gönderirken telefonunu bilgisayar hoparlörünün yanında bulundurmanız ne kadar SAR'a maruz kaldığınızı göstermeye yetecektir :) Diğer telefonlara göre anormal sesler çıkartıyor ve durup dururken bazen kendi kendine icraata geçiyor susuyor sonra :) Garip sesler çıkartıyor hoplarlörlerden ben başka telefondan o tip sesler duymadım Telefonunu yüzünüzün yakınında bulundurmamaya özen gösterin derim,he şimdi gençsiniz belki ama bunun zararını ileride çekersiniz.Öldürmez süründürür

• quote:

SMS Gönderirken telefonunu bilgisayar hoparlörünün yanında bulundurmanız ne kadar SAR'a maruz kaldığınızı göstermeye yetecektir :) Diğer telefonlara göre anormal sesler çıkartıyor ve durup dururken bazen kendi kendine icraata geçiyor susuyor sonra :) Garip sesler çıkartıyor hoplarlörlerden ben başka telefondan o tip sesler duymadım Telefonunu yüzünüzün yakınında bulundurmamaya özen gösterin derim,he şimdi gençsiniz belki ama bunun zararını ileride çekersiniz.Öldürmez süründürür

ben sürünmek istemiyorum ileride o zaman bu telefonu satmammı lazım

babamın telefonu siemens s65 sar değeri 0.4 yada 0.6 gibi bir değerdi televizyon, hoparlör vb yanındayken biri aradığında ondada öyle garip sesler geliyor bence w880 e özgü bir durum değil o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Murat| -- 4 Aralık 2008; 17:52:21 >

• O ses her telefondan geliyor ama w880'den başka geliyor.Sen bırak telefonu hoparlör yanında işlem yapmazken bile garip sesler duyacaksın.Sanarsın elden gidiyo telefon Her tel o sesi yapar ama w880 bi başka
  • arkadaslar telefon sarzdayken elime aldim sanki elektriik carpcakk bazen oynarken elektiirigin elime geldiğini hgissediyorum... satasıımda yok cok sahaneeee mert cid 53 te oyle sorunlar yok bende... siyah ekran gibi.. . bi akustik attim flash tema kurcalamiyorum su filelock programida calisiyor .ç..:=)
  • sar değerinin beyne olan etkisi

uzmanlar tarafından 0.8 değerinin üstüne çıkılmaması öngörülüyor.

bazı telefonların sar değerleri

çok düşük olanlar
    Nokia 9300: 0,07w/kg. Rae 6 versiyonu için ise: 0,24w/kg

Samsung D880 Duos: 0,21w/kg

Samsung i750: 0,217w/kg

Motorola mpx 200: 0,12w/kg

çok yüksek olanlar.
    Nokia E51: 1,41w/kg

Samsung V200: 1,36w/kg

Nokia N73: 1,13w/kg
    -----------------------------------------------

şuanda çok popüler olan telefonların sar değerleri
    n96: 0.91 W/kg.
    n78:1.23 W/kg.
    5610: 1.14 W/kg.
    5310:1.07 W/kg.
    n82:1.35 W/kg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phileo Sophia -- 5 Aralık 2008; 12:36:02 >

• bence w880i çok güzel bir telefon ama sar değeri gözümü korkutuyor
  • gunesindostu sarja nası takıyorsun kapalıykenmi açıkkenmi?Buarada çarpma banada oluyor
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.