Şimdi Ara

W880i Kullanıcıları .: Fan Club :. (77 Kişi) Flash Temalar Eklendi !!! (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.448
Cevap
1
Favori
101.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acaba SANDISK 8 GB M2 Micro taksak, 4GB yerine onuda görür mü? Kumar oynamaya değer mi yani? Alıcamda???
  • arkdaslar funclup teyer varsa benıde alabilirmisinizzz......

Birde ufak bır sorum var ben tel çokmustu çökmeden önce alrm sesım yuksekte calıyordu şimdi çöktukten sonrakı suankı halınde alrm aktararak çalıyor bunla ılgılı yardım edersenız çok makbule gecer. yanı eskı jhalıgıbı olsun ıstıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeniorDuke

Acaba SANDISK 8 GB M2 Micro taksak, 4GB yerine onuda görür mü? Kumar oynamaya değer mi yani? Alıcamda???

geri iadeli alırsanız deneme şansınız olabilir denemek için kartı full doldurmanız gerekli
  • beni de ekleyin. fakat telefonla ilgili bir problemim var: bir arkadastan bluetoothla mp3 aldıktan sonra telefonum kapandı, c tusu yanıp sonmeye basladı. sonra bazen acılıyor fakat beyaz bir goruntu cıkmaya basladı. sorunu ne olabilr acaba???
  • adamlar işi iyice abartmış, kapşonlara telefon remi yapıyorlar. örnek aşağıdaki sitede c905 in resmini kaşona yapmışlar. her türlü resmi yapabiliyorlarmış galiba. ben beni w810 resmini mi yaptırsam acaba
    http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=14622756
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihakc

beni de ekleyin. fakat telefonla ilgili bir problemim var: bir arkadastan bluetoothla mp3 aldıktan sonra telefonum kapandı, c tusu yanıp sonmeye basladı. sonra bazen acılıyor fakat beyaz bir goruntu cıkmaya basladı. sorunu ne olabilr acaba???

cevap yok mu??
  • Virüs almış olmayasın...
  • Benım merak ettıqım Bı$ı var $ımdı fLash temaLarı tpa dıye bı kLasore koyup atıyoruz Daha sonrada teLe thm doSyaLarını qonderıyoruz Buraya kadar tmm anCak sıLmek ıstedıqımızde thmLerı sıLebıLıyoruz pekı ya swfLer? ayrıca Ba$ka fLash tema buLanLarınız var mı?
  • Burada quzeL fLash temaLar varhttp://semf.wordpress.com/
  • jarLa baqLanırken hata verdı ofs yada oflash baqlanamayınca bflasha bastım sonra vazqecıp kapattıM programı ama bu seferde teL acıLmıo ne yapMalıyım???
    jarLa tekrar baqLanmaya calısıyorum ama baqLanmıyo
  • mesaj şifrelemeyi kullanan varmı varsa sorun çıkartıyomu ona göre atcam telefona
  • ALAYINA İSYAN İNADINA W880
    Bi Hacı Murattan Birde W880den vazgecmem
    funclub icin herkeze tesekkürler...
  • arkadaşlar telefonuma avea wap ayarlarını yükledim kapatıp açmam söylendi kapattım ama artık açılmıyor açmak için ne gibi işlem yapmam lazım kapalı iken reset atılıyor mu.telefonumu servise göndermekten kurtarın teşekkürler
  • şu şıklığa bir bakın yau..

böyle bir dizayn, böyle bir tasarım, böyle bir estetik.. bu telefon beni sarsın sarmalasın ulan!

edit: fotoyu ben çektim ehehehe..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aethyrs -- 5 Ocak 2009; 1:40:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaan_9292

mesaj şifrelemeyi kullanan varmı varsa sorun çıkartıyomu ona göre atcam telefona

sorun cıkarmıyor ...rahat ol..
  • arkadaşlar merhaba benim w880 cebimden düşmüştü telefona bakmadan yerden alıp cebime attım fakat kapağının kenarında açıklık kalmış cebimdeki bütün toz telefonun içinde artık. kapağının nasıl açılacağını bilen varmı?

• arkadaşlar bu telefonu istanbul avrupa yakasında nerede bulabilirim söyleyebilir misiniz acaba?
  • Gayet kaliteli bir acoustic

http://rapid-share.com/files/181444423/Extreme_Audio_III.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMRT -- 9 Ocak 2009; 18:55:46 >
  • arkadaşlar w880i mi sar değeri nedeniyle satıp k790i yada n70 almayı düşünüyorum
    sizinde görüşlerinizi almak istedim
    n70 de 3g var + olarak ve görünüşü k790 dan daha çok hoşuma gidiyor sizce ne yapmalıyım ?
  • k810 i al...
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.