Şimdi Ara

W880i Kullanıcıları .: Fan Club :. (77 Kişi) Flash Temalar Eklendi !!! (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.448
Cevap
1
Favori
101.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaş ben artık w880i kullanmıyorum benim adımı silik harflerle yazarsan çok mutlu olurum
  • bende burdayım benıde fan cluba ekleyın w880i black ile aranızdayım
  • makinayı uzaktan kumanda olarak kullanan varmı aramızda.ben pc ye bağlıyorum ama bluethooth bağlantısı kurulamadı die uyarı çıkıyor.ayar yapmam gereklimi makinada yada pc de acaba?
  • beyler bu tele acustic nasıl atarız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ax

beyler bu tele acustic nasıl atarız.

ilk sayfada detayları mevcut.
  • Buradaki PACTH lere dikkat !! Kendim buldum

PATCH 1

bi tane buldum patch buyur ama bu kamera tusunu play pause tusuna çeviriyor xD

Patch:
    ; W880 R8BA024
    ; Button Play / Pause for a short time you press the button camera
    ; (c) IronMaster
    ; (p) Sic
    +44140000
    12864EC: 36 42

PATCH 2

SONUNDA BULDUM xD walkman tusunu play pause tusu yapma xD

internet tuşunu walkman tusu yapıyor

not : kendim denedim çalışıoyr kulaklıktayken telefon tuş kilidine girdikten sonra çalışıyor. kısacası çalışıyor

buyrun

; W880 R8BA024
    ; Transfer keys as the W810
    ; WalkMan = Play / Pause; Online = WalkMan
    ; (c) Sic
    +44140000
    12865AA: 3D 47
    12865B6: 47 42

PATCH 3

OPERATOR İSMİNİ SİLME PATCHİ BUYRUN

; W880 R8BA024
    ; Clear operator name
    ; Delete operator's label
    ; (c) Sic
    +44140000
    129BCD4: 201C82F0D5FF021C 004A01E0BE220000

nerden buldun derseniz kaynak

Db2020 Cİhazlar için sayfanın aşagısına doğru in orada w880 için bütün patchler var

http://66.102.9.104/translate_c?hl=en&sl=ru&tl=en&u=http://mobilefree.ru/newbb_plus/viewforum.php%3Fforum%3D24

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla Nikola -- 19 Ocak 2009; 18:11:13 >

• arkadaşlar forum yine duraklama dönemine girdi yokmu birşeyler paylaşıcak arkadaşlar..
  • arkkadaslar nedense w810i gibi uzun uzun konusamiyorum kulagim cimlio ... w880 le konusurken kulakliklm konusmaya oze n gosteriyorum... telefonu acarken hatsz actiğimizda sonucta hat takılı oluyor sar degeri tamamen kapalimi oluyor..r.r.r yeni ddriverlar felan bulan olursa yazarsa sevinirim. ..
  • mesaj sifreleme patchini attım fakat mesajları şifrelemiyor fakat diğer herşeyi şifreliyor
  • Her şey güzel konuda güzel de benim bir şikayetim var.

Telefonu yaklaşık 3-4 ay önce Teknosa'dan aldım 189 liraya. Telefonu kullandım seve seve bir ara öylesine inceliyordum işte. Dikkatimi çeken bir şey oldu bi baktım telefon yamuk enlemesine olarak yamuk. Çok ilginç geldi bana tabi. Neyse kullandım aldırmadım derken sonra başka sorun çıktı. Telefonumu elime aldığım zaman sağ tarafına bastırınca bir boşluk varmış gibi hissediyorum. Sağ tarafına bastırınca sanki bir mekanizma yerine oturuyormuş gibi geliyor bana. Sizde de bu sorun var mı çok ilginç geldi??

Bir tane de sorum var. Ben akustik yüklersem telefona garanti kapsamından çıkar mı? w880i telefonlarının hoparlörü gerçekten çok tiz veriyor akustiği yüklersem bu tiz sorunu ortadan kalkar mı, telefonda bozukluk falan meydana gelir mi?
  • arkadaşlar ekranım çizildi.nasıl değiştirebilirim? :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: RevidaL

Her şey güzel konuda güzel de benim bir şikayetim var.

Telefonu yaklaşık 3-4 ay önce Teknosa'dan aldım 189 liraya. Telefonu kullandım seve seve bir ara öylesine inceliyordum işte. Dikkatimi çeken bir şey oldu bi baktım telefon yamuk enlemesine olarak yamuk. Çok ilginç geldi bana tabi. Neyse kullandım aldırmadım derken sonra başka sorun çıktı. Telefonumu elime aldığım zaman sağ tarafına bastırınca bir boşluk varmış gibi hissediyorum. Sağ tarafına bastırınca sanki bir mekanizma yerine oturuyormuş gibi geliyor bana. Sizde de bu sorun var mı çok ilginç geldi??

Bir tane de sorum var. Ben akustik yüklersem telefona garanti kapsamından çıkar mı? w880i telefonlarının hoparlörü gerçekten çok tiz veriyor akustiği yüklersem bu tiz sorunu ortadan kalkar mı, telefonda bozukluk falan meydana gelir mi?

kasa problemi için servise vermenizi tavsiye ederim akustik gibi diğer değişiklikleri yapınca cihaz garanti dışı kalmıyor.telefondada sorun olmaz bas tiz daha iyi seviyeye gelecektir.

• w880 ne 4GB kartla kullanan var mı?
  • ben kullanıyorum 4 bg banamısın demiyo arkadasim cam kaa kardesim hemo camdriver yazmisssin.. . . . w880i camdriverlar guzelmi harbi.. .
  • Arkadaslar telefonun c tusuna basinca telefon aciliyo setol yada far a baglayamiyorum ne yapmam lazim acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingss -- 26 Ocak 2009; 10:46:20 >
  • c ye basmıcaksın 2 ye basılı tutcaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: med_cezir91

c ye basmıcaksın 2 ye basılı tutcaksın

tsk
  • malesef su an baktim ve yeni aldigim sifir w880 nin cid numarasi 53 ve sim lock var üstünde bunu acmanin bi yolu varmi yada nasil yapildigini anlatan bi site falan :((
  • bende artık bir w880i kullanıcısıyım.. beni de ekleyebilirsiniz.
  • ya bu cid 53 lerde flash menü neden calismiyo iki dosyayida atiyorum eksiksiz ama yinede calismiyo nerde yanlis yapiyorum acaba :(
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.