Şimdi Ara

W880i Kullanıcıları .: Fan Club :. (77 Kişi) Flash Temalar Eklendi !!! (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.448
Cevap
1
Favori
101.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • w880i hangi tür oyunları oynayabiliyoruz?

w880i iiçin uyumlu Stage atlamalı iyi oyunlar arıyorum. Tavsiye edebilir misiniz acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeniorDuke

w880i hangi tür oyunları oynayabiliyoruz?

w880i iiçin uyumlu Stage atlamalı iyi oyunlar arıyorum. Tavsiye edebilir misiniz acaba?

googleye w 810 oyunları altında sorar iseniz bir çok oyuna ulaşabileceğinizi düşünüyorum
  • arkadaslar w880i telefonumu satmayi dusunuyorum 200 liraya cid 53fakat akustik ve flash tema atilabiliyor. fatura garanti kutusu hersey var.. 2. hattim olarak kullaniyordum.. kilifinda kullaniyorum kulakligini w810i kulakliğim olduğu iicn kutusundan dahi cikarmadim telefonumda tek cizik yoktur... almak isteyenler olursa fotografini kutusu garantisi ve herseyi cekip koyucam arkadaslar 4 gb hafiza kartida hediyem... realde yenisini 375 e gordum arkadaslarrrr
  • alan yok herhal satmiyorum:=))) vazcaydım guzelim telefondan nasil ayrilirim arkadaslar su akustikleri atinca konusma sesi dahada kotu oluyorhele disari cikan ses.. .

aklima geldi onemli b,i konu sorcam hani kişiye fotograf ekliyoruz ya..a. hangi boyutta olursa cok buyuk gosterir...

ben 350e 354 boyutunda attim iyi oldu ekranda yaklasık aradiğin yeri kapliyo birsuru foto denedim tamamen kaplamasi icin ama nafile bi boyutu varmi...
  • yüklenen patch leri beğenmezsek yada geri almak istersek patch leri nasıl silip telefonu eski haline getireceğiz?
  • arkadaşlar bu pacth verildimi bilmiyorum
    operatör adını siliyor.
    kendim denedim
    quote:

;W880 R8BA024
    ;?????? ???????? ?????????
    ;Delete operator's label
    ;(c) Sic
    +44140000
    129BCD4: 201C82F0D5FF021C 004A01E0BE220000
  • quote:

Orjinalden alıntı: levent_yavuz

yüklenen patch leri beğenmezsek yada geri almak istersek patch leri nasıl silip telefonu eski haline getireceğiz?

yazılım dosyalarını yeniden yükleyerek ilk alındığı hale getirilebilir.
  • Az önce acoustic yükledim ama seste bir değişme olmadı.
    Herhangibi bir modda seçemiyorum.
    Acaba telefonun farklı bir yerinden mi aktif etmem gerekiyor acoustic'i ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: frenze

Az önce acoustic yükledim ama seste bir değişme olmadı.
    Herhangibi bir modda seçemiyorum.
    Acaba telefonun farklı bir yerinden mi aktif etmem gerekiyor acoustic'i ?

aktif edilmesi gerekmiyor yanlış atmış olabilirsin imzamdaki setol kullanım konusunda detayları mevcut.
  • Dosyanın içinde DRC on ve drc of varmış.
    Ben tüm dosyayı inf klasörüne atıyormuşum. Yani 2 bass seçeneğinide kopyalıyormuşum.
    Soft Bass'ın içinden DRC on'u çıkardım inf dosyasına.
    Yükledim telefona. Ses yükseldi. Çok iyi oldu.
    Kamera programını bulamadım bir türlü. Konuları okumaktan kafam dağıldı iyice.
  • - bu telefon 4 gb hafıza kartını destekliyomuş.kullananlar da var. acaba kullananlar ne kadarını dolduruyo. kart telde kasma ortaya çıkarıyo mu?
    - bu telin kronik bi sorunu varmı (reset atma, tuşların çatlaması gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dominic3 -- 11 Mart 2009; 18:17:42 >
  • yokmu cevap :S
  • hacı istersen 16gb alabiliyorsan onu tak onuda doldurur ;) bu soru sürekli soruldugu için arkadaslar cevapplamamıs...

birde arkadaslar telefonunu ef81.le takaslamak isteyen olursa ben burdayım :)
  • KARDESIM EF 81 DEDIN HANGI TELEFON ANLAMADIM .W88O LEMI TAKAS EDERSIN PEK ANLAYAMADIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: gunesindostu

KARDESIM EF 81 DEDIN HANGI TELEFON ANLAMADIM .W88O LEMI TAKAS EDERSIN PEK ANLAYAMADIM

simens ef81... w880le akas eden olursa dedim ;) yoksa burası ikinci el ilanı degil...

birde elimde simens s75 ve 8310 var
  • Arkadaşlar W880 için java programlar(türkçe'den diğer dillere sözlük programı,bilimsel hesap makinesi vs.) ve oyunlar arıyorum.Acaba nerden bulabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: levent_yavuz

yüklenen patch leri beğenmezsek yada geri almak istersek patch leri nasıl silip telefonu eski haline getireceğiz?

aynı patchi bidaha yükleyeceksin seetoldan orda yes mi no mu diyor ona yes diyeceksin patch kalkar.
  • konu ölmüş..
  • http://*******share.com/files/210426137/Citybeat.thm.html

arkadaşlar bu tema flash mı? eğer evetse bu sizin bahsettiğiniz gibi bilgisayrdan telefonun sistemine girmek girip değiştirmek gerekmiyor. bu tema direk atılıp çalışıyor. eğer flas değilse nedir?

bu tarz temaları nerden bulurum? hareketli temalar yada tema menüsü değişik olan?
  • w880 için zil sesini bozmadan artıracak bir akustik tavsiye eder misiniz?
    telefonda ismini hatırlamadığım bir akustik var şu anda,ama zil sesini artırınca ses boğuluyor,patlak hoparlörden çıkıyormuş gibi geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.