Şimdi Ara

W880i Kullanıcıları .: Fan Club :. (77 Kişi) Flash Temalar Eklendi !!! (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.448
Cevap
1
Favori
101.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cid 53 setol warmı diğer yöntem daha zor çünkü??
    ses çok tizli
  • Bende aranıza katılayım bakalım..Şimdilik keşfetme çabası içerisindeyim.Bu forumu baya baya okumam lazım işim zor ;)
  • Arkadaşlar Cid 53'lerde hala ekrandan tarih görüntülemeyi kaldıramıyor muyuz? Bilenler yardımcı olursa çok sevinirim..
  • yardım eden yokmu yaw konu ölmüş
  • quote:

Orjinalden alıntı: jedaynayt

Arkadaşlar W880 için java programlar(türkçe'den diğer dillere sözlük programı,bilimsel hesap makinesi vs.) ve oyunlar arıyorum.Acaba nerden bulabilirim?

imzamda yazılım depomda mevcut.

themafıa

cıd 53 setol yok far maneger kullanmanız gerekli

SeniorDuke

kaldırabilirsiniz.cıd 53 far maneger programı ile yapabilirsiniz program imzamda yazılım depomda mevcut kullanımı k 790 konusunda mevcut.
  • Uygun Far manager programını kullanmayı biliyorum. Yükledim telefona acoustik ve cam driver attım. Fakat tarihi CİD 53 nasıl kaldırıyoruz onu bir türlü öğrenemedim..

Far Manager'da o işlemi nasıl yapabileceğimizi anlatırsanız yada kaynağa ulaşabileceğim bir adres verebilirseniz sevinirim.

Birde çok başarılı bir DisplayDriver arıyorum. Şarjı yemesi sorun değil ...
  • arkadaşlar bu sorudan sıkıldınız biliyorum ama kafam karişti ne yapayım :(((
    w880i nin 4gb hafiza karti desteklediğini yazmışsınız ama sony nın sitesinde 2gb ye kadar desteklediği yazıyor...

hafiza kartı almak istiyorum kararsiz kaldım karti alsam elimde kalmaz dimi
  • Arkadaslar benim tele flash thema atinca dil seceneklerinde sadece ingilizce ve türkce kaldi bunu nasil eski haline getirebilirim (tele format atamam atinca sim kilidi tekrar geliyo) tesekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: hazar1907

arkadaşlar bu sorudan sıkıldınız biliyorum ama kafam karişti ne yapayım :(((
    w880i nin 4gb hafiza karti desteklediğini yazmışsınız ama sony nın sitesinde 2gb ye kadar desteklediği yazıyor...

hafiza kartı almak istiyorum kararsiz kaldım karti alsam elimde kalmaz dimi

ben 4gb'ı sorunsuz kullanıyorum sevgili dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aethyrs -- 1 Nisan 2009; 23:23:49 >
  • Bende aranıza katıldım. Yaklaşık 8 ay 5310 kullandıktan sonra w880i aldım...

Şimdilik güzel gibi, ama bu tuşlara alışmak zaman alıcak.

En sevdiğim özelliği de istediğin programı arka planda çalışır hale getirebiliyorum. 5310 da en büyük eksiklik buydu...
  • W880i Turkcell Hatlı kullanıcılardan acil yardım istiyorum arkadaşlar.

Turkcell Wap ayarlarını Online İşlemler Bölümünden Telefon Modelimi Seçerek göndertip kurdum. Fakat bir türlü GPRS ile bağlanamıyorum. Aynı hattımla Nokia Marka cep telefonumla Wap bağlantı sorunu yaşamıyorum. Bir çok defa tüm gönderilen ayarları silip yeniden kurdum fakat sonuç yine aynı!!

Aramızda W880i ile Wap'a GPRS yöntemiyle sorunsuz bağlanan arkadaşlarımdan acilen yardım bekliyorum!!

Wap ayarları Turkcell tarafından yollanıp kurulumunu yaptıktan sonra ;

'' Bağlantı / Data iletişimi / Data Hesapları

Bağlantı / İnternet Ayarları / internet profilleri ve Java ayarları

Bağlantı / Akış seçenekleri ''

Sonrunsuz bağlantı sağlayan arkadaşlar bana ayarlarda yardımcı olabilirlerse çok sevinirim!!

• cid 53 olupta sifreleme patchi yapan oldumu arkadaslar. . . .
  • İNANILMAZ BİR TELEFON.
  • bende burdayım artık...yanlız bir sorum olacak oyun yukledık telefona java destekli oldugu ıcın javanın amblemı cıkıyor.Acaba bu sekilde iken köntör gidermi yada faturaya ek bir ücret yansırmı...tsk
  • hosgeldiniz arkadaslar ben w910i ye terfi olcam ama olamadim gitti := ))
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2e3a

http://*******share.com/files/210426137/Citybeat.thm.html

arkadaşlar bu tema flash mı? eğer evetse bu sizin bahsettiğiniz gibi bilgisayrdan telefonun sistemine girmek girip değiştirmek gerekmiyor. bu tema direk atılıp çalışıyor. eğer flas değilse nedir?

bu tarz temaları nerden bulurum? hareketli temalar yada tema menüsü değişik olan?

Bu temayi W910 da kullaniyordum, tema flash evet, fakat masaustunde flash sadece. Ilk konuda belirtilen islemler menulerin de flash olmasi icin yapiliyor.

Bu normal menu secenegi

Flash menuyu yapinca menu bu sekilde oluyo
    (aslinda bu temada olmuyo da daha rahat gorunmesi icin bu sekilde ornek verdim.
    http://www.zedge.net/themes/475745/slider-desktop-theme/#
    Burda guzel bi flash tema var. Nasil yapildigi da kullanicilarin profilinde var. Eger ilk mesajdakini begenmediyseniz, karisik geldiyse

FLASH MENU NASIL YUKLENIR
    NOT: BU islemi yapmadan once, masaustundeki kisayol tusuna dosya yoneticisinin kisayolunu ekleyin, bazi temalarda bazi islevler calismiyor, oyle olunca da temayi kullanamiyorsunuz, degistiremiyorsunuz da.

Putting Theme(.thm) 
    1. Put .thm file in your Theme folder of phone by normal way. No need telling how
    (Temayi normal bi sekilde telefona atin)

Putting Flash Menu (.swf)
    (Flash Menuyu Atma)

a. Starting A2 uploader
    (a. A2 uploader programini baslatma)

i. Download A2 uploader
    (1. programi indirin)

ii. Install "ggsetup-2.2.0.1" on pc (Will be done in a second)
    (2. "ggsetup-2.2.0.1" dosyasini yukleyin)

iii. Run A2uploader. (If fails to open check antivirus in extra portion. Error can be something like " You may not have appropriate permisson to access this item")
    (3. A2uploader programini calistirin. (Bazi antivirusler hata verebiliyor, onlar icin izin verin programa)

b. Connecting Phone
    (b.Telefonun baglanmasi)

i.Switch off your mobile (telefonu kapatin)
    ii. Start A2 uploader (A2 upladori baslatin)
    iii. Click on "File System Tool" (File system tool'a basin)
    iv. Press and hold C on phone (Telefonunuzda C tusuna basili tutun (sanirim siz 2 tusuna basili tutuyosunuz bu islem icin))
    v. Connect phone to usb port (Telefonun USB kablosunu takin)
    vi. It will take 15 sec approx for A2uploader to recognize phone. Let go of C when "Ready" is written. (A2 uploaderin telefonu tanimasi yaklasik 15sn surer. "Ready" yazisi cikinca C(siz 2) tusunu birakin)

c. Uploading Flash menu
    (c. Flash Menu Atilmasi)

i. The small window on right of A2uploader named Files will be showing phone's systrem folders (sag taraftaki kucuk bir pencerede telefonun sistem dosyalari yazilidir)
    ii. Goto tpa/preset/system/desktop/flash ("tpa/preset/system/desktop/flash" buraya gidin)
    iii. Drag drop the Flash Menu (swf) provided in my Comments Portion (temanin yainda indirdiginiz swf dosyalarini buraya atin)
    iv. Click on "Shutdown FS Manager" ("Shutdown FS Manager" butonuna basin)

d. Running Flash Menu
    (d. Flash menuyu calistirma)
    i. Take out battery. Reinsert it (Pilinizi cikartin ve tekrar takin)
    ii. Turn on Phone (Telefonu acin)
    iii. Set Theme (Temayi uygulayin)

(PS: Donot change flash menu (swf)'s name)
    (Not: Flash menulerin (swf dosyalarinin) isimlerini degistirmeyin

Oooops adli kisinin profilinden alinmistir, turkce cevirileri tarafimdan yapilmistir
    http://www.zedge.net/profile/Oooops/
    Burda bikac adimda gosterilmis nasil flash menu yuklenecegi

• arkadaşlar bu w880i var elimdi 2 aylık daha taksiti bitmedi full kutusuyla birlikte acaba ne eder fiyatı bi bilginiz varmıdır.
  • arkadaşlar merhaba;

w880i me hafıza kartı almayı düşünüyorum. Telefon özelliklerinde en fazla 2gb lik görünüyor. Ama bana 2 likte yetmez. 4 gblik kullanan arkadaşlar varsa birkaç sorum var. Sorunsuz bir şekilde kullanabiliyor musunuz? Herhangi bi yavaşlama, kasma yaşıyor musunuz? Bir de 8 gblik kullanan var mı onu da düşünebilirim.

Almayı düşündüğüm hafıza kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalurjist -- 4 Mayıs 2009; 22:57:15 >

• O 4 luk sandisk kullaniorum yavaslama yok 8 hakkinda bi bilgim yok. . .
  • peki 8gb lik hafıza kartı kullanan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.