Şimdi Ara

W880i Kullanıcıları .: Fan Club :. (77 Kişi) Flash Temalar Eklendi !!! (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.448
Cevap
1
Favori
101.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kapağı nasıl açılıyo bunun? Camın içine toz girmiş açıp temizlemek istiyorum ama bi türlü açamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • slm arkadaşlar benide ekleyin listeye;) bu arada benm w880i de bi sorun oldu bilisayara takınca örmüyo telefonu yeni donanım bulundu filan bile demiyor. telefonun cd sinide kaybettim telefonu bilisayara nasıl tanıta bilirim? lütfen acil yardım edin 1aydır uğraşıyorum ama yapamadım sonunda telefonculara ötürmek zoruda kalacağım herhalde :S sorunun nasıl çözülceğini bilen arkadaşlar warsa acil cwp bekliyorum tşkkrlr...
  • kardesim driver dosyasi var bende bi ara yolliyim sana pmden mailini at banaa bu forum varken sen git telefoncuya ayip p p
  • Arkadaşlar kusura bakmayın bütün konuyu okuyamadım.Nokia bölümünede açmıştım bir konu.Umre ziyareti için Arabistana gidiyorum telefon alacağım orada baya ucuz da.6500classic alacaktım ince kullanışlı olsun istiyorum(n72 kullanıyorum cebimde ağırlık taşımaktan bıktım artık)Dediğim gibi 6500 classic alacaktım ama kullananların yorumları pek iç açıcı değil çabuk bozuluyor fln dediler.Benim için önemli olan müzik,bide şarj olayı yani kaç gün gidiyor fln.Arkadaşlardan çok objektif yorumlar bekliyorum.Hatta kararsızlıktan 6300 almayı bile düşünüyorum.Görüşleriniz için şimdiden teşekkürler

Kamerası ,hoparlör kalitesi ,kasma fln oluyor mu aklıma geldikçe ekliyorum kusura bakmayın aklıma geldikçe ekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müşkilpesend -- 2 Haziran 2009; 14:54:31 >
  • Kasma yok,kamera 2 mp,hoparlör yeterli tatmin edici.
  • Arkadaşlar internetten indirdiğim oyunları 1-2 gün oynayabiliyorum.Sonrasında ilgili siteye bağlanmam için onay istiyor ve bende olmaz diyince dolaysıyla oyuna giremiyorum.Bunu aşmanın bir yolu var mı?
    Kanka msn diye bir program kurdum acaba w 880i de msn kullanabiliyormuyuz.İnternete girebiliyorum cepten ama msn e girmeye kalkınca bağlantı yok diyor.Yardımcı olursanız sevinicem..
  • ahh gitmiş bizim ekip geçmiş kendinden..
  • oyun olayına bir anlam veremedim bende de en az 20 tane oyun var hiç biri böyle bir hata vermedi. internette tekefon forumları var biraz araştırısan güzel oyunlar bulabilirsin
  • Telin tek eksikleri radyosunun ve kamerada flaşın olmaması telefonda olmassa olmazımdır radyo ve wolkman bi telefonda yok onun için bana T700i daha çekici geliyo
  • Beyler elimde Philips X800 var satarak veya takas ederek W880i Almayı düşünüyorum..

2.el olarak alt ve üst sınır rakamlar verebilir misiniz. Kazık yemeyelim sonra

Daha önce W810i kullanmıştım inanılmaz memnundum fakat denize girerken şortun cebinde unutunca birdaha kullanamadım.

Yardımcı olursanız bende grubunuza katılmak isterim.. :)
  • ses kalitesi w910i'yle kıyaslandığında nasıl?
    kulaklıkla dinledğinde mp3 çalar kalitesi var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: reis403

Beyler elimde Philips X800 var satarak veya takas ederek W880i Almayı düşünüyorum..

Daha önce W810i kullanmıştım inanılmaz memnundum fakat denize girerken şortun cebinde unutunca birdaha kullanamadım.

x800 sıkılan insanlar niye w880iye yöneliyo diye sormak istiyorum

• Setool ile şifreleme olayını başarılı bir şekilde tamamladım.

Akustik pek fark etmedi gibi. Ayrıca yükleme sonrası bir ayar mı yapmam gerekliydi?
  • Şu an bir de telefonum da hız düşüşü yaşadım. Neden acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: baydn26

quote:

Beyler elimde Philips X800 var satarak veya takas ederek W880i Almayı düşünüyorum..

Dediğim gibi önceden de w810i kullandım. Bir üst modeliyle ve 3G ile telefonuma geri dönüyorum.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: baydn26

quote:

Dediğim gibi önceden de w810i kullandım. Bir üst modeliyle ve 3G ile telefonuma geri dönüyorum.

bu telefonda af yok radyo yok w810i yi çok ararsın

• ilk mesaj oldukça iyi düzenlenmiş, tebrik etmek istedim..

en kısa sürede bende deneyeceğim, telefonu aldığımız gibi kullanıyoruz, artık harekete geçme vakti gelmiştir :) :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 4 Temmuz 2009; 17:25:04 >
  • Menü şifreleme gerçekten de çok başarılı oldu.
    Ancak dediğim gibi bir yavaşlama hasıl oldu. Nedendir acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

ilk mesaj oldukça iyi düzenlenmiş, tebrik etmek istedim..

en kısa sürede bende deneyeceğim, telefonu aldığımız gibi kullanıyoruz, artık harekete geçme vakti gelmiştir :) :P

evet kesinlikle, bunca zamandır bu tip şeyleri yapmaya çekiniyordum telefona birşey olur diye... O kadar güzel hazırlanmış ki herşey çok açık hemen akustiğimi ve fontumu değiştirdim. Şimdi flash temaları deneyeceğim. Teşekkürler.

• Yeni telefonum oldu sanki süper ya, teşekkürler tekrar. Ben telefonumu seviyorum açıkcası tamam eksikleri var ama bu kadar ince ve şık bir telefonda bunlar normal. Kullanılmayacak hale gelene kadar elimden çıkarmayı düşünmüyorum. IPhone alasımvar ama olsun 2.telefon veya yedek telefon yaparım.

P.S : Beni de kullanıcılar listesine eklerseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.