Şimdi Ara

W880i Kullanıcıları .: Fan Club :. (77 Kişi) Flash Temalar Eklendi !!! (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.448
Cevap
1
Favori
101.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaslar bnde bugun aldım telı hoparlörden az ses cıkıyo gıbı ve sarja takınca yabancı pil uyarısı verıyo bu konuda bı bılgısı oln varmı bu arada pıl orjınaldır
  • arkadaşlar bu telefonu 0 nerden alabiliriz??
    araştırıyorum bir türlü bulamadım.

bu arada garantili, temiz satmak isteyen oursa alabilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamingmaster

arkadaşlar bu telefonu 0 nerden alabiliriz??
    araştırıyorum bir türlü bulamadım.

bu arada garantili, temiz satmak isteyen oursa alabilirim...

http://urun.gittigidiyor.com/3G-LI-SIFIRRRR-SONY-ERICSSON-W880i_W0QQidZZ24284205

19 saatin var

• bu telefon bence o kadar etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn
    bu telefon bence o kadar etmez.

bencede etmez
    1.5 yıl önce W880i en son 190 TL den teknosada kapış kapış satılmıştı adam gittgidiyorda 265 TL yazmış bide :)

Naite alın

W880 ın turuncu rengine hayranım hala
  • bence de o kadar etmez
  • arkadaşlar bende w880i almayı düşünüyorum. hatta dün almak üzereydim son anda satıcı yan çizdi:)
    öğrenmek istediğim kamerası. bazı arkadaşlar kötü olduğunu orta kalite olduğunu söylemiş.
    benim için önemli olan bir kağıdı çekip resmi bilgisayara attığımda okunabilmesiki 2mp kamerada bu özellik ziyadesiyle vardır tahminim.
    bunun dışında arabanın ses sistemine bağlayacağım. çıkışının iyi olup olmadığı. zamanında w800 ü bağlamıştım gayet memnun kalmıştım.
    birkaç gündür araştırıyorum bir tane w880iye daha teklif verdim bakalım nolcak:)
    w serisi alacağım kesin ancak w810i w880i w890i w910i ye bakıyorum arasında karar veremiyorum. kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aoe_
    arkadaşlar bende w880i almayı düşünüyorum. hatta dün almak üzereydim son anda satıcı yan çizdi:)
    öğrenmek istediğim kamerası. bazı arkadaşlar kötü olduğunu orta kalite olduğunu söylemiş.
    benim için önemli olan bir kağıdı çekip resmi bilgisayara attığımda okunabilmesiki 2mp kamerada bu özellik ziyadesiyle vardır tahminim.
    bunun dışında arabanın ses sistemine bağlayacağım. çıkışının iyi olup olmadığı. zamanında w800 ü bağlamıştım gayet memnun kalmıştım.
    birkaç gündür araştırıyorum bir tane w880iye daha teklif verdim bakalım nolcak:)
    w serisi alacağım kesin ancak w810i w880i w890i w910i ye bakıyorum arasında karar veremiyorum. kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

W880 in hoparlör sesi çok tiz ve kısık ince olmasından kaybedior sanırım Aynı şekilde W910,W890 da öyle
    ama kulaklık sesi gayet iyi ve ayrı bi acustic denemeleriyle tüm telefonlar mükemmel oluyor.

W880 2 mp ve otofokus olmadığı için yakın plan çekimlerde aşırı bulanıklaşır ve okunamaz hale gelebilir.

Sana şöyle söyleyeyim Walkman telefon adında öyle K750 ye W ikonu koy alsana walkman phone :)Bunun gibi bişi.

C510 Walkman olmamasına karşın W910,w890,W880 vs hepsini ezebilecek bir model.
    Kulaklık çıkışları tüm telefonların aynıdır aynı acusticle zaten :)

• quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

Orijinalden alıntı: aoe_
    arkadaşlar bende w880i almayı düşünüyorum. hatta dün almak üzereydim son anda satıcı yan çizdi:)

W880 in hoparlör sesi çok tiz ve kısık ince olmasından kaybedior sanırım Aynı şekilde W910,W890 da öyle
    ama kulaklık sesi gayet iyi ve ayrı bi acustic denemeleriyle tüm telefonlar mükemmel oluyor.

W880 2 mp ve otofokus olmadığı için yakın plan çekimlerde aşırı bulanıklaşır ve okunamaz hale gelebilir.

Sana şöyle söyleyeyim Walkman telefon adında öyle K750 ye W ikonu koy alsana walkman phone :)Bunun gibi bişi.

C510 Walkman olmamasına karşın W910,w890,W880 vs hepsini ezebilecek bir model.
    Kulaklık çıkışları tüm telefonların aynıdır aynı acusticle zaten :)

öncelikle hızlı cevap ve ilginiz için teşekkür ederim.
    zamanında k700i kullanmıştım. mp3 sesi dışarı çok iyiydi ama kulaklığı kötüydü.
    sonradan hep sony almak istedim ama kısmet olmadı bu sefer kafaya taktım alcam:)
    kameranın çok ahım şahım olmasına gerek yok bnm için. yani bi k750deki kaliteye ihtiyaç duymuyorum. kağıdın resmini çektiğimde üzerindekiler okuyabilmem yeterli.
    ünideyim ve profların odasındaki soruları fotokopi yada başında durup yazma gibi bi şansım olmadığından kameralı bişi arıyodum.
    w seçmem özellikle w880iyi seçmem hem tasarımın iyi olması hemde walkman özellikleri tuşları vs olması.
    arabamda mp3 fm transmitter kullanıyordum bozuldu. eğer telefonu alırsam müzik dinlerken onu kullanmayı düşünüyorum.
    w serisinde alınacak en güzel telefon 880 galiba. 910 hakkındada çok şikayet duymuştum.

• arkadaşlar telefonu aldım ancak konuşma esnasında karşı taraf sesimin çok az geldiğini söylüyor. acuosticten olabilirmi? yada böyle bir problem yaşayan vvarmı?
  • Valla bende bu telefonu 2 seneye yakındır kullanıyorum ve çok memnunum. Yalnız fakettim de çok güzel ve yararlı bilgiler var konuda. Hazırlayan arkadaşın eline sağlık
  • Bu arad bi sorum olacak; bu telefonun hoparlöründen memnun olan arkadaş var mı? Birincisi sesi kısık ikincisi son ses verdiğimde cızırtı başlıyor. Sony Ericsson un 3 ayrı walkman serisini kullandım ama durumlar hep kötüydü hoparlör konusunda. Sedece arkadaşımdaki w810 biraz iyiydi. Yine telefon alacak olsam Sony Ericssondan şaşmam ama hoparlörü bu sefer çok iyi olmalı. Kulaklıktan müzik dinlemekten başka bi işe yaramıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenism

Bu arad bi sorum olacak; bu telefonun hoparlöründen memnun olan arkadaş var mı? Birincisi sesi kısık ikincisi son ses verdiğimde cızırtı başlıyor. Sony Ericsson un 3 ayrı walkman serisini kullandım ama durumlar hep kötüydü hoparlör konusunda. Sedece arkadaşımdaki w810 biraz iyiydi. Yine telefon alacak olsam Sony Ericssondan şaşmam ama hoparlörü bu sefer çok iyi olmalı. Kulaklıktan müzik dinlemekten başka bi işe yaramıyorlar

hoparlör dediğiniz gibi. bir aralar w800 dede aynısını yaşamıştım ancak w880 hoparlörde gerçekten zayıf.
    ben ses sistemine falan bağlamak için aldım yani maksat kulaklıktı. ancak kulaklıktanda tam istediğimi alamadım. şu peter beyin acousticinden sonra ne olacak bakalım. şimdilik yükleme aşamasından önce iyice araştırıyorum.
    benim soracağım dün kasa aldım telefona. ön kapak tamam ancak telefonun arka kasasını bir türlü sökemedim. ekranı öyle bir yere yerleştirmişlerki çıkaramıyorum.
    datalar kağıt gibi yapışmış bütün halinde gelmiyo. eğilip bükülünce vazgeçtim.
    hiç kasa değiştiren yada değiştirmeye çalışan varmı?

• ARKADAŞLAR YATIN KALKIN HALİNİZE ŞÜKREDİN BENİM W880İ NİN SESİ HİÇ ÇIKMIYOR VE BU KONUDA BİLGİSİ OLAN BİR ARKADAŞTAN YARDIM BEKLİYORUM DIŞARIYA HİÇBİR ŞEKİLDE ZİL SESİ VERMİYOR TELEFON TAMİRCİLERİ TELEFONU MINDAR EDECEĞİ İÇİN AÇIKCASI GÜVENİP VERMEDİM Bİ ÇOK ARKADAŞIM ÇALIŞAN TELEFONLARI KIYTIRIK SEBEPLERDEN DOLAYI SIRF DANIŞMAK İÇİN GİTTİKLERİ TAMİRCİLERDE MEFTA OLMUŞTUR.
    TAVSİYE EDECEĞİNİZ Bİ YAZILIM VEYA PROGRAM VEYA BAŞKA YÖNTEM VARMIDIR

CİHAZDA MEVCUT OLAN
    GEÇERLİ YAZILIM SÜRÜMÜ:
    CXC1250640
    R8BA024
    071010
  • quote:

Orijinalden alıntı: karizma23

ARKADAŞLAR YATIN KALKIN HALİNİZE ŞÜKREDİN BENİM W880İ NİN SESİ HİÇ ÇIKMIYOR VE BU KONUDA BİLGİSİ OLAN BİR ARKADAŞTAN YARDIM BEKLİYORUM DIŞARIYA HİÇBİR ŞEKİLDE ZİL SESİ VERMİYOR TELEFON TAMİRCİLERİ TELEFONU MINDAR EDECEĞİ İÇİN AÇIKCASI GÜVENİP VERMEDİM Bİ ÇOK ARKADAŞIM ÇALIŞAN TELEFONLARI KIYTIRIK SEBEPLERDEN DOLAYI SIRF DANIŞMAK İÇİN GİTTİKLERİ TAMİRCİLERDE MEFTA OLMUŞTUR.

CİHAZDA MEVCUT OLAN
    GEÇERLİ YAZILIM SÜRÜMÜ:
    CXC1250640
    R8BA024
    071010

tek söyleyeceğim eğer garantisi varsa garantiye verin,benimki önce aşırı yavaşladı sonra açılmamaya başladı en son komple kapandı hemen gönderdim garantiye yapılıyor şu an inşallah halledemezlerde bi üst modelini gönderirler

• Sorunun bence yazılımsal bir nedenden dolayı değil hoparlörleri bozulmuş olabilir kulaklıktan ses alabiliyormusun acaba

Eğer yazılımsal olduğunu düşünüyorsan sony ericsson update yazılımını kullanarak telefonun yazılımını baştan yüklüyebilirsin eğer sorun düzelmiyorsa dediğim gibi donanımsal bir sorun var demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowan

quote:

Orijinalden alıntı: karizma23

ARKADAŞLAR YATIN KALKIN HALİNİZE ŞÜKREDİN BENİM W880İ NİN SESİ HİÇ ÇIKMIYOR VE BU KONUDA BİLGİSİ OLAN BİR ARKADAŞTAN YARDIM BEKLİYORUM DIŞARIYA HİÇBİR ŞEKİLDE ZİL SESİ VERMİYOR TELEFON TAMİRCİLERİ TELEFONU MINDAR EDECEĞİ İÇİN AÇIKCASI GÜVENİP VERMEDİM Bİ ÇOK ARKADAŞIM ÇALIŞAN TELEFONLARI KIYTIRIK SEBEPLERDEN DOLAYI SIRF DANIŞMAK İÇİN GİTTİKLERİ TAMİRCİLERDE MEFTA OLMUŞTUR.

CİHAZDA MEVCUT OLAN
    GEÇERLİ YAZILIM SÜRÜMÜ:
    CXC1250640
    R8BA024
    071010

tek söyleyeceğim eğer garantisi varsa garantiye verin,benimki önce aşırı yavaşladı sonra açılmamaya başladı en son komple kapandı hemen gönderdim garantiye yapılıyor şu an inşallah halledemezlerde bi üst modelini gönderirler

malesef garantisi yok :( cihaz daha öncede tamir görmüş.

• benimkinde ses karşıya az gidiyor. nasıl yapsak?
    bir de turuncu siyah sıfır kapak nerden buluruz acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamingmaster

benimkinde ses karşıya az gidiyor. nasıl yapsak?
    bir de turuncu siyah sıfır kapak nerden buluruz acaba

benimkindede ses karşıya az gidiyor. kulaklıkla normal ancak mikrofonda az gidiyor nedense.
    kulaklıkla konuşunca iyi. ama mikrofonda neden öyle bilmiyorum.
    mikrofon sipariş ettirdim bir tanıdığıma bir deniyeceğim bakalım düzelecekmi. düzelmezse bluetooth kulaklık düşünüyorum.
    bu arada bluetooth kulaklık kullanan varmı hiç müzik dinlemek için?
    kapak için gitti gidiyor ve sahibindene bakabilirsiniz.
    w880 diye aratın. w880i diye aratınca çıkmıyor maalesef.
  • Arkadaşlar, w880 var bende de.Ancak t700 ile değiştirmek istiyorum.Nasıl bozabilirim ??
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.