iyi günler arkadaşlar telime faruk ustanın ekteki cid 52 atım ama tel açılıyor sim aktif değil hatası veriyor. sorun nedir acaba.
arkadaslar acil yardım.
quote:
Orijinalden alıntı: suatbirsen iyi günler arkadaşlar telime faruk ustanın ekteki cid 52 atım ama tel açılıyor sim aktif değil hatası veriyor. sorun nedir acaba.
telefonun sim kilitli olabilir eğer sonradan olduysa donanımda sorun vardır...
İlk başta sonyericssonUpdateService programında yazılım yükle.en yeni yazılım bulursa ve yüklenmezse SeToolLite da MAIN-FS-CUSTOM at. dosya ve anlatımları veremeyecem.google ya yaz sürüsüne (W880-DB2020)
w880 bd2020 dıye aratıcaz dımı usta.
ıyı aksamlar arkadaslar bır arkadasımdan w880i aldım tel hakkınde bıraz yorumlar okuduktan sonra acoustic atmaya karar verdim ve ses cok kotu cıkmaya ve karsı taraf sesınızı duymamaya basladı. cok kısık bır ses sonra telde yuklu olan cid 52 ve r8ba024 versiyon vardı bende aynı versiyonu tekrar kurdum ama faruk ustanın ımzası altında kaynaktan aldım dosyaları. sımdıde sım aktıf dgl dıye hata verıyor sabahtan berı ugrastım bı dunya sıte gezdım ama cozum bulamadım bazı arkadaslar sım kılıtı dıye bır sey var demısler onuda yaptım yok Allah rızası ıcın bı yarım edın sımdıden butun arkadaslara tesekkur edıyorum.
benim telefon acilmiyor bilgisayar tanimiyor nasil kurtara bilirim telefonu
MErhaba arkadaşlar telefonum w880 i açıyorum ekran yanıyor görüntü gelmiyor sadedce ışık geliyor aramalara cevap vermiyor hiç bir özellik kullanılmıyor acaba çözümünü bilen varmı garanti biteli 1 ay olmuş ne yapmalıyım ????
quote:
Orijinalden alıntı: irmscher
MErhaba arkadaşlar telefonum w880 i açıyorum ekran yanıyor görüntü gelmiyor sadedce ışık geliyor aramalara cevap vermiyor hiç bir özellik kullanılmıyor acaba çözümünü bilen varmı garanti biteli 1 ay olmuş ne yapmalıyım ????
data kablon varsa yazılım atmayı dene kardeş
kendi yanında gelen pc ye usb ile baglanan kablo var ondan mı bahsediyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: irmscher kendi yanında gelen pc ye usb ile baglanan kablo var ondan mı bahsediyorsun
arkadaşlar olmadı ekranı görmeden tel i kullana biliyorum müzik falan çalıyor ama siyah ekran var ışık geliyor ama görüntü yok başka bir öneriniz varmı acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: irmscher arkadaşlar olmadı ekranı görmeden tel i kullana biliyorum müzik falan çalıyor ama siyah ekran var ışık geliyor ama görüntü yok başka bir öneriniz varmı acaba ?
Donanımsal bir problem ekran arızalanmış
Peki ben nerden ekran bulabilirim yada hangi teknik servis e gidiyim izmirdeyim tavsiyeniz varmı acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: irmscher Peki ben nerden ekran bulabilirim yada hangi teknik servis e gidiyim izmirdeyim tavsiyeniz varmı acaba ?
Asya Telekom diyecem ama izmirde kapanmış
sen normal telefon parça satan dükkanları gez
benim telefon acilmiyor bilgisayar tanimiyor nasil kurtara bilirim telefonu lutfen yardim edin
arkadaşlar pitch black var bende zamanla cızılmeler oldu kapakta.Orijinal gri renkli kapak almak istiyorum nerden bulabilirim?
selam benim w880 mikrofonu sesi az alıyor bagırmam gerekiyor eskiden boyle bi sorun yoktu.Acusticden veya baska bi ayarlarıyla oynadıgımdan olabilir mi?
deathofangel ;
arkadaşlar pitch black var bende zamanla cızılmeler oldu kapakta.Orijinal gri renkli kapak almak istiyorum nerden bulabilirim?
____
telefoncularda oluyor ama istersen gittigidiyordada var ;)
telefoncularda olanlar orjinal değil daha sonra onlarda da soyulmalar olabilir..
quote:
Orijinalden alıntı: pislick67
deathofangel ;
____
telefoncularda oluyor ama istersen gittigidiyordada var ;)
evet haklısın bazıları öyle ama bizim burda var orjinal ayrıca , gittigidiyordada vardı orjinal yanlış hatırlamıyorsam ;)