Şimdi Ara

W880i Kullanıcıları .: Fan Club :. (77 Kişi) Flash Temalar Eklendi !!! (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.448
Cevap
1
Favori
101.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hardlight

bende de w880i vardı 200 tl ye teknosadan almıştım geçen pazar akşamı yatarken kapattım ve sabah açılmadı ne ettiysem açılmıyor,sadece c tuşunun çıvarında ışık yanıp sönüyor,nedir sorunu ve ne yapmalıyım lütfen yardım edin

ver servise, bekle bir ay , gelsin t700
  • Benim telefon hiç sorun çıkarmadı aldığımdan beri maşallahı var
  • 1.5 yil oldu bazen kendi kendine kapaniyo bazen uyuz sarj kulaklik soketi tutukluk yapiyor ama icini actigim icin servise veremiyorum
    yine de cok seviyorum tipine hastayim. hayatinda hic bir telefonu 5 aydan daha uzun kullanmamistim
  • Bugün yeni t770 ü aldım
  • selamın aleyküm arkadaşlar w880i var ama kamera açamıyorum ''bir başka uygulama çalışıyor uyg kapatın ve kamerayı çalıştırın'' die uyarı veriyor ama sorunu bulamıyorum yardımcı olurmusunuz?
  • Hayırlı bayramlar arkadaşlar..

w880i min ekran görüntüsü gitti ve gelmedi. Bütün fonksiyonları çalışıyor,ekran ışıkları dahil ama görüntü yok :(
    yazılımsal olabilir mi? ve nasıl halledeceğim=?
  • Arkadaşlar herkesin sorunu varmış yaw

benimde 1 sene felan oldu alalı telefonumu acayip memnunum ama sorun çıkartmaya başladı.    Kulaklık, sarj girişinde hep temazsızlık var     kabloyu bir kaç süre oynatmam gerekiyor bazen tutmuyor bile, şarj olmuyor. Bide telefonu yere düşürdüm benim sesim karşıya gitmiyor ama onun sesi geliyor yani speaker bozuldu bu benim hatam mı yoksa onu değiştirirlermi?
    *Gerçi ilk sorun garanti kapsamına girer kesinde.. inş. yerinisi ile değiştirirler başka model.
    *

Servise göndermem için, adres felan nereye göndericem arkadaşlar??    
  • arkadaşlar ekran sorunumu çözmek için ekran driveri lazım... yardımcı olacak?
  • genpaya göndermeniz lazım

benimde spekarda sorun vardı değişim olacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: raix

Hayırlı bayramlar arkadaşlar..

w880i min ekran görüntüsü gitti ve gelmedi. Bütün fonksiyonları çalışıyor,ekran ışıkları dahil ama görüntü yok :(
    yazılımsal olabilir mi? ve nasıl halledeceğim=?

donanimsal. aynı sorunu bende yaşadım. telefon şuan çöpte.
  • Kaç defa aynı sorunu yaşarsak garantide değiştirme kararı çıkıyor?

Mesela benim aynı problemden 2. vrişim garatiye şarj problemi ve kapanma problemi yüzünden.
    Aldım aynı sorun hala devam ediyor. Şimdide kamerası çekim yapmıyor. Verdim tekrar garantiye.

Kaçıncıda değişim yaparlar?
  • arkadaşlar bende yaklaşık 14 ay önce teknosadan almış olduğum w880 imi kulaklık soketindeki temassızlık nedeniyle servise gönderdim.sizde oluştumu bilmiyorum zamanla tuşlar ve kapak kenarlarında silinmeler mevcut bende ve sarj süresinde de azalma oldu tahmini 1-1,5 gün gidiyor.umarım kapak yenilenmiş olarak gelir servisten
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeniorDuke

Kaç defa aynı sorunu yaşarsak garantide değiştirme kararı çıkıyor?

Mesela benim aynı problemden 2. vrişim garatiye şarj problemi ve kapanma problemi yüzünden.
    Aldım aynı sorun hala devam ediyor. Şimdide kamerası çekim yapmıyor. Verdim tekrar garantiye.

Kaçıncıda değişim yaparlar?

Aynı sorundan 3 kez servise gittiğinde veya 30 iş gününü geçtiğinde değişim yapıyorlar.
  • yani benim 1 servise gidişi o zaman değiştirmezler demek! zaten telefon sürekli sorun cıkarıyor eninde sonunda değiştirrler arkadaslar kafanıza takmayın
  • W880i bildiğim kadarıyla artık stock'larda yok.

Ben 2. defa aynı problemden gönderdim 17 Aralık'ta Genpa'nın sitesinde teknik servis bölümünde takip numarası ile sorguladığım halde ürün görünmüyor. Bir önce gönderdiğimde 4 gün içinde sorgulama ekranında ürünün durumunu görebiliyordum ? ? ?

Diyelim ki tamir süresi 30günü aştı ve değişim kararı çıktı. Stoklarda olmayan bir telefonu (w880i yani) veremiyoruz efendim dediklerinde neyle değişim yapacaklarına kim karar veriyor?

Ayrıca benim; yok kardeşim ben anlamam iletin genpa'ya w880i sattığı başka bir firmadan illaki bulsun ben w880i istiyorum deme hakkım var mı?

Çünkü indirim zamanında 200tl verip aldım gayette memnunum aletten yerine 6300 Nokia falan kullanmak istemiyorum. İllaki bu aleti istiyorum!
    Böyle bulun mutlaka deme gibi bir hakka sahip miyim merak ettim?

• Arkadaşlar merhaba benim gül gibi w880i telefonum sıvı temasından anakartı yandı grafik chip cürüdü resmen telin herseyi calısıor fakat ekrana görüntü basmıyor bi ihtimal garanti yer diye gönderdim fakat garanti dısına attılar telimi telimi yaklasık 5 aydır kullanmıyorum ama telefonum rüyalarıma girer oldu sorum şu bunun sadece anakartını temin edebilirmiyim eger edebilirsem asagı yukarı ne kadar tutar.sevgiler saygılar
  • servisten gelen telefonum artık cid53 setoll devri kapandı sıra far manager da...
  • Benim de 1.5 yıl oldu alalı hala kullanıyorum. Bu başlığın ilk kullanıcılarındanım. Telefondan çıldırırcasına memnunum Şimdilik bir sorunum yok telefondan hala tertemiz çiziksiz
  • cam driver sorunum cam diriver i yükledikden sonra acıyorum kamerayı bu uyarı çıkıyor "bir başka uygulama çalışıyor uygulamayı kapatın ve kamerayı calıstırın " bu sorunu nasıl çözerim yardım ederseniz sevinirim
  • merhaba

ben bu setool gg falan herşeyi yükledim font yapmak istedim 1.sayfadaki fontu indirmeye çalıştım ama rapideshareden indiremedim aca bu dosyayı elinde bulunduran arkadaşlar bunu başka 4shared gibi basit bir siteye yükleye bilirmi yada varsa linkini atabilirmi teşekkürler

bide şimdi öğrendim bnm tlfn cid53 onu 52 yapamazmıyım :??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzzmedmexzzz -- 3 Şubat 2010; 19:21:29 >
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.