Şimdi Ara

<<--W900i ANA TOPiGi-->> (W900 hakkında herşey) (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.765
Cevap
1
Favori
125.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: KENSHIN

quote:

Orjinalden alıntı: demong
    iyide refurbished derken o ne oluyo??

refurbished ucuz olan fakat içerisinde hata çıkma oranı yüksek olan mallara deniyor.Mesela benim ilk aldığım sony ericcson w900i 1 hafta dolmadan arıza yaptı.Ben gönderdim paramı geri aldım.Üretici firma bu telefonu alıyor yapıyor ve öyle satıyor.Öyle kutuyla değil.İşte bu mal refurbished mal oluyor

haaaa kardeş sağol ozaman yaa iyi aydınlattın beni :) aslında 500 ytl falan civarındaysa fiyat iyi ama diyosunki bozulma riski fazla falan... neyse yaa 2. el de olsa olurda artık bi alıym şu telefonu yaa, 3 ay da zorluycak gibi beni:)

• Refurbished arkadaşın dediğin gibi arıza sebebiyle geri dönen malların arızasının giderilerek tekrar piyasaya sürülmesidir ama bence "arıza riski taşıyan" demek biraz ağır kaçar; bütün mallar ne risk taşıyorsa o da o riski taşır, sonuçta arızası parça değişimiyle giderilmiş
  • çok sağolun beyler ozaman ben bide şu refurbished davasına bakiyim biraz
  • Arkadaşlar bu telefon bazı yerlede 1000 Ytl nin üstünde...
    Piyasada az olduğu için mi bu kadar fiyat koyuyorlar...
  • Sanırım 3-4 parti maldan sonra Türkiye'ye girişi durmuştu zamanında, elde kalanları da çıkış fiyatına yaslıyolar aman dikkat
  • quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

Yav ne satması abi aşkolsun Fotoğraf bölümünü fethettim gidip Yavaş yavaş takılırım yine aranıza kabul ederseniz Ya o diil de sen sınavı vs naptın hocam çok zaman oldu konuşmayalı be

Bu arada W900i şarj\data girişi yine yalanlarda, SE herşeyi süper yapsa da bi şunu beceremedi hala

gel tabi nerde eski topraklar bee

ohoo abi sende tamamen unutmussun biizi be 9 eylul iktisattayım ben

way way way plutos ve gökhan'ın karşılıklı konuşmalarınıda mı görecektik yaw sende gittin bu topicten bayadır gökhan yapma şimdi

• burda yani samsunda elinde kalıpta satamayanlar bile var,750 lira istiyorlar kvk garantili sıfır w900i'lere
  • quote:

Orjinalden alıntı: maestro_34

quote:

quote:

Yav ne satması abi aşkolsun Fotoğraf bölümünü fethettim gidip Yavaş yavaş takılırım yine aranıza kabul ederseniz Ya o diil de sen sınavı vs naptın hocam çok zaman oldu konuşmayalı be

Bu arada W900i şarj\data girişi yine yalanlarda, SE herşeyi süper yapsa da bi şunu beceremedi hala

gel tabi nerde eski topraklar bee

ohoo abi sende tamamen unutmussun biizi be 9 eylul iktisattayım ben

way way way plutos ve gökhan'ın karşılıklı konuşmalarınıda mı görecektik yaw sende gittin bu topicten bayadır gökhan yapma şimdi

yaf zaman geliyo topiğin ilk mjlarına filan bakıyorum öyle demehem sen sanki cok burdasın ya

ayrıca ben w900ümü osledm onun heyecanı cok farklıydı yaa

• beyler ben internet sitesinde baktımda 680 YTL ye inmiş W900i nin 0 fiyatı baya iyi sanırım yaaa, bu gidişle 0 almayı düşüncem gibi ama bakalım bakalım

burayı tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demong -- 26 Haziran 2007; 0:24:09 >
  • valla harika fiyat bir kez dahamı alsam acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katibim -- 26 Haziran 2007; 3:00:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: demong

beyler ben internet sitesinde baktımda 680 YTL ye inmiş W900i nin 0 fiyatı baya iyi sanırım yaaa, bu gidişle 0 almayı düşüncem gibi ama bakalım bakalım

burayı tıklayın

alırsın bence çokta memnun kalırsın kimsenin elinde olmayan bir cihaz kullanmak ayrı bir zevk veriyor insana 7 aydır kullanıyorum daha kimsede görmediğim gibi(canlı olarak) çoğu telefoncu bu cihazı bilmiyor bile adama diyorum ki w900i ne kadar daha çıkmadı diyor başka birininde cevap bu öle bi tel üretilmedi

• quote:

Orjinalden alıntı: Dreamboy

burda yani samsunda elinde kalıpta satamayanlar bile var,750 lira istiyorlar kvk garantili sıfır w900i'lere

Dostum ben sana parayı havale ediyim sen biraz pazarlık yap 700'e al o teli bana

Bende yakınında oturuyorum...Tokatta bizim burada yok...
    Üstüke arkadaşımızın dediği gibi çoğu w900i yi bilmiyor
  • eeee... Topicler mi karıştı?

W900i - P990i
  • quote:

Döndüm beyler ama foruma küskünüm bi nedenden...Sormayın anliyan anlar..

w900'de optik zoom özelliği yok ayrıca cmos sensör kullanıyo arkadaşın ne demek istediğini anlamadım şahsen çünkü sensör ve mercek mekanizması apayrı şeyler... Heralde optik\dijital zoom olayını karıştırdı bi şekilde.. Belki N93'te ccd kullanılcak onu demek istemiş zaten optik zoom mevcut olcak alette..
    quote:

Orjinalden alıntı: Endyru

Arkadaşlar, bu telefonun tam incelemesi yokmu yahu bu sitede.. Yani birebir inceleme. Üyenin telefonu eline alıp yaptığı inceleme yani (: Ben bulamadımda..

Ayrıca bir arkadaşmız

Piyasada sensörü ccd olan çok az tel var hatırladııma göre nokia ve çok pahalı ayrıca biliosunuz ki ccd sensör gerçek görüntü verio yani zoom yapınca içindeki merceklerde ileri geri oynuyo

Demiş. Yani optik zoom var telefonda? Bu kamera özellğini açabilirmisiniz ? Bende almayı düşünüyorumda, fakat E-Bay dan... Mqlum TR fiyatları coşuk.. Bir sorun çıkmaz değilmi,hat uyumsuzluğu falan.. ?

şşş ne iş læ pluto

• İşin gücün yok bu saatte nick değiştirip kendini mi eğliyosun Gözler pörtledi benim de photoshop falan uğraşmaktan

EDIT: Yok la benim çok eski post değil mi o Nerden çıkardın ya
    quote:

quote:

Döndüm beyler ama foruma küskünüm bi nedenden...Sormayın anliyan anlar..

w900'de optik zoom özelliği yok ayrıca cmos sensör kullanıyo arkadaşın ne demek istediğini anlamadım şahsen çünkü sensör ve mercek mekanizması apayrı şeyler... Heralde optik\dijital zoom olayını karıştırdı bi şekilde.. Belki N93'te ccd kullanılcak onu demek istemiş zaten optik zoom mevcut olcak alette..
    quote:

Orjinalden alıntı: Endyru

Arkadaşlar, bu telefonun tam incelemesi yokmu yahu bu sitede.. Yani birebir inceleme. Üyenin telefonu eline alıp yaptığı inceleme yani (: Ben bulamadımda..

Ayrıca bir arkadaşmız

Piyasada sensörü ccd olan çok az tel var hatırladııma göre nokia ve çok pahalı ayrıca biliosunuz ki ccd sensör gerçek görüntü verio yani zoom yapınca içindeki merceklerde ileri geri oynuyo

Demiş. Yani optik zoom var telefonda? Bu kamera özellğini açabilirmisiniz ? Bende almayı düşünüyorumda, fakat E-Bay dan... Mqlum TR fiyatları coşuk.. Bir sorun çıkmaz değilmi,hat uyumsuzluğu falan.. ?

şşş ne iş læ pluto

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 28 Haziran 2007; 5:40:26 >

• up
  • ya beyler elinde güzel oyunu olan warsa linkini werebilirmisinizz??telefona ayıp oluo yani dandiqdundik oyunlar waar.önceki sayfalarda da linklerin çoğu çalışmıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ikista

quote:

Orjinalden alıntı: KENSHIN

quote:

Orjinalden alıntı: ikista

W900'ün Kart desteği kaç gb ?

Bikaç yere baktım bazılarında 2 bazılarında 4 yazıyor. 4gb alsam problem yaşarmıyım?

Memory stick pro duo olduğundan 4 gb ye kadar destekliyor gönül rahatlığı ile alabilirsin

Bu konunun ilk sayfasında 2gb yazıyo bikaçyerde de görmüştüm. o yüzden arada kaldım. ama destekliyorsa sorun yok. saol

Ozamanlar 4gbduo kart yoktu ztn..

• quote:

Orjinalden alıntı: med_cezir197

beyler sizce yeni çıkan w lar w900 dan güzelmi

abi imzanı cidden böcek sandım yaaa
  • ya arkadaşlar bne bu teli istiyooooooooommmmmmmm ama çok pahallı bide internet üzerinden alınca kargo parası falan iş uzamıyo mu yani sadece 680 küsür para mı veriyoz başka bişey yok mu???? bide internetten de olsa daha düşer mi bu tel???
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.