Şimdi Ara

<<--W900i ANA TOPiGi-->> (W900 hakkında herşey) (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.765
Cevap
1
Favori
125.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha düşceeni sanmıyorum dostum bende 1 ay içinde alcam kendime bitane ama 2. el alcam tabi artık 0. ını almaya gerek görmüyorum, daha ne teller çıkıcak piyasaya gözün kayar falan, şu an dediğin gibi 680 ytl fiyatı belki 650 ye iner falan ama daha düşmez emin ol
  • W900İ DE STEREO GENİŞLETME ÖZELLİĞİ VARMI?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Devon Sawa

W900İ DE STEREO GENİŞLETME ÖZELLİĞİ VARMI?

Yok
  • quote:

ne işe yarıyorki sesi dağıtım yankılatmaktan başka
  • Merhaba arkadaşlar, ikinci elde olsa bir w900 buldum ve aranıza katıldım.Harika bir telefon,aynen burda anlattığınız gibi.Kılıç sesi yokmu millet bayılıyor :) sessiz ortamda bir hareket ve herkes size bakıyor.1 gb kartta aldım baya bir program yüklemem lazım :).Fotoğraf ve video olarakta beklentilerimin üstünde çıktı.Yalnız w900 cüler olarak formda pek bir gariban kalmışız gibi ya.Diğer topicler coşmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dreamboy

quote:

ne işe yarıyorki sesi dağıtım yankılatmaktan başka

ben stereo genişletmekte dinlemeye bayılırım şarkılarıama telefonda değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: pikalos

Merhaba arkadaşlar, ikinci elde olsa bir w900 buldum ve aranıza katıldım.Harika bir telefon,aynen burda anlattığınız gibi.Kılıç sesi yokmu millet bayılıyor :) sessiz ortamda bir hareket ve herkes size bakıyor.1 gb kartta aldım baya bir program yüklemem lazım :).Fotoğraf ve video olarakta beklentilerimin üstünde çıktı.Yalnız w900 cüler olarak formda pek bir gariban kalmışız gibi ya.Diğer topicler coşmuş

kardeş nekadara aldın w900 ü??
  • Hey gidi W900 hey.Nerden nereye .
    Daha dün gibiydi,Almanyadan gelmişti W900üm.
    Kimselerde yoktu daha, 3 ay sonrasında çıknıştı TRde.
    İlk izlenimlerimi yazmıştım, tüm dostlar merakla bekliyorlardı .
    1 hafta sonrasında tel+ kulaklık üzerimde iken, paketi tüm aksesuarlarıyla arabamdan çalınmıştı.Kurban arefesi idi... Yeni cam taktırmakla geçmişti günüm arabaya...
    Tabii kimsede tel yok diye sarj cihazı derdim olmuştu.Gidip yeni sarj almıştım....
    Birkaç ay sonra ufak bir sorun yüzünden genpaya verip teli değiştirttim ve Genpa sıfır pakette gıcır gıcır yeni bir tane vermişti....
    Sonuç: HAla W900ümü kullanıyorum ve tık etmedi bugüne kadar.Camında minik bir çizik haricinde hala gıcır gıcır sayılır. Ben bu teli daha birkaç sene daha kullanırım.Bazen takas edeyim diyorum ama hala yerine alacak bir tel yok gibi geliyor bana....
  • 550 ytl ye aldım.sahibinden.com da baya bir satan var.sıkı pazarlık edersen fiyatlar düşebiliyor.Normalde 600 civarında satışa koymuşlar.Verdiğim paraya değdi doğrusu,kaba gibi görünsede kullanışlı.Cep telefonunu cepte taşıyanlar için uygun değildir belki .
  • quote:

Orjinalden alıntı: realgs

Hey gidi W900 hey.Nerden nereye .
    Daha dün gibiydi,Almanyadan gelmişti W900üm.
    Kimselerde yoktu daha, 3 ay sonrasında çıknıştı TRde.
    İlk izlenimlerimi yazmıştım, tüm dostlar merakla bekliyorlardı .
    1 hafta sonrasında tel+ kulaklık üzerimde iken, paketi tüm aksesuarlarıyla arabamdan çalınmıştı.Kurban arefesi idi... Yeni cam taktırmakla geçmişti günüm arabaya...
    Tabii kimsede tel yok diye sarj cihazı derdim olmuştu.Gidip yeni sarj almıştım....
    Birkaç ay sonra ufak bir sorun yüzünden genpaya verip teli değiştirttim ve Genpa sıfır pakette gıcır gıcır yeni bir tane vermişti....
    Sonuç: HAla W900ümü kullanıyorum ve tık etmedi bugüne kadar.Camında minik bir çizik haricinde hala gıcır gıcır sayılır. Ben bu teli daha birkaç sene daha kullanırım.Bazen takas edeyim diyorum ama hala yerine alacak bir tel yok gibi geliyor bana....

ben de kolay kolay değiştiremiyecem gibi ..

• arkadaşlar ya w960i gelince w900i nin değeri çok düşer ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: melezsnape

arkadaşlar ya w960i gelince w900i nin değeri çok düşer ya

w960 da öle böle değil ama yaa

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BatuOztas -- 11 Eylül 2020; 19:46:44 >
  • bendede beyaz w900 var p990 ım vardı ama içimde hep beyaz w900 isteği vardı aldım muradıma erdim.
  • Arkadaşlar topic in eski günlerinden eser yok belki ama ben yinede bi ümit bi kaç sorunumu sizlerle paylaşayım.Derdime derman olacak birileri vardr mutlaka

-Öncelikle telefonun üzerine öss yi ıslatırken 70 lik bira döküldü..taş gibi maşşallah bişeyi yok da..
    -yaklaşık 8-9 ay olmuştur heralde kulaklığın ekranı kırık fm gosteren ekranda çatlaklar var bişey görünmüyor..NE YAPMALIYIM ÇOK PARA ALIR MI SERVİSİ??
    -tel i aldıımdan beri en az 3 kere kulaklığı değiştirmeme rağmen taktığımda kualklık telefonda durmuyor..en ufak tepişmede teledondan çıkıyor..onu nası çözebilirim
    -bi de yazılım güncelleyeniniz var mı ne gibi artıları veya eksileri oluyor.tavsiye edermisiniz___?

Bu sorunlara cevap alabilme ümidiyle..herkese şimdiden teşekkürler..(trt spikeri gbi oldu ama

• quote:

Orjinalden alıntı: MeHTy

Arkadaşlar topic in eski günlerinden eser yok belki ama ben yinede bi ümit bi kaç sorunumu sizlerle paylaşayım.Derdime derman olacak birileri vardr mutlaka

-Öncelikle telefonun üzerine öss yi ıslatırken 70 lik bira döküldü..taş gibi maşşallah bişeyi yok da..
    -yaklaşık 8-9 ay olmuştur heralde kulaklığın ekranı kırık fm gosteren ekranda çatlaklar var bişey görünmüyor..NE YAPMALIYIM ÇOK PARA ALIR MI SERVİSİ??
    -tel i aldıımdan beri en az 3 kere kulaklığı değiştirmeme rağmen taktığımda kualklık telefonda durmuyor..en ufak tepişmede teledondan çıkıyor..onu nası çözebilirim
    -bi de yazılım güncelleyeniniz var mı ne gibi artıları veya eksileri oluyor.tavsiye edermisiniz___?

Bu sorunlara cevap alabilme ümidiyle..herkese şimdiden teşekkürler..(trt spikeri gbi oldu ama

1-2-ya ztn kullaklık dandik yaaa ben de nezaman taqsam ufak bi hamleyle çıkyo we rezl edio insanıı,ama çok para alcağını sanmıyorum.
    3-yazılımı yükleince sesde belirgin bi azalma oluyor diye duydum o yüzden ben de yazılım attırmadım ,gerek de yok gibi sankii de walla pek bişey diyemeyeceğimm..

• @mehty

ya abi ben baya okumuştumda bu forumu benim bildiğim yeni yazılımda kameraya abanmışlar ve sesi azalmış yane, tamamen senin isteğine kalmış yazılımı değiştirmek, istersen bi dene olmadı eski yazılıma geri dönersin gene
  • quote:

Orjinalden alıntı: demong

@mehty

ya abi ben baya okumuştumda bu forumu benim bildiğim yeni yazılımda kameraya abanmışlar ve sesi azalmış yane, tamamen senin isteğine kalmış yazılımı değiştirmek, istersen bi dene olmadı eski yazılıma geri dönersin gene

cagriekim ve demong a tesekkurler oncelikle..

ben gecen sene de yazılım yükseltmek istediğimde kameraya faydası olur diye duymuştum..hiç yükselten varmı acaba..sanki video çekimi ilk günlerdeki gibi değil..özellikle gece cekimleri karelenme fln..faydası gercekten olurmu..ama kaş yapalım derkende göz cıkarmak istemiyorum..
    en büyük artısı olan ses gucu azalırsa da ne anlamı kalcakki..off kararsız kaldım

• Ya bence en büyük sorun kulaklık..walkman telefon alıyoruz hesapta keyfini çıkaramıyoyruz..
    üstelik ekranım da kırık(kulaklığın)
    şu birbuçuk yılda edindiğim tecrübelere ve arkadaşlarımda da gordugum kadarıyla sorun kulaklığın geçme yernden kaynaklanıyo yani telefondaki prizden..3kere kulaklık deiştiren biri olarak kulaklıın bi suçu yok..servise de 15 gün bırakmaya bnm içim elvermiyor..neyse gorusslerinizi bekliyorum..muzdaribin

• bence boş ver abi müziğe önem veriosan değiştirme version u

ama kulaklık önemli 15 gün olsun ama eline düzgün geçsin tel
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.