Şimdi Ara

<<--W900i ANA TOPiGi-->> (W900 hakkında herşey) (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.765
Cevap
1
Favori
125.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tşkkrler..
  • Bayadır girmiyordum foruma hiç değişiklik olmamış W900i efsane bende hala kullanıyorum çizik bile yok olsada sorun değil bitiyorum telefonuma
  • ya ama bence w960 çıkınca bu ve w850i nin fiyatı düşecek
  • kesin düşer fiyatı ama bu seferde gönül w960 istiicek
  • Fiyatı düşerde bulabilecek misiniz bu telefonu o var.
  • ben buldum ya işte senden daha ne?
  • Eğer cidden almak isteyenler varsa bence hemen alsınlar. Ben 1 ay önce bile bulmada zorluk çektim. Kaldı ki fiyat düşecek ama telefon kalmayacak (Birde bu telefonun 650 nin altına ineceğini sanmıyorum)
  • beyler w900i istanbulda tahtakale civarında varmı böyle bi 20 güne kadar biri bana telefon alcakta w900i isticem acaba bulabilirmi orda bulamazsa ne istiyeyim eyvallah
  • w900 yoksa bile w810 falan illa wardır kardes, kafan rahat olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demong -- 5 Ağustos 2007; 16:05:33 >
  • up hesaabı
  • arkadaslar bu telefonun son yazılımı nedır bnde r5bb001 var
    güncelleme servısı yazılımı ua sürümü crh1069 179 r2b022 2005-11-22 12:35
  • quote:

Orjinalden alıntı: Animanyak

w960 almayı düşündüğüm için satıcam Siyah w900 ümü ilgelenler warsa görüşebilirz istediiniz kadar resimlerini gönderirim merak ettiğiniz şeyleri cevaplayabilrm kesin fiyat 450 diyorum...

Kvk garantili garanti belgesinde hiç bi yazı yok teknosa ile alakalı sanırım bi sorun olduğunda basarız kaşeyi ozaman başlar demişlerdi yani aldığınızda 2 yıl garantisi olucak ve istersenizde Sizin adınıza kesebiliriz faturayı

Orjinal kulaklığında sağ çalışmıyodu onun yerine radyolu aparata teknosadan 25 ytl ye aldığım philips kulaklığı taktım onu yollicam.

Telefonda çok belli çatlak kırık çizik iz yok fakat 1,5 yıl kullanmanın izleri war onları fotoraf ile yollicam isteyenlere.

İçindede bayağı oyun war 50 den fazla bi kaç prog war excel msn falan filan bide 30 tane falan özenle seçtiğim temalar war şimdilik bu kadar...

Sakarya/Adapazarı

iletişim : bbbatuuu@msn.com

kardeş excel programını paylaşırmısın varsa pdf de alabilirim ?

• merhabalar arkadaşlar;

bu telefonda bekleme modunda ekranda saat çıkmıyor mu? bide işlemci hızı nasıl sanki menüler bana biraz yavaş gibi geldi. teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cell -- 9 Ağustos 2007; 19:05:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cell

merhabalar arkadaşlar;

bu telefonda bekleme modunda ekranda saat çıkmıyor mu? bide işlemci hızı nasıl sanki menüler bana biraz yavaş gibi geldi. teşekkürler...

malesef bekleme halindeyken ekranda saat gözükmüyor. Menüler daha sonra piyasaya çıkan (Hatta daha eski bir kaç modelden bile) daha yavaş. Biraz geç tepki veriyor telefon. Fakat ses kalitesi mükemmel.
  • ya inanmıcaksınız ama 1 yılı geçti telefonumu alalı ve yeni farkettim kızılötesi olduğunu yaa
    w960 da sevilmeyecek telefon değil yaa shakuranın üstüne iiyi gider gibii deee fiyatıı
  • w960i nin fiyatı 1500 Ytl'den aşağı olmaz diye düşünüyorum, tıpkı w900 ve w950 gibi uzun süre fiyat düşüşü olmaz.
  • Benden size bir iyi haberwww.ceptikla.com dan outlet ürünlere bakın sıfır 2 yıl garantili W900i 422 lira :) Yanlzı ellerinde çok yok acele edin. Site %100 güvenilirdir ;)
  • BİKAÇ W900İ RESMİ BEYAZI OLAĞANÜSTÜ GÖRÜNÜYOR YAAAAAA HAKİKATTEN O BİR EFSANE W960İ GELSE BİLE FİKRİM DEĞİŞMEZ...

• Ah Melezsnape ah..biz o beyaz regine hasta olupda sewmiştik w900i yi ama Türkiye ye layık görmediler heralde bi bildikleri varki getirmediler beyazını..bugün dediler yarın dediler..sonunda gelmiceği açıklandı..tabi o arada daha fazla sabredemeyip almıştık siyahını o ayrıhey gidi günler (bu arada biz dediğim de w900i nin çıkmasını sabırsızlıkla bekleyen arkadaşlar oluyor hepsine selamlar)

• quote:

Orjinalden alıntı: MeHTy

Ah Melezsnape ah..biz o beyaz regine hasta olupda sewmiştik w900i yi ama Türkiye ye layık görmediler heralde bi bildikleri varki getirmediler beyazını..bugün dediler yarın dediler..sonunda gelmiceği açıklandı..tabi o arada daha fazla sabredemeyip almıştık siyahını o ayrıhey gidi günler (bu arada biz dediğim de w900i nin çıkmasını sabırsızlıkla bekleyen arkadaşlar oluyor hepsine selamlar)

evet o sıralar ben forumda diildim ama nasıl beklediğinizi tahmin edebiliyom bundan 2.5 sene önce 240*320 video çekecek telefon çıkarsa tabiki öyle beklersiniz-bekleriz-beklerler harbi muhteşem bir efsane bu tel ya...beyazına gelince acaba internet üzerincen sipariş falan ettirsek gelmez mi yabancı sitelerden veya bi cazgırlık yapıp istanbul se satış noktalarına zorla istetelim özel istek die

• 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.