Şimdi Ara

<<--W900i ANA TOPiGi-->> (W900 hakkında herşey) (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.765
Cevap
1
Favori
125.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sucveceza xilisoft nasil? rica etsem sende gönderebilirmisin?
    bendede w900i ye uyumlu bicok oyun var.
    ilgilenen olursa pm atsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoRA -- 2 Eylül 2007; 0:12:38 >
  • slm arkdaslar.
    bnm w900i war ama msn yukleyemedım yardımcı olursanız sevınırım
    tskler
  • Oo hocam scuba'ya adım atıyosan bekleriz bizim klübe

quote:

Orjinalden alıntı: realgs

Plutos şehit vermişsin sakurayı..
    Benimki canavar gibi hala,Maşallah.
    Tamda cepte unutulacak teldi yani bizimki,minicik
    Neyse geçmiş olsun..
    Balığa gidiyorsun demek.Bende balık tutuyorum , biliyorsun .
    Yakında dalış olaylarınada başlayacağım inşallah...

BEYLER TELEFONUM HAYATA DÖNDÜ, 100TL'ye patladı bana ama canavar gibi namussuz

• quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

Oo hocam scuba'ya adım atıyosan bekleriz bizim klübe

quote:

Orjinalden alıntı: realgs

Plutos şehit vermişsin sakurayı..
    Benimki canavar gibi hala,Maşallah.
    Tamda cepte unutulacak teldi yani bizimki,minicik
    Neyse geçmiş olsun..
    Balığa gidiyorsun demek.Bende balık tutuyorum , biliyorsun .
    Yakında dalış olaylarınada başlayacağım inşallah...

BEYLER TELEFONUM HAYATA DÖNDÜ, 100TL'ye patladı bana ama canavar gibi namussuz

plutos geçmiş olsun ya yeni duydum telefon olayını. ama realgs de demiş, abi hakikaten cepte unutulurmu o ya neyse kurtarmışsın ya gerisi boş. Geçmiş olsun tekrardan

• YA cepte unutulmaz tabii de elimde 4 .000TL'lik kamera ekipmanı varken aklımdan çıkması doğal Onu suya sokmamaya özen gösteriyim derken aklımdan çıkmış işte Şimdi sadece ön kamera çalışmıyo ama o da olmasa da olur zaten, yemişim 3G'yi
  • quote:

YA cepte unutulmaz tabii de elimde 4 .000TL'lik kamera ekipmanı varken aklımdan çıkması doğal Onu suya sokmamaya özen gösteriyim derken aklımdan çıkmış işte Şimdi sadece ön kamera çalışmıyo ama o da olmasa da olur zaten, yemişim 3G'yi

hocam tam 3G Türkiye'ye göz kırpmaya başladı, işe bak senin kamera gitmiş. Olsun o zamana yeni tel alırsın sen Allah kimsenin başına vermesin

• quote:

Orjinalden alıntı: MeHTy

Ah Melezsnape ah..biz o beyaz regine hasta olupda sewmiştik w900i yi ama Türkiye ye layık görmediler heralde bi bildikleri varki getirmediler beyazını..bugün dediler yarın dediler..sonunda gelmiceği açıklandı..tabi o arada daha fazla sabredemeyip almıştık siyahını o ayrıhey gidi günler (bu arada biz dediğim de w900i nin çıkmasını sabırsızlıkla bekleyen arkadaşlar oluyor hepsine selamlar)

Aynen. yazdıklarının tümüne katılıyorum

a.s.

• bunun sesi w810i den iyi mi? ben ikisinin arasında kararsız kaldım birini alacağımda
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihakca

bunun sesi w810i den iyi mi? ben ikisinin arasında kararsız kaldım birini alacağımda

w900 boyu ve ağırlığı hariç hemen hemen her yönden w810i nin üstünde dir... onun için bu ikisinin arasında kaldıysan w900i yi kesinlikle öneririm... çünkü her ikisinide bizzat inceledim... bende w900i kullanıyorum... ablamında w810i si var yan yana getirip karşılaştırdım ve w900i nin çok daha üstün olduğunu farkettim

w900i nin üstün yönleri:
    + ekranı w810i ye göre daha büyük ve daha kaliteli...
    +3G desteği var...
    +dahili hafızası çok daha yüksek...
    +resim kalitesi hemen hemen aynı fakat w900i birazcık daha üstün...
    +video kalitesi tartışılmaz bile w900i 320x240 30 fps video çekimi ile sony ericsson telefonlar arasında en iyi video çeken telefonlar arasında... w810i nin video kalitesi pek iyi değil...
    +w900i nin ses kalitesi daha iyi... w810i ye göre dışarıya verdiği ve kulaklıktaki sesi daha iyi ve daha yüksek...
    +w900i nin hpm-80 adında çok karizma bi kulaklığı var... w810i nin sade bi kulaklık...

w810i nin üstün yönleri
    +daha kibar ve görünüşü daha iyi...
    +edge özelliği var... (bu şimdilik daha iyi... 2008 de turkcell 3G yi getirdiğinde w900i yine öne geçecek)
    +led ışığı w900i ye göre biraz daha parlak...

aklıma gelenler bunlar... eksik kaldığım yerleri tamamlayabilirsiniz... sonuç olarak kesinlikle w900i yi tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirKipi -- 17 Eylül 2007; 10:25:18 >

• quote:

Oo hocam scuba'ya adım atıyosan bekleriz bizim klübe

Yok be ne scubası.Şimdilik Snorkelling yapıyorum.Seneye kısmetse zıpkın olayına başlarım.
    Sizin klüp neresi.
    Benwww.baliksevdasi.com adresindeyim.
  • Ooo zıpkıncı mı geliyo aramıza o zaman Ben de skin dalışta geliştirdim kendimi yıllardır, scuba'ya arkadaşlar zorladı da girdim aralarına www.aktifbalikadamlar.com bizim klüp, zıpkınla ilgileniyosan sana bikaç eserimizi yollayabilirim pm'den istersen, çocukluğumdan beri avlanırım ben de

• quote:

Orjinalden alıntı: sucveceza

quote:

Orjinalden alıntı: fatihakca

bunun sesi w810i den iyi mi? ben ikisinin arasında kararsız kaldım birini alacağımda

w900 boyu ve ağırlığı hariç hemen hemen her yönden w810i nin üstünde dir... onun için bu ikisinin arasında kaldıysan w900i yi kesinlikle öneririm... çünkü her ikisinide bizzat inceledim... bende w900i kullanıyorum... ablamında w810i si var yan yana getirip karşılaştırdım ve w900i nin çok daha üstün olduğunu farkettim

w900i nin üstün yönleri:
    + ekranı w810i ye göre daha büyük ve daha kaliteli...
    +3G desteği var...
    +dahili hafızası çok daha yüksek...
    +resim kalitesi hemen hemen aynı fakat w900i birazcık daha üstün...
    +video kalitesi tartışılmaz bile w900i 320x240 30 fps video çekimi ile sony ericsson telefonlar arasında en iyi video çeken telefonlar arasında... w810i nin video kalitesi pek iyi değil...
    +w900i nin ses kalitesi daha iyi... w810i ye göre dışarıya verdiği ve kulaklıktaki sesi daha iyi ve daha yüksek...
    +w900i nin hpm-80 adında çok karizma bi kulaklığı var... w810i nin sade bi kulaklık...

w810i nin üstün yönleri
    +daha kibar ve görünüşü daha iyi...
    +edge özelliği var... (bu şimdilik daha iyi... 2008 de turkcell 3G yi getirdiğinde w900i yine öne geçecek)
    +led ışığı w900i ye göre biraz daha parlak...

aklıma gelenler bunlar... eksik kaldığım yerleri tamamlayabilirsiniz... sonuç olarak kesinlikle w900i yi tavsiye ederim...

teşekkürler sucveceza heralde yakın bir zamanda w900 sahibi olacağım.

• w900 w850 den daha mı güzel ses çıkarıyo.(dış)
  • ben w900 ile w850 arasında kaldım lütfen bana yardım eder msisiniz.w900 ün ve w850 nin birbirlerinden eksik ve fazla özelliklerini yazarsanız sevinirim.
  • w900i'nin kamerası, grafik çipi, hafızası daha iyi
    w850i'nin sesi, yazılımı, boyutu daha iyi

• @PlutosDaddy w900'ün sesi hertürlü w850'den daha iyi. yanlış yazmışsınız herhalde

Arkadaşlar benim w900 için radyolu dönüştürücüm yok nereden bulabilirim ?
  • O kadar süredir aldım ama video özelliklerini yeni yeni keşfediyorum.Bir defa telefonlar için hayvani derecede güzel video çekip oynatıyor.Bu aralar telefona paso klip atıyorum saolsun 3 gp pek te yer yemiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ikista

@PlutosDaddy w900'ün sesi hertürlü w850'den daha iyi. yanlış yazmışsınız herhalde

Kulaklık sesi daha iyi diye biliyorum yoksa hoparlör sesi daha iyidir bizim muhtemelen
  • bulan yok mu yaww
  • quote:

Orjinalden alıntı: ikista

@PlutosDaddy w900'ün sesi hertürlü w850'den daha iyi. yanlış yazmışsınız herhalde

bulmak oldukça zor... benim arkadaşta bi ara kaybetmişti kulaklığı sonra almak istedi bi yerden ara ara bulamadı... sonra oda hpm-70 aldı...
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.