Şimdi Ara

<<--W900i ANA TOPiGi-->> (W900 hakkında herşey) (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.765
Cevap
1
Favori
125.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • I-Phone ile bi şansımı denemeye karar verdim beyler, malum fotoğrafçılıkta ilerlemekteyim ve iphone'un fotoğraf sistemi on numara şekil Bi de i-pod'um olmuş olsun yanında bakalım. Sadede gelirsek..

W900i hayali kuran arkadaşlara 500TL'ye verebilirim aleti
  • Merhaba arkadaşlar ya öncelikle herkese selam.. bn Şu an n70 Kullanıyorum. ama satıp kendime bir w900i almak istiyorum.. internet üzerinden bu aletin beyaz rengini nerden bulabilirim ? [DHTUBE=]

vereceğiniz cwplar için şimdiden tşkler
  • yok mu kimse yaaa
  • Tr içi zor beyaz bulmak

Fiyatı indirdim herkesin haberi olsun

<<--W900i ANA TOPiGi-->>  (W900 hakkında herşey)
  • http://forum.donanimhaber.com/m_18764473/tm.htm

SON İNDİRİMİ DE YAPTIM. Hadi gelin gönderelim emektarı, birini daha kendine hasta etmeyi bekliyo
  • arkadaşım bende beyazı var vodafone lu ingiltereden gelme.
  • ax kardeş.. öncelikle cwp için saol.. kaça werion o makineyi ? bir çizik sıvı teması yanındaki aksesuarları , boya sökülmesi, kapanma ( yurtdışı cihazların kapanma olayı) ve fiyatı için bir cwp atsan sewnirim
  • W900i için dosyalara ve klasörlere şifre koymak için kullanabileceğimiz bir program var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KENSHIN -- 12 Kasım 2007; 17:01:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KENSHIN

W900i için dosyalara ve klasörlere şifre koymak için kullanabileceğimiz bir program var mı?

www.getjar.com adresinde ''Locker'' diye bir program bulunuyor. Ancak programın pek de kullanışlı olduğunu düşünmüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..
    www.getjar.com adresinde ''Locker'' diye bir program bulunuyor. Ancak programın pek de kullanışlı olduğunu düşünmüyorum.

Neden ki?Bir sorun felan mı çıkarıyor?(Bug veya virüs felan)
    Ayrıca benim istediğim dosyalara telefondan yani dosya yöneticisinden şifre ile ulaşılsın.Zaten dosyaları ben usb den atıcam.Kısacası önemli olan telefon açıkken ve kullanılıyorken belirlediğim klasörlere erişilmesini engellemek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KENSHIN -- 12 Kasım 2007; 18:52:47 >
  • Arkadaşlar w900 büyük boy video çekebiliyor mu ? Veya şöyle sorim kaça kaç video çekebiliyor ?
  • 320x240 boyutlarinda harika videolar çekebiliyor :D

Arada kaynamaması için :D
    Ayrıca benim istediğim dosyalara telefondan yani dosya yöneticisinden şifre ile ulaşılsın.Zaten dosyaları ben usb den atıcam.Kısacası önemli olan telefon açıkken ve kullanılıyorken belirlediğim klasörlere erişilmesini engellemek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KENSHIN

quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Kimi yazılımsal problemler mevcut ve programın arayüzünü beğenmedim.

quote:

Arkadaşlar w900 büyük boy video çekebiliyor mu ? Veya şöyle sorim kaça kaç video çekebiliyor ?

320x240@30 FPS, 3GP

• Evet denedim zaten demo, full sürümünü de bulamadım ve bazen dediğin gibi stable olmamasından dolayı crypt ederken donuyor program.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KENSHIN -- 14 Kasım 2007; 11:28:00 >
  • w580 cihazımı tuşları değişsin diye KVK ya bırakırken spor olsun diye w900i mi de bırakmıştım, adamlar ciddi arızalar bulmuşlar ve cihazı değiştiriyorlarmış. Bence bir şeyi yoktu ama, akıl sır ermiyor bu KVK nın işlerine...
  • arkadaşlar malum w900i nin işlemci hızı biraz düşük bunun telefona etkisini söyleyebilir mi kullanan arkadaşlar???
  • Ben hiç eksiğini görmedim desem yeridir. Bazen biraz geç açılıyor ama olur o kadar sanırım.
  • bende bi eksiğini görmedim... oldukça yeterli işlemci hızı bence
  • hmm anladım bu yönü güzelmiş...sonuçta 470 mb dahili hafızası var ve hakikatten "Sakura" harika bi telefon
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.