Şimdi Ara

<<--W900i ANA TOPiGi-->> (W900 hakkında herşey) (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.765
Cevap
1
Favori
125.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimki kırıldığından ben de aramıştım bi ara, buldum da ama çoook absürdbi rakam istemişlerdi ve dalga geçer gibi gülüp çıktım o ortamdan 110TL gibi bişey istediydi adam; KVK gibi yerlere sormak gerek sanıyorum... Ya da yurtdışından getirtmek lazım.
  • TeknoSepet te bu incinin siyahı 689 ytl acaba daha ucuza bulabilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirDroid -- 25 Eylül 2007; 9:20:32 >
  • FİYATI O KADAR DÜŞTÜMÜ YAV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 28 Eylül 2007; 13:29:10 >
  • arkadaslar flash tema ısı oldukca karısık her versıyonun her telefonun farklı w900 için hangı yont kullanacagız neler gerek w810 topıgı bu konuda baya bılgı var ama yanlıs yapmayın fln dıyorlar w900 nasıl yapacagız msn den yardım edebıleek ak lar varsa maıl adesımı pm atabılırım sıkıldım artık degısıklık ıstıyorum

bıde arkadaslar telefonumda bı sorun var en ufak harekette kulaklık telefondan cıkıyor cebıme bıle koyamıyorum hatta bazen ellemeden bıle kulaklık kendını atıyor telefondan ve sesı dısarıya verıyor rezalet bı durum varmı daha once basına gelenler onerılerınız nelerdır

edit soru ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YmE17 -- 28 Eylül 2007; 13:53:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: YmE17

arkadaslar flash tema ısı oldukca karısık her versıyonun her telefonun farklı w900 için hangı yont kullanacagız neler gerek w810 topıgı bu konuda baya bılgı var ama yanlıs yapmayın fln dıyorlar w900 nasıl yapacagız msn den yardım edebıleek ak lar varsa maıl adesımı pm atabılırım sıkıldım artık degısıklık ıstıyorum

bıde arkadaslar telefonumda bı sorun var en ufak harekette kulaklık telefondan cıkıyor cebıme bıle koyamıyorum hatta bazen ellemeden bıle kulaklık kendını atıyor telefondan ve sesı dısarıya verıyor rezalet bı durum varmı daha once basına gelenler onerılerınız nelerdır edit soru ekleme

Garantisi devam ediyosa garantiye gönder giriş kısmını değiştirsinler. Benim de aynen o durumdaydı, 3. kıç bu telefonda hatta garantiden 2. telefon
    SE telefonların en büyük eksisi bence bu noktası, 3,5mm jack girişi olsa rüya gibi olcak aletler

• bu telefonun internet ten değil de çarşıdaki fiyatı (beyazının) ne kadar.
  • benimm w900 ümü çaldılar yaaa 2 gün oldu içim acıooo ilk çıktığı an almıştım çok da isteyerek üstelikkk napıcam şimdi bilmiorummm yeni bi tel alıcam tabi ama aklım yine w900 de kalıo ama çaldırdığım için kendimi affedemiorum almışken daha iisini mi alsam die de düşünüorum ama daha iisi de var mıdır bilmiorum. w900 kullanıcıları olarak bi telden beklediklerimi en ii sizler anlarsınız bi tavsiyeniz var mı acaba???
  • @ali;

Bulabilirsen bana da bitane

@eftelia;

Ben de telefonu değiştirsem mi diye kararsızlıktayım fakat şöyle bi bakıyorum da piyasaya; eşdeğer bi alet "yok!". Çok kararsız bi dönemdeyiz... Geçmiş olsun bu arada, umarım bi şekilde döner.
  • Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

@ali;

Bulabilirsen bana da bitane

demek ki yokmuş beyazı of yaaaa
  • arkadaşlar bişey soracam bu cepkask a ne kadar güvenilir ben alacağım telefonu (büyük ihtimal w900i) vepkasklı yaptırmayı düşünüyorum sizce değermi????
  • yani asıl demek istediğim :::bunlar çalınınca falan veriyoz teli falan filan diyolarda ne kadar doğru yani adam nerden bilcekki benim telimin çalındığını vsvs yani kısaca sadece müşteri çekmek için mi bu hizmet??yoksa hakkını veriyorlar mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: melezsnape

arkadaşlar bişey soracam bu cepkask a ne kadar güvenilir ben alacağım telefonu (büyük ihtimal w900i) vepkasklı yaptırmayı düşünüyorum sizce değermi????

quote:

yani asıl demek istediğim :::bunlar çalınınca falan veriyoz teli falan filan diyolarda ne kadar doğru yani adam nerden bilcekki benim telimin çalındığını vsvs yani kısaca sadece müşteri çekmek için mi bu hizmet??yoksa hakkını veriyorlar mı?

?????? cevaplayacak arkadaş???
  • Müşteri hizmetlerini arayıp ayrıntılı bilgi istemeni tavsiye ederim. Ama çalınınca geri vereceklerini sanmıyorum.
  • şartları okudum gasp,hırsızlık,kapkaç,doğal afetler,yanma,kırılma vsvs gibi durumları sıralamışlardı eğer vermiyorlarsa düpedüz yalan oluyo bu
  • ya bu hücre bilgisi varya turkcellin onun mesajlarini nasil alacaz? (mesajlar/ayarlar icinde alan bilgisi var oradan yapiyorum aciyorum abonelikte ekliyorum ama gelmiyor alan kodlarini bilen varsa futbol ve basketbol icin soyleyebilir mi?)
  • arkadaslar flash tema hakkında bılgı verecek kımse yokmu bna yol gostercek bırılerını arıyorum yardım lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: YmE17

bıde arkadaslar telefonumda bı sorun var en ufak harekette kulaklık telefondan cıkıyor cebıme bıle koyamıyorum hatta bazen ellemeden bıle kulaklık kendını atıyor telefondan ve sesı dısarıya verıyor rezalet bı durum varmı daha once basına gelenler onerılerınız nelerdır

o sorun galiba w900i lerin genel sorunu... kvk ya götürsende bişey değişeceğini sanmıyorum... ben ona bi çözüm bulmuştum zaten... walkman kulübünde yöntemi yazmıştım... buraya da ekliyorum... gerçekten işe yarıyo...

quote:

AYRI Bİ TOPİC AÇMIŞTIM AMA BURAYA KOYMAK DAHA KALICI VE YARARLI OLUR...

uzun zamandır s.e kullananlar bilir... hpm70-80 vb. kulaklıkların girişleri zamanla yumuşar ve telefondan kendiliğinden çıkar hale gelir... müzik dinlemekle kulaklıkla boğuşmak arasında gidip gelirsiniz... dışarıda müzik dinleyenlerin başına gelmiştir belki ama benim başıma bir çok defa geldi... müzik dinlerken kulaklık telefondan çıktığında doğal olarak müziği telefon kendisi açar ve o anda herkezin gözü sizin üzerinizde olur...

bu soruna çözüm gayet basit ve hiç bir riski yok... sırasıyla anlatıyorum :

1. KULAKLIĞIN BU BÖLGESİ YUMUŞAMIŞSA BU İŞLEMİ DEDİĞİM GİBİ YAPMANIZI TAVSİYE EDERİM

2. GEREKLİ MALZEMELER BİR ADET BİLDİĞİMİZ KÜRDAN VE TIRNAK MAKASI...

3. KULAKLIĞIN GİRİŞİNE KÜRDANI AYNEN BU ŞEKİLDE YERLEŞTİRİYORUZ...

4. DAHA SONRA KÜRDANI KÖŞELERDEN DİKKATLİ BİR ŞEKİLDE KESİYORUZ (kulaklığa zarar vermeden dikkatlice kesin ve mümkün olduğu kadar kürdanın dışa taşmamasını sağlayın...)

5. HER İKİ KÖŞEDENDE KESTİKTEN SONRA BU HALE GELSİN...

7. DIŞ KENARLARI KESTİKTEN SONRA İÇİ KESMEYE GEÇİYORUZ...

6. SON OLARAK İÇİDE HER İKİ KENARDAN DİKKATLİCE KESTİKTEN SONRA İŞLEMİMİZ SONA ERİYOR VE KULAKLIĞIN SON HALİ BÖYLE OLUYOR...

evet bütün işlemler bittikten sonra kulaklığı telefona takmayı bir deneyin bakalım nasıl olmuş bu işlemleri ayrıca şarj aleti, mxe-60 flaş, data kablosu vb. araçlarda da uygulayabilirsiniz... ben 4 aydır bu şekilde kullandım ve hiç bir sorunla karşılaşmadım...

not: kesme işlemini dikkatlice yapın ki kulaklığa bir zarar gelmesin... ayrıca kesme işlemini sadece tırnak makasıyla yapın diğer kesici aletler düzgün bir şekilde kesmiyor...

• oha buda süper yöntemmiş bende kağıt sıkıştırdım oralara bndede sorunsuz çalışıyo şu anda ,telefondan kaynaklanan bişey değil o arkadaslar garantiye fln wermeyin türk zekası herşeye çözüm buluyor vallaha
  • @Allenpoe: evet oldukça güzel bi yöntem...ben yaklaşık 10-11 aydır bu şekilde kullanıyorum ve hiç bi sorunla karşılaşmadım... bu tip şikayeti olan herkese tavsiye ederim... kağıt sıkıştırmakta bi yöntem ama pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum... bi de araya kaçarsa gelde uğraş onla... ama kürdan oraya bi oturuyo bidaha çıkmıyo
  • arkadaşım allah razı olsun senden benım kafa calışmadı buna w900i kullanıyorum bu dertten yanıyordum sabahları cok sefer serviste uyuyanları uyandırdım bu yuzden artık rahat uyuyabılcekler :)
  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.