Şimdi Ara

<<--W900i ANA TOPiGi-->> (W900 hakkında herşey) (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.765
Cevap
1
Favori
125.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm.bnm tele flas menu atıyorum ama acılmıo calısmıo_? nasıl cozulcegını bılen warmı_?
  • quote:

Orjinalden alıntı: s_h_n_d_n

slm.bnm tele flas menu atıyorum ama acılmıo calısmıo_? nasıl cozulcegını bılen warmı_?

büyük ihtimalle küçük ekranlı telefonların (w810, k750 vb.) temalarını atıyorsundur... onlar olmuyo... 240*320 temalar olması lazım... 240*320 boyutundaki flash temalar pek fazla bulunmuyor... ben bi aralar baya bi aramıştım ama bulamadım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: freezone_dh

ya arkadaşlar benim sakurada ı kılıç sesi bayağı bir düşük
    ne yapabilirim yükselmesi için bir şe var mı

Bildiğim kadarıyla fabrika üretimi olarak tüm w900 telefonlarının sesi düşük.

-Benim telin şarjı 1.5 gün gidiyor. Çok müzik dinlediğimden olabilir. Benim için sıkıntı olmadığından sorun yok.

• ok abi .. peki bu yazılımı geri alabilir miyiz ? yani ses yükselmesini etkiler mi
  • quote:

ok abi .. peki bu yazılımı geri alabilir miyiz ? yani ses yükselmesini etkiler mi

yazılımı geri alabilirsin fakat ses de bişey değişeceğini sanmıyorum... kılıç sesi bildiğim kadarı ile bütün yazılımlarda kısık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sucveceza

quote:

ok abi .. peki bu yazılımı geri alabilir miyiz ? yani ses yükselmesini etkiler mi

yazılımı geri alabilirsin fakat ses de bişey değişeceğini sanmıyorum... kılıç sesi bildiğim kadarı ile bütün yazılımlarda kısık...

saolasın abi

• Arkadaşlar 8gb'lik kartı denedim

İlk taktığımda görmesi biraz uzun sürdü ama gördü

Klasörleri görüyor, mp3'ler çalışıyor. Fakat kartta 5,5 -6gb civarı bi boşyer varken telefon 2,5gb boş yer var olarak gösteriyor

Bu nedemek anlamadım yarısını görüp yarısını görmeme gibi bi durum mümkün mü.
  • ben de aranıza gec de olsa katıldım :)
    ilk cıktıgında n73'ümü heyecanla almıstım fakat 1 yılı dolmadan 6 defa arıza yapınca artık yeter dedim
    nokiayı tüketici mahkemesine werdim ama o arada da ne aliim die dusunurken w900i'yi buldum.
    tum kadıkoyde yoktu ama bostancıda buldum ve aldm. daha gun olmadı ama cidden cok ama cok sevdm telefonu.
    burdaki yazıları okudum once ve almamın bir sebebi de olumlu-olumsuz dusuncelerdi. ama ii ki de almısım :)
  • hayirli ugurlu olsun kardesim. güle güle kullan. benim yaklasik 1 senesini gecti telefon banamisin demedi. hala ilkgünki gibi tikir tikir calisiyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: bigben619

ben de aranıza gec de olsa katıldım :)
    ilk cıktıgında n73'ümü heyecanla almıstım fakat 1 yılı dolmadan 6 defa arıza yapınca artık yeter dedim
    nokiayı tüketici mahkemesine werdim ama o arada da ne aliim die dusunurken w900i'yi buldum.
    tum kadıkoyde yoktu ama bostancıda buldum ve aldm. daha gun olmadı ama cidden cok ama cok sevdm telefonu.
    burdaki yazıları okudum once ve almamın bir sebebi de olumlu-olumsuz dusuncelerdi. ama ii ki de almısım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoRA -- 10 Ocak 2008; 23:06:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: migale

ARKADAŞLAR W900İ TEMIN EDEBİLECEĞİM Bİ YER BİLİYORMUSUNUZ? yada bana walkman serısınden tavsiyeler??

pm"den msnmi werdim.. iletişime geçelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigben619

ben de aranıza gec de olsa katıldım :)

hojam ıkıncı elmı aldın sıfırmı ??
  • sıfır aldım walla, 2. el güvenemiorum kimin nası kullandıgına, satanı tanısam belki ama yine de w900'u sıfır aldm.
  • Arkadaşlar kulaklık olmadan w900i nin radyo özelliğinden faydalanabileceğimiz bir program var mı? Veya hpm 70 kulaklık ile radyo dinlememiz mumkun mu? Benim w900i nin kulaklığı yok da..
  • quote:

Orjinalden alıntı: EneRGy.

Arkadaşlar kulaklık olmadan w900i nin radyo özelliğinden faydalanabileceğimiz bir program var mı? Veya hpm 70 kulaklık ile radyo dinlememiz mumkun mu? Benim w900i nin kulaklığı yok da..
  • orojinal kulakligi olmadan radyo dinlemen mümkün degil
    öyle bir program yok.

quote:

Arkadaşlar kulaklık olmadan w900i nin radyo özelliğinden faydalanabileceğimiz bir program var mı? Veya hpm 70 kulaklık ile radyo dinlememiz mumkun mu? Benim w900i nin kulaklığı yok da..

• quote:

Orjinalden alıntı: FoRA

orojinal kulakligi olmadan radyo dinlemen mümkün degil
    öyle bir program yok.

quote:

Teşekkürler
  • FM radyo, telefonla gelen kulaklığa entegre halde olduğu için ne yazık ki yapabileceğimiz bir şey yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

FM radyo, telefonla gelen kulaklığa entegre halde olduğu için ne yazık ki yapabileceğimiz bir şey yok.

w900i kulaklıkları da pahalı hocam o yuzden biraz zor su anda satın almam.o yuzden belki bir yolu vardır diye sordum ama mumkun değilmiş sanırım :(
  • arkadaşlar w900i nin yeni bir fw, yazılımı çıktı mı bilgisi olan var mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: atroce

arkadaşlar w900i nin yeni bir fw, yazılımı çıktı mı bilgisi olan var mı acaba?

Wotanserver'da en güncel firmware sürümü R5BC004 olarak görünüyor.
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.